Kettlebell 16 kg – Her finder du nogle gode valg

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
kettlebell 16 kg

Hvis du er på jagt efter en kettlebell på 16 kilo, er det formentlig ikke første gang, du er stødt på begrebet kettlebells. Så taler du sikkert allerede flydende kettlebellsk og er helt med på, hvad swings, dødløft, 1-hånds-swings, push press og windmills er? Og du forstår alt om, hvordan man spænder op i maven og i balderne og bruger kraften til at støde kuglen frem, ikke?

Træning med kettlebells er på alle måder en fremragende måde at styrketræne på. Træning med kettlebells giver nemlig et effektivt og powerfuldt træningsudbytte. Og ofte vil du kunne få samme udbytte, selvom du samtidig reducerer din træningstid, da træning med kettlebells bare lige har det ekstra gear.

Det er derfor det perfekte redskab, hvis du både ønsker at optimere din fedtforbrænding, samtidig med at du forbedrer din muskelopbygning. Det er i sandhed win-win-træning. her er nogle af de bedste 16 kg kettlebells vi har fundet til forskellige behov, gennem vores research til dette indlæg:

Bedst til prisen

ODIN Competition Kettlebell - 16 kg

Kvalitetsvalg

Ziva Rubber Coated - 16 kg

Anbefalet af eksperter

TRX Kettlebell 16 kg

Billig 16 kg kettlebell

Peak Fitness Kettlebell - 16 kg

Samtidig er kettlebells utroligt fleksible. Du er nemlig ikke afhængig af en masse maskiner, men kan lige så let foretage træningen hjemme på dit eget stuegulv. Eller du kan tage dine kettlebells med ud i haven, hvis du ønsker lidt græs mellem tæerne, mens du træner.

Så behøver du heller ikke bekymre dig om at støde ind i inventar eller for at vælte en vase, når du først har givet dig helt hen til dine skiftende 1-hånds-swings.

Hvem kan bruge en 16 kilos kettlebell?

Som oftest er det mænd, der anbefales at begynde med en kettlebell, der vejer mellem 12 og 16 kilo. Og er du kvinde og søger en kettlebell på 16 kilo? Så har du formentlig været i fuld gang med kettlebell-træningen i et stykke tid.

Det anbefales ikke at starte med en vægt, der er for tung. Derfor kan det være nødvendigt at vente med at bruge en kettlebell på 16 kilo, indtil du er dus med øvelserne. For træning med kettlebells handler i høj grad om at kunne beherske den rigtige teknik.

Du får nemlig intet træningsudbytte, hvis du lader din kettlebell stå for arbejdet. Det er dig, der skal føre kettlebell’en frem med din kraft – det er ikke kettlebell’en, der skal føre dig frem.

Vælg den rigtige 16 kilos kettlebell med hjælp fra Sportssektionen.dk

Hvis du er på jagt efter en kettlebell, har du formentlig allerede en mindre model stående derhjemme eller har stiftet bekendtskab med en lignede nede i fitnesscentret. I så fald har du sikkert allerede en god fornemmelse af, hvilken type kettlebell du foretrækker.

Er du på udkig efter en god og solid Competition Kettlebell, bør du kaste et blik mod ODIN, der fører ODIN Competition Kettlebell. Her får du en kettlebell, hvor du kan spare en smule ift. tidligere omtalte competition kettlebells.

Bedst til prisen

ODIN Competition Kettlebell - 16 kg

kettlebell 16 kg

Med denne ODIN Competition Kettlebell på 16 kg får du en kettlebell i fantastisk kvalitet, som både er slidstærk og holdbar. Samtidig fås den til en overkommelig pris.

Denne kettlebell er en del af en serie, hvor du kan få den i alle størrelser. De er farveopdelt, så du nemt kan kende forskel. Derudover står vægten også på den.

Du finder også klassiske kettlebells i støbejern på 16 kilo. Blandt andet fra Peak Fitness. Hvis du vælger denne model, er der også en del at spare. Den koster nemlig halvdelen af, hvad en Competition Kettlebell koster. Den er derfor et godt valg, hvis du er på udkig efter en god deal.

Billig 16 kg kettlebell

Peak Fitness Kettlebell - 16 kg

bedste 16 kg kettlebell

Denne kettlebell er lavet af støbejern, og den er derfor yderst robust. Den er betrukket med et lag af neopren, som beskytter gulv og omgivelser mod ridser.

Dette er en billig kettlebell og derfor oplagt til hjemmetræningen. Alt i alt et solidt valg til en god pris.

Hop til:

Relaterede artikler

Olympisk vægtstang
Vægtstang Guide
Olympisk Vægtstang – Hvad er det, og hvor findes de bedste?
Eleiko vægtstang
Vægtstang Guide
Eleiko vægtstang – Her finder du kvalitetsvægtstænger fra Eleiko
Vægtskiver 50 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 50 mm – Træn med 50 mm vægtskiver
Håndvægte Guide
Håndvægte 2 kg – Styrketræning på den simple måde
Eleiko vægtskiver
Vægtskiver Guide
Eleiko vægtskiver – Et godt valg til hjemmetræningen
Vægtskiver 30 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 30 mm – kom godt i gang med styrketræning
20 kg vægtstang
Vægtstang Guide
Vægtstang 20 kilo – Et godt valg til din næste vægtstang
Iron Gym Pull Up Bar
Pull Up Bar Guide
Iron Gym Pull Up Bar – Én af de bedste pull up bars på markedet
Håndvægte 5 kg
Håndvægte Guide
Håndvægte 5 kg – Gode håndvægte til de fleste øvelser
10 kg håndvægte
Håndvægte Guide
Håndvægte 10 kg – Gode til hjemmetræningen