Eleiko vægtskiver – Et godt valg til hjemmetræningen

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 06/01/2021
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
Eleiko vægtskiver

Skal du til at kickstarte din styrketræning og mangler nye vægtskiver at variere din træning med? Så kan det være, du bør investere i nye Eleiko vægtskiver. Du kan få et hav af Eleiko vægtskiver i forskellig farve, størrelse og vægtklasse. Det kunne være en blå gummiudgave, som passer til en 50 mm olympisk vægtstang.

Når du vælger en sådan model, kan du få vægtskiver, der ligger på et kvart kilo og nogle, der vejer 20 kilo. Eleiko laver modeller i forskellige vægtklasser, så du kan gå efter det, der passer til dit træningsbehov. Du kan enten købe et sæt vægtskiver separat eller købe forskellige sæt, så du har muligheden for at gå op i styrke derhjemme, når du føler, at det er tid.

Du kan også få vægtskiver fra Eleiko i jern, som har den fordel, at de ikke fylder så meget eller lugter. Her kan du købe en model med 2 x 0,25 kilo lette vægte, som du kan bruge til at træne med små intervaller. Her er et lille overblik over nogle forskellige gode vægtskiver:

Gummioverflade

Eleiko XF Bumper

Kvalitetsvalg

Reebok Studio Rep DELTA (2x5 kg)

Solidt materiale

Titan BOX Elite 5 kg

Bedst til prisen

30 mm kunststof vægtskiver

Populært valg

Vægtskive gummi - 10 kg

Toorx OL vægtskive - 5 kg

Vægtskive støbejern - 20 kg

Bedst til prisen

Sort OL vægtskive - 10 kg

Billige vægtskiver

30MM Jern Vægtskiver

Støbejern vægtskive

Vægtskive støbejern - 10 kg

Populært valg

Eurosport Bar Pump Rep Set

God opbevaring

Vægtstativ pyramide

Køber du vægtskiver fra Eleiko, giver det god mening at investere i flere sæt, som du eventuelt kan kombinere i din træning. Nogle dage ønsker man højere belastning end andre. Husk at tjekke, at hullet på vægtskiverne (30 mm eller 50 mm) passer til din vægtstangs størrelse.

Vægtskiver fra Eleiko er et godt basisredskab

Det er ideelt at træne med vægtstang og vægtskiver for dig, der gerne vil opbygge muskler i overkrop og arme samt forbedre din fysik generelt. Vægttræning er en utrolig fleksibel sport, som giver synlige resultater hurtigt. Både derhjemme og i fitnesscentret er det et helt centralt redskab at komme i form med.

Jo højere vægt en vægtskive fra Eleiko har, jo tykkere vil den ofte være. Du kan vælge alt fra 1 kilo til 20-30 kilo, mens de klassiske huldiametre ligger på 25, 30 og 50 mm. Det og så materiale er nogle af de centrale egenskaber, du skal kigge efter, når du shopper Eleiko vægtskiver online.

Gummioverflade

Eleiko XF Bumper

Eleiko vægtskive

Denne Eleiko vægtskive er utrolig holdbar. Den er opbygget af kvalitetsmaterialer, der sikrer at du kan bruge den i mange år uden den går i stykker.

Gummioverfladen gør at den beskytter omgivelser mod skader og ridser. Denne vægtskive fås i forskellige størrelser: 5, 10, 15 eller 20 kg.

Når du skal vurdere, hvilke der passer bedst til dig, så kan du kigge på forskellige parametre. Det kunne være pris, vægt og materiale. Er du nybegynder, bør du starte med et sæt Eleiko vægtskiver, der ikke vejer så meget. Derfra er det bedre at arbejde sig roligt og stabilt op i vægt.

Et bredt udvalg online

Søger du online, finder du hurtigt et bredt udvalg af Eleiko træningsudstyr og vægtskiver. De kommer i alle farver lige fra gul over rød til blå og i forskellige kilo kategorier. Med Eleiko vægtskiver og en vægtstang kan du få gang i både powerløft og vægtløft derhjemme.

Eleiko er en af de førende forhandler på markedet. Finder du en model, du gerne vil have, kan det godt svare sig at sammenligne priser på tværs af forhandlere. Du kan også finde tilbehør fra Eleiko, der kan øge kvaliteten af din styrketræning. Det kunne eksempelvis være magnesium, der hjælper ved løft af tunge ting – som man jo må sige, at en vægtstang er!

Hop til:

Relaterede artikler

kettlebell 16 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 16 kg – Her finder du nogle gode valg
Olympisk vægtstang
Vægtstang Guide
Olympisk Vægtstang – Hvad er det, og hvor findes de bedste?
Eleiko vægtstang
Vægtstang Guide
Eleiko vægtstang – Her finder du kvalitetsvægtstænger fra Eleiko
kettlebell 12 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 12 kg – God til at udføre mange øvelser
kettlebell 10 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 10 kg – Her finder du de bedste og billigste
Håndvægte Guide
Håndvægte 2 kg – Styrketræning på den simple måde
20 kg vægtstang
Vægtstang Guide
Vægtstang 20 kilo – Et godt valg til din næste vægtstang
Iron Gym Pull Up Bar
Pull Up Bar Guide
Iron Gym Pull Up Bar – Én af de bedste pull up bars på markedet
Håndvægte 5 kg
Håndvægte Guide
Håndvægte 5 kg – Gode håndvægte til de fleste øvelser
kettlebell 8 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 8 kg – Den perfekte styrketræning til dig
10 kg håndvægte
Håndvægte Guide
Håndvægte 10 kg – Gode til hjemmetræningen