Eleiko vægtstang – Her finder du kvalitetsvægtstænger fra Eleiko

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 06/01/2021
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
Eleiko vægtstang

Leder du efter professionelt udstyr til at træne derhjemme, så overvej at køb en Eleiko vægtstang med tilhørende vægtskiver. Med en Eleiko vægtstang kan du løfte alt fra 2 kilo til 30 kilo derhjemme og udvikle kroppens muskler.

Du finder også andre gode vægtstænger på markedet. Vi har nedenfor samlet nogle gode af slagsen, som du samtidig kan få til gode priser hos anerkendte online forhandlere:

Kvalitetsvalg

OL vægtstang 20 kg

Pro udstyr

ATX Golden Bar Olympisk Vægtstang

Tilbehør

Nakkepude til vægtstang

Billig vægtstang

Reebok Studio Rep DELTA

Abilica 200 cm vægtstang 25 mm

Abilica 220 cm vægtstang 50 mm

Abilica Curlstang 50 mm

Vægtløft er en alsidig måde at træne på, hvor man kan udføre forskellige øvelser i sæt. Det kunne være dødløft, row eller squat. På den måde kan du ved at sætte kort tid af til gentagelser af sæt hver dag komme i superform på kort tid.

Når du investerer i en vægtstang fra Eleiko, bør du overveje, hvad der vejer højest i dine behov. Skal stangen have en huldiameter på 30 mm eller 50 mm? Skal den have kurver, der gør visse armøvelser lettere, eller skal det være en flad og olympisk stang?

Hvad skal vægtbelastningen maksimum være? Eleikos træningsudstyr og vægtstænger har et stilet og rent udtryk, som passer godt ind i hjemmet uden at tage unødvendigt fokus. Når du først har stangen i hus, så kan du indkøbe vægte i forskellige størrelser, så du kan træne med henholdsvis 10, 15 eller 20 kilo. På den måde kan du opgradere, når du forbedrer din styrke og kondition undervejs.

Rotation og ydeevne ved vægtstangen

Når du køber en Eleiko vægtstang, kan du få en lige konkurrencestang, som er specialdesignet til at give en smidig rotation og komfort under træning. Det kunne være en Weightlifting Bar, som er god at træne olympiske løft med. Den har en støvsikker forsegling og en sikker overfladebehandling, der gør, at den holder længere.

Du kunne også overveje Eleiko´s patentanmeldte Öppen-dødsløftssang, som har et design, der understøtter lunges og dødsløft ekstra godt. Stangen hviler på gummifødder, som gør den nem at løfte samt aflæsse og pålæsse.

Når du investerer i en Eleiko vægtstang, kan du få mange forskellige modeller. Det er bedst at gå ind og læse om de forskellige egenskaber, før du køber, så du rammer det rigtige match.

Husk at købe vægtskiver samt låse til. Du kan også overveje, om du vil spæde til med et stativ til vægtstangen. Det giver en øget sikkerhed i din træning, så du ikke risikerer at tabe den tunge stang, hvis du bliver overbelastet under træning.

Eleiko træningsudstyr

Online kan du finde meget godt træningsudstyr samt et bredt udvalg af vægtstænger. Med en vægtstang derhjemme kan du træne lige så professionelt som i fitnesscentret. Du kan både træne muskler i mave, arme, ryg og ben.

Vægtløft er en glimrende måde at styrke hele kroppen på. Du kan finde vægtstænger fra Eleiko i forskellige prislejer. Det kan godt betale sig at investere i sæt af vægte, stang og stativ i én, så du sparer penge på at købe hele pakken fra start af. Med en vægtstang derhjemme kan du træne, lige når det passer dig.

Morgen eller aften og nat og dag. Det kan give den fleksibilitet, der gør, at du rent faktisk får det inkorporeret i din hverdag. Når først du har fundet din foretrukne Eleiko model, kan du se, om du kan finde vægtstangen på tilbud online.

Hop til:

Relaterede artikler

kettlebell 16 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 16 kg – Her finder du nogle gode valg
kettlebell 12 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 12 kg – God til at udføre mange øvelser
Vægtskiver 50 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 50 mm – Træn med 50 mm vægtskiver
kettlebell 10 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 10 kg – Her finder du de bedste og billigste
Håndvægte Guide
Håndvægte 2 kg – Styrketræning på den simple måde
Eleiko vægtskiver
Vægtskiver Guide
Eleiko vægtskiver – Et godt valg til hjemmetræningen
Vægtskiver 30 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 30 mm – kom godt i gang med styrketræning
Iron Gym Pull Up Bar
Pull Up Bar Guide
Iron Gym Pull Up Bar – Én af de bedste pull up bars på markedet
Håndvægte 5 kg
Håndvægte Guide
Håndvægte 5 kg – Gode håndvægte til de fleste øvelser
kettlebell 8 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 8 kg – Den perfekte styrketræning til dig
10 kg håndvægte
Håndvægte Guide
Håndvægte 10 kg – Gode til hjemmetræningen