Håndvægte 2 kg – Styrketræning på den simple måde

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Der kan være mange fordele ved at bruge små håndvægte, hvis du skal i gang med et træningsforløb og ikke før har trænet så meget.

Når det gælder styrketræning, er der mange muligheder for træningsmaskiner, udstyr og fitnesscentre. Men hvis du blot ønsker at stramme op uden at investere tid og penge på det helt store udstyr, kan små håndvægte være vejen frem. Her er det især de små 2 kg-håndvægte, der er smarte.

Der kan dog være meget forskel på håndvægtenes udseende, funktionalitet og vægt, og det kan være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Vi har derfor i denne guide samlet nogle gode 2 kg-håndvægte, perfekte til forskelige behov. Se en oversigt her:

Billige 2 kg håndvægte

Peak Fitness 2 x 2 kg Neopren

3-i-1 sæt

ODIN Håndvægte Sæt

Kvalitetsvalg

Bowflex Select Tech 2-24 kg

Fordele ved at bruge håndvægte

Der er mange fordele ved at bruge håndvægte til din træning. Først og fremmest er det et meget nemt og fleksibelt træningsredskab, og det kræver ikke særligt meget plads. Du kan desuden også træne hele kroppen, selvom du ”kun” har 2 kg-håndvægte. Selvom man måske ikke tænker det, kan håndvægte sagtens bruges til styrketræning og erstatte andre træningsmaskiner.

En anden vigtig fordel er, at disse typer af håndvægte er meget billige. De kan koste helt ned til 100 kr. Tag for eksempel Neopren håndvægtsæt fra Peak Fitness, som netop er meget billig, men som stadig er af god kvalitet.

Billige 2 kg håndvægte

Peak Fitness 2 x 2 kg Neopren

håndvægte 2 kg

Disse håndvægte fra Peak Fitness giver dig et godt sæt af 2 x 2 kg håndvægte, som er belagt med en neopren overflade, som beskytter omgivelserne.

De er lavet i et lækkert 6 kantet design, så de ikke ruller, når du stiller dem på gulvet. Neopren belægningen giver et godt greb, trods svedige håndflader.

Det er en af de mest populære håndvægte på Fitnessgruppen.dk. Neoprenbelægningen på håndvægten giver et godt greb, når man holder om den, selvom hænderne bliver svedige. Peak Fitness Neopren-håndvægtene er blandt andet ideelle til aerobic.

De små håndvægte er desuden også gode, når det gælder balance og koordination. Fordi de er så lette, er der tale om at træne med frie vægte, hvilket netop forbedrer din balance.

Træn med flere kilo håndvægte og et godt greb

Det kan dog være en fordel at skifte til en håndvægt med flere kilo – alt efter hvad du skal træne. For ikke at skulle ud at investere i flere forskellige håndvægte, udover dine 2 kg, kan det være smart at skaffe sig en lidt dyrere model, som selv kan skifte mellem kiloene.

Det kan lade sig gøre med Bowflex Select Tech håndvægte, som både kan være 2 kg, men som samtidig kan justeres til at være 15 forskellige belastninger.

Kvalitetsvalg

Bowflex Select Tech 2-24 kg

bedste 2 kg håndvægte

Disse originale Bowflex Select Tech håndvægte giver dig mange muligheder for vægttræning. Du kan vælge i mellem 15 belastninger fra 2-24 kg.

De er lavet i materialer af høj kvalitet. Håndtagene er i crom og gummi for et perfekt greb. Skiver er lavet med en plast belægning som beskytter og forhindrer støj.

Bowflex er desuden en af de mest kendte producenter af håndvægtesæt. De er derfor helt unikke og kan helt klart betale sig at investere i, fordi du netop får 15 vægte i én.

Hvis du vil have et lidt billigere alternativ til udskiftningen af kiloene på håndvægtene, er ODIN håndvægtesæt ideelt. Den kommer med et stativ og tre vægte på henholdsvis 1, 2 og 3 kg. Apuls.dk, der er leverandør af kvalitetstræningsudstyr, har dette håndvægtesæt som et af deres mest populære produkter. Med sådan et sæt får du det hele, hvilket er perfekt til hjemmetræningen.

3-i-1 sæt

ODIN Håndvægte Sæt

billige 2 kg håndvægte

Her får du et godt og funktionelt sæt inkl. stativ. Således får du både 2x1, 2x2 og 2x3 kg håndvægte til at udføre forskellige øvelser. Perfekte til hjemmetræningen.

Håndvægtene er designet i sekskantet form og med vinyl belægning. Det betyder de er både slidstærke og hverken ridser eller triller på gulvet. Med stativet kan du altid have styr på håndvægtene.

Hop til:

Relaterede artikler

kettlebell 16 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 16 kg – Her finder du nogle gode valg
Olympisk vægtstang
Vægtstang Guide
Olympisk Vægtstang – Hvad er det, og hvor findes de bedste?
Eleiko vægtstang
Vægtstang Guide
Eleiko vægtstang – Her finder du kvalitetsvægtstænger fra Eleiko
kettlebell 12 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 12 kg – God til at udføre mange øvelser
Vægtskiver 50 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 50 mm – Træn med 50 mm vægtskiver
kettlebell 10 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 10 kg – Her finder du de bedste og billigste
Eleiko vægtskiver
Vægtskiver Guide
Eleiko vægtskiver – Et godt valg til hjemmetræningen
Vægtskiver 30 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 30 mm – kom godt i gang med styrketræning
20 kg vægtstang
Vægtstang Guide
Vægtstang 20 kilo – Et godt valg til din næste vægtstang
Iron Gym Pull Up Bar
Pull Up Bar Guide
Iron Gym Pull Up Bar – Én af de bedste pull up bars på markedet
kettlebell 8 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 8 kg – Den perfekte styrketræning til dig