Kettlebell 10 kg – Her finder du de bedste og billigste

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
kettlebell 10 kg

Kettlebells er noget af det hotteste inden for styrketræning. Populariteten skyldes ikke mindst, at træningen med kettlebells er aldeles alsidig. Og så kan den indgå i sammenspil med andre øvelser og give dem ekstra pondus.

Prøv eksempelvis af pifte dine squats eller lunges op med en kettlebell. Du vil uden tvivl mærke, hvordan denne tilføjelse giver din træning et ekstra gear. Og som bonus? Du kommer til at stå langt skarpere, hvis du kombinerer din træning med en kettlebell. Her er nogle af de bedste 10 kg kettlebells, vi har fundet:

Vinyl kettlebell

ODIN Vinyl Kettlebell - 10 kg

Bedst til prisen

Peak Fitness Kettlebell - 10 kg

Kvalitetsvalg

ODIN Competition Kettlebell - 10 kg

Hvorfor vælge en kettlebell på 10 kilo?

En kettlebell på 10 kilo er et godt valg, hvis du er nybegynder inden for træning med kettlebells. Den er også god, hvis du allerede har trænet med en 8 kilos kettlebell, men er vokset lidt fra vægten.

Her kan en 10 kilos kettlebell være en god mellemstation, hvis du ikke er helt klar til at tage skridtet og træne med en 12 kilos kettlebell, som ellers er den naturlige efterfølger til en 8 kilos kettlebell. Man siger nemlig som tommelfingerregel, at det er en god idé at gå fire kilo op, når man skal skifte kettlebell. Dette skyldes, at man hurtigt kan komme til at vokse fra sin kettlebell, hvis man kun går to kilo op ad gangen.

Af samme årsag er udbuddet af 10 kilos kettlebells heller ikke så stort som eksempelvis 8 eller 12 kilos kettlebells. Det samme gør sig i øvrigt også gældende for kettlebells på 14 kilo.

Hvilken 10 kilos kettlebell skal du vælge?

Der findes mange forskellige typer kettlebells på markedet. Både i plast, støbejern, neopren og meget mere. Så det er i høj grad en smagssag, hvad man foretrækker. Er du nybegynder, kan du sagtens starte ud med en billigere model som eksempelvis en ODIN Vinyl Kettlebell.

Vinyl kettlebell

ODIN Vinyl Kettlebell - 10 kg

kettlebell 10 kg

Denne Vinyl Kettlebell fra ODIN er en kraftig og slidstærk kettlebell. Det betyder at du kan bruge denne i din træning i mange år takket være overfladen af højkvalitets vinyl.

Denne belægning gør også at den er mere skridsikker, og beskytter omgivelser som gulv, hvis man rammer jorden eller andre ting. Et flot elegant look med et godt greb.

Vinylen gør, at kettlebell’en er lettere at håndtere, da den ligger godt i hånden. Samtidig sikrer det også, at den er skridsikker. Du kan derved undgå at lave høje lyde, når du lader den falde til jorden.

En anden fremragende model er ODINS Competition Kettlebell, der er udført i en fantastisk kvalitet og som er slidstærk og holdbar. Og så har den et lækkert turkisfarvet design, der formentlig vil gøre den til en eyecatcher i dit hjem.

Kvalitetsvalg

ODIN Competition Kettlebell - 10 kg

Competition kettlebell 10 kg

Denne competition kettlebell på 10 kg, kan du tage med dig overalt du træner. Den er lavet i fantastisk kvalitet, til mange timers træning.

Denne kettlebell er en del af en serie, hvor farverne indikerer hver størrelse. Denne model vejer 10 kg, og kommer således i en flot turkis farve.

Denne type kettlebell er lidt dyrere end ODIN Vinyl Kettlebell. Til gengæld får du en kettlebell, hvor der er fuld valuta for pengene. Den er nemlig utrolig rar at træne med og har et lækkert håndtag, der er let at gribe om. Og der er selvfølgelig en årsag til, at de kaldes Competition Kettlebells. Det skyldes, at det er denne type kettlebell, der anvendes, når der afholdes professionelle kettlebell-konkurrencer.

Du kan også vælge en klassisk kettlebell af støbejern som eksempelvis Peak Fitness Kettlebell, der desuden er overtrukket med kraftig neopren på selve kuglen. Det er med til at gøre træningen rarere, når kuglen skal sættes på gulvet. Og du slipper for at lave grimme ridser i gulvet eller genere underboen med støj.

Bedst til prisen

Peak Fitness Kettlebell - 10 kg

bedste 10 kg kettlebell til prisen

Her fås en super lækker kettlebell, som er lavet af støbejern. Den er dog også delvist betrukket med et kraftigt lag neopren, hvilket giver rigtig god beskyttelse for gulv og omgivelser.

De flotte farver gør det meget nemt, at kende størrelserne fra hinanden. 10 kg modellen kommer i en flot mørkeblå farve. Perfekt til både privat- og centerbrug.

Kettlebells’ene fra Peak Fitness er designet i forskellige farver alt efter vægten på dem. Dette gør det langt lettere at finde den rigtige kettlebell, når du skal træne.

Hop til:

Relaterede artikler

Olympisk vægtstang
Vægtstang Guide
Olympisk Vægtstang – Hvad er det, og hvor findes de bedste?
Eleiko vægtstang
Vægtstang Guide
Eleiko vægtstang – Her finder du kvalitetsvægtstænger fra Eleiko
Vægtskiver 50 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 50 mm – Træn med 50 mm vægtskiver
Håndvægte Guide
Håndvægte 2 kg – Styrketræning på den simple måde
Eleiko vægtskiver
Vægtskiver Guide
Eleiko vægtskiver – Et godt valg til hjemmetræningen
Vægtskiver 30 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 30 mm – kom godt i gang med styrketræning
20 kg vægtstang
Vægtstang Guide
Vægtstang 20 kilo – Et godt valg til din næste vægtstang
Iron Gym Pull Up Bar
Pull Up Bar Guide
Iron Gym Pull Up Bar – Én af de bedste pull up bars på markedet
Håndvægte 5 kg
Håndvægte Guide
Håndvægte 5 kg – Gode håndvægte til de fleste øvelser
10 kg håndvægte
Håndvægte Guide
Håndvægte 10 kg – Gode til hjemmetræningen