Kettlebell 12 kg – God til at udføre mange øvelser

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
kettlebell 12 kg

Styrketræning har længe været favoritdisciplinen hos folk med ambitioner for deres træning. Men styrketræning med kettlebells er på mange måder det nye sort. Og har du nogensinde forvildet dig ind i et fitnesscenter, vil du uden tvivl have bemærket de mange kugler i farvestrålende nuancer, der bliver kastet rundt af begejstrede motionsister sådanne steder. Her er et lille overblik over nogle forskellige kettlebells på 12 kg:

Bedst til prisen

Aserve Kettlebell 12 kg

Favorit blandt brugere

ODIN Vinyl Kettlebell - 12 kg

Kvalitetsvalg

Thor Fitness Competition Kettlebell 12 kg

Design og funktionalitet

ODIN Competition Kettlebell - 12 kg

Bedst til prisen

Peak Fitness 12 kg Competition Kettlebell

Noget af det mest fantastiske ved kettlebells er, at de er for alle. For du kan altid finde en vægt eller en træningsform med kettlebells, der kan passe til dit niveau.

Uanset om dette niveau af fastsat af dine ambitioner eller fysiske formåen. For det er let at tilrettelægge øvelserne, så du kan anvende kettlebells’ene i din træning på den ene eller anden måde.

Hvorfor vælge en 12 kilos kettlebell?

Hvis du er ny ud i at træne med kettlebells, er en 12 kilos kettlebell er rigtig godt sted at starte, hvis du er mand. Du kan også sagtens starte med en 12 kilos kettlebell som kvinde, hvis du har en god grundform og er bekendt med styrketræning.

Ellers vil vi anbefale dig at starte med en 8 kilos kettlebell, indtil du har helt styr på teknikken og kan udnytte poweren fra vægten på de 12 kilo fuldt ud. Du kan læse mere om at vælge den rigtige kettlebell på 8 kilo her.

Find den rigtige 12 kilos kettlebell med hjælp fra Sportssektionen.dk

Når du skal finde den rigtige kettlebell på 12 kilo, er der rigtig mange muligheder. En kettlebell på 12 kilo hører nemlig til blandt de mest gængse størrelser, hvorfor mange fitnessbrands laver hver deres udgave af denne type kettlebell.

Når man skal vælge den rigtige kettlebell, handler det i høj grad om, hvilken type kettlebell man foretrækker. Dette skyldes ikke mindst, at forskellen på prisen mellem de forskellige modeller ikke er særlig stor. Det er derfor ikke prisen, der bør afholde en fra at vælge en bestemt model.

Der er navnlig to veje at gå, når du skal vælge kettlebell: kettlebells i plast eller kettlebells i støbejern. Blandt de populære modeller i plast findes blandt andet Aserve Kettlebell, der er produceret af den danske virksomhed af samme navn. Her får du en god og solid kettlebell, der er overtrukket med vinyl, således du skåner dit gulv, når du træner.

Bedst til prisen

Aserve Kettlebell 12 kg

kettlebell 12 kg

En super lækker kettlebell fra dansk mærke. Overfladen er af højeste kvalitet af vinyl, som gør at den er utrolig holdbar og god at holde ved.

Denne kettlebell indholder cement, mens bunden er af gummi, således underlaget beskyttes.

En lignende model finder du hos ODIN, der dog er en anelse dyrere end Aserves model. Men derudover har de to kettlebells samme karaktertræk, ligesom også ODINS model har et overtræk af vinyl.

Favorit blandt brugere

ODIN Vinyl Kettlebell - 12 kg

Kettlebell

Dette er en både kraftig og slidstærk kettlebell, som har en højkvalitetsoverflade af vinyl, der beskytter omgivelserne.

Således er den både skridsikker, og du undgår høje lyde og beskadigelse af gulv. Et rigtig populært valg blandt brugere.

En anden populær model er de såkaldte Competition Kettlebells, der blandt andet benyttes i konkurrencer. Det betyder samtidig, at de lever op til alle konkurrencekrav. Og så er de slidstærke og har lang levetid.

Der findes mange forskellige fitnessbrands, der fører Competition Kettlebells. Du vil derfor kunne finde disse modeller fra blandt andre Thor Fitness, ODIN Fitness og Peak Fitness. Der kan være en lille forskel i prisen mellem de respektive mærker, men fælles for dem alle er, at de lever op til alle kravene inden for konkurrence-kettlebells, ligesom de er af høj kvalitet.

Kvalitetsvalg

Thor Fitness Competition Kettlebell 12 kg

bedste 12 kg kettlebell

Her får du en kettlebell, som er fremstillet i ypperste kvalitet. Det er en såkaldt competition kettlebell fra Thor Fitness, som er godkendt til konkurrence.

Med denne kettlebell kan du derfor få det makismale ud af træningsøvelserne, og vil give dig mange gode træningstimer.

Design og funktionalitet

ODIN Competition Kettlebell - 12 kg

ODIN Competition Kettlebell 12 kg

Denne kettlebell kommer med et ydre af metal, som gør at den er yderst holdbar. Den er utrolig slidstærk, så du vil kunne nyde denne ketlebell i mange år.

Dette er et oplagt valg til dig der gerne vil have træningsudstyr af god kvalitet. Det får du med denne kettlebell fra ODIN.

Bedst til prisen

Peak Fitness 12 kg Competition Kettlebell

kettlebell test

Denne Peak Fitness Competition Kettlebell er lavet af stål. Den her de internationale farvekoder, og det er derfor super nemt at kende de forskellige kg fra hinanden.

Den har et rigtig godt håndtag, så du har et godt fast greb hvilket er vigtigt, når du skal udføre øvelserne.

Hop til:

Relaterede artikler

Olympisk vægtstang
Vægtstang Guide
Olympisk Vægtstang – Hvad er det, og hvor findes de bedste?
Eleiko vægtstang
Vægtstang Guide
Eleiko vægtstang – Her finder du kvalitetsvægtstænger fra Eleiko
Vægtskiver 50 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 50 mm – Træn med 50 mm vægtskiver
Håndvægte Guide
Håndvægte 2 kg – Styrketræning på den simple måde
Eleiko vægtskiver
Vægtskiver Guide
Eleiko vægtskiver – Et godt valg til hjemmetræningen
Vægtskiver 30 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 30 mm – kom godt i gang med styrketræning
20 kg vægtstang
Vægtstang Guide
Vægtstang 20 kilo – Et godt valg til din næste vægtstang
Iron Gym Pull Up Bar
Pull Up Bar Guide
Iron Gym Pull Up Bar – Én af de bedste pull up bars på markedet
Håndvægte 5 kg
Håndvægte Guide
Håndvægte 5 kg – Gode håndvægte til de fleste øvelser
10 kg håndvægte
Håndvægte Guide
Håndvægte 10 kg – Gode til hjemmetræningen