Vægtskiver 50 mm – Træn med 50 mm vægtskiver

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
Vægtskiver 50 mm

Er man seriøs omkring sin styrketræning med vægtstang, så anbefales 50 mm vægtudstyr. Når man løfter med vægtstang og brede vægtskiver, så træner man muskler i arme og overkrop meget effektivt. Vil man have en spændstig overkrop samt en stærk og sund fysik, så giver det god mening at investere i det rigtige udstyr til vægtløft.

Vægtskiverne på 50 mm passer til en olympisk stang og kommer i forskellige vægtklasser, så du kan variere din træning. Vægtskiverne kan komme i sæt og i to kvaliteter – henholdsvis almindelige udgaver med sort gummi eller lidt mere eksklusive plastversioner med illustrative farvestreger. Der vil typisk være en gummiflade og støbejern indeni, som giver vægten.

Med vægtskiver på 50 mm kan du træne professionel styrketræning og udfordre kroppens muskler med forskellige belastning. Du kan have stang og forskellige vægtskiver derhjemme, så du kan træne når som helst i løbet af dagen. Få et overblik her:

Bedst til prisen

Viking Jern Vægtskiver - 50 mm

Komplet sæt

OL vægtsæt - 50 mm

Find billige vægtskiver 50 mm til din styrketræning hjemme

Leder du blot efter vægtskiver på 50 mm, så kan du finde nogle til meget rimelige priser online. Faktisk kan de koste helt ned til 23 kroner(!) for en 0,5 kg skive.

Bedst til prisen

Viking Jern Vægtskiver - 50 mm

vægtskiver 50 mm

Disse vægtskiver er rigtig gode til prisen. De er lavet i jern ,og fås i mange størrelser. På den måde kan du nemt og billigt få de vægtskiver du skal bruge.

På de tungere vægtskiver er der tilmed greb, således at de er nemmere at flytte rundt på. Alt i alt nogle solide vægtskiver, til nogle gode priser. Fås op til 25 kg.

Når man køber vægtskiver, der passer til en 50 mm olympisk vægtstang, så kan man vælge mellem forskellige mål. Det kunne være eksempelvis et halvt kilo, 12,5 centimeter i diameter og 1 centimeter i bredden.

Det kunne også være skiver på 15 kilo, som har en diameter på 34,5 centimeter og en bredde på 4 centimeter. En vægtskive kan også bruges til triceps bar eller curl bar, som er alternative former for træningsudstyr.

Køb et samlet sæt med både stang og vægtskiver

Du kan også købe et sæt, hvori der både indgår vægtstang samt vægtskiver af forskellige type. Det er selvsagt en fordel, hvis du starter helt fra bunden med din styrketræning derhjemme. Hos fitnessgruppen.dk er en af deres mest populære udgaver et 98 kilo sort OL vægtsæt.

Komplet sæt

OL vægtsæt - 50 mm

vægtsæt 50 mm

I dette sæt får du alt hvad du behøver, for en optimal vægttræning med vægtskiver og vægtstang derhjemme.

Her følger både 1 vægtstang, 10 vægtskiver (98 kg i alt) samt 1 cliplås sæt, således at vægtskiverne sidder fast, mens du træner.

Sættet indeholder vægte af høj kvalitet i gummi og med håndtag. Der selvsagt to af hver, som går fra 1,25 kilo og helt op til 20 kilo. På den måde kan man gradvist øge belastningen ved sin træning i takt med, at man bliver stærkere og stærkere af sin indsats. Når du køber et sæt, kommer du gerne op og betaler et par tusinde kroner i hvert fald.

Som supplement til fitnesscentret

Professionel træning med vægtskiver 50 mm er ofte noget, man ser i de forskellige styrkecentre rundt omkring i Danmark. Men nu er der masser af mulighed for at købe et sæt med både vægtstang og vægtskiver i både 50 og 30 mm til sig selv derhjemme. På den måde kan man styrketræne, lige når det passer ind kalenderen.

Når man løfter vægte, er det vigtigt at være opmærksom på at holde ryggen ret og bruge forskellige muskler til at udføre arbejdet. Du belaster din krop meget ved at løfte vægte. Start derfor hellere med en lidt lavere vægtklasse – eksempelvis vægtskiver på et par kilo – og vent med at gå op i vægt til du har trænet i lidt tid. På den måde skåner du kroppen, samtidig med at du bliver stærkere.

Hop til:

Relaterede artikler

kettlebell 16 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 16 kg – Her finder du nogle gode valg
Olympisk vægtstang
Vægtstang Guide
Olympisk Vægtstang – Hvad er det, og hvor findes de bedste?
Eleiko vægtstang
Vægtstang Guide
Eleiko vægtstang – Her finder du kvalitetsvægtstænger fra Eleiko
kettlebell 12 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 12 kg – God til at udføre mange øvelser
kettlebell 10 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 10 kg – Her finder du de bedste og billigste
Håndvægte Guide
Håndvægte 2 kg – Styrketræning på den simple måde
20 kg vægtstang
Vægtstang Guide
Vægtstang 20 kilo – Et godt valg til din næste vægtstang
Iron Gym Pull Up Bar
Pull Up Bar Guide
Iron Gym Pull Up Bar – Én af de bedste pull up bars på markedet
Håndvægte 5 kg
Håndvægte Guide
Håndvægte 5 kg – Gode håndvægte til de fleste øvelser
kettlebell 8 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 8 kg – Den perfekte styrketræning til dig
10 kg håndvægte
Håndvægte Guide
Håndvægte 10 kg – Gode til hjemmetræningen