Håndvægte 10 kg – Gode til hjemmetræningen

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
10 kg håndvægte

Styrketræning er ikke længere kun noget, som professionelle atleter benytter sig af. Det er efterhånden blevet en hyppigt anvendt træningsform for mange danskere, og det er med god grund. Styrketræning er blandt andet med til at booste stofskiftet, der sætter skub i forbrændingen.

Vil du gerne have træningen tæt på, så kan det være, at du går og drømmer om træningsudstyr til hjemmebrug. I denne artikel kan du læse meget mere om håndvægte på 10 kg, der er det ideelle redskab hjem til dig. På den måde kan du nemt træne hele kroppen med simple redskaber og få et stort udbytte, uden du skal ned i det lokale fitnesscenter.

God til prisen

Justerbar håndvægt - 10 kg

Nem og billig

cPro9 Justerbar Håndvægt

Godt all-round valg

Abilica HexDumbbells

Kvalitetsvalg

Gymleco 836 - 10 kg

Hvorfor håndvægte?

Dynamiske helkropsøvelser med barebells er noget, som mange prioriterer i deres træningsrutine. Og selvom det er en yderst god måde at ramme flere store muskelgrupper på samme tid, behøver du ikke løfte rundt på de tunge vægte hele tiden.

I dag vælger mange at træne med tunge vægte på barebells, men faktisk kan du gøre meget andet, der giver dig et lige så godt udbytte. Håndvægte er et simpelt træningsredskab, du kan bruge til både træning af overkrop og underkrop. Den helt store fordel er, at håndvægte ikke fylder særlig meget, og dermed kan du nemt have dem liggende derhjemme.

Desuden er håndvægte nemme at håndtere under din træning, og du kan bruge dem på mange forskellige måder. En håndvægt består af to vægtskiver eller vægtklodser, der er koblet sammen med en stang, der fungerer som håndtaget på disse. Du har et fast greb om dine håndvægte, og det gør det nemmere for dig at få den helt rigtige teknik.

Forskellige former for håndvægte på 10 kg

Håndvægte virker som et simpelt redskab, men du har stadigvæk muligheden for at vælge mellem forskellige modeller. Alt efter dine træningsbehov kan den ene være mere anvendelig for dig end den anden.

Først og fremmest finder vi den helt klassiske håndvægt med runde vægtskiver. T3.com har anmeldt en række forskellige håndvægte, hvor vi blandt andet finder den helt old school-model med justerbare vægtskiver, som denne model fra Fitnessgruppen.dk. Den klassiske model er et godt valg, hvis du ønsker et sæt håndvægte på 10 kg, der også kan justeres til eksempelvis 5 kg. På den måde kan du nemt variere din træningsrutine og bruge vægtene på forskellige måder.

God til prisen

Justerbar håndvægt - 10 kg

bedst til prisen håndvægt

Med denne håndvægt fås en pakke, som giver mulighed for en håndvægt på op til 10 kg.

Vægten kan justeres med de medfølgende skiver, som skrues af og på. Der kan tilmed tilkøbes ekstra skiver, hvis ekstra vægt ønskes.

Nem og billig

cPro9 Justerbar Håndvægt

billig håndvægt

Denne håndvægt giver dig mulighed for at lave en håndvægt på op til 10 kg.

Den består af en stang samt medfølgende skiver, som du kan skrue af og på, som det passer dine øvelser.

Foruden de runde vægtskiver finder vi også heksagon-håndvægte. I stedet for runde vægtskiver er de i stedet formet som heksagoner. Når du vælger denne model, slipper du for en håndvægt, der ikke bliver liggende. Her finder du blandt andet Abilica HexDumbbell på 10 kg, der har et metalgreb.

Godt all-round valg

Abilica HexDumbbells

Håndvægte test

Disse gummibelagte håndvægte er gode til dig der mangler håndvægte i forskellige vægtklasser.

De fås i mange forskellige størrelser sætvis fra 1-30 kg.

Desuden får du et godt greb, hvis du vil bruge den til helkropstræning, hvor du holder i den ene vægtskive i stedet for på håndtaget. Heksagon-håndvægte kommer oftest med et ydre materiale af gummi, der er støjdæmpende, men som også kan give sorte streger på gulvet.

Det rigtige greb

Én ting er valget mellem runde eller heksagon-vægtskiver, men også grebet er en vigtig faktor for dig. Langt de fleste håndvægte kommer med et metalgreb, der har en nubret overflade, hvilket du blandt andet finder på disse Gymleco 836 håndvægte. Overfladen sørger for, at du får et godt greb, så håndvægten ikke glider ud af hånden. Vælger du i stedet et håndtag uden en nubret overflade, kan det være en fordel at anvende nogle straps, så du får et bedre greb.

Kvalitetsvalg

Gymleco 836 - 10 kg

håndvægte 10 kg

Helt klassisk håndvægt på 10 kg. Den er lavet med et metal håndtag og runde vægtskiver med gummi som beskytter gulvet.

Velegnet til al slags brug, da de er yderst holdbare. Således vil du få glæde af disse i mange år.

Du kan også vælge håndvægte med et gummigreb. Fordelen ved gummigrebet er, at det både er nemt at rengøre samtidig med at være mere skånsomt for dine hænders overflade. Til gengæld kan du nemmere miste grebet, da gummiet kan blive glat, når du sveder på dine hænder.

Faste eller justerbare håndvægte på 10 kg?

Når du skal vælge dine foretrukne håndvægte på 10 kg, kan du også vælge mellem faste eller justerbare vægtskiver. Faste vægtskiver kan du ikke gøre noget ved, idet vægtskiverne er fastmonterede. Til gengæld kan du med justerbare håndvægte selv bestemme vægten på dine håndvægte.

Ved at vælge justerbare håndvægte kan du få mest muligt ud af din træning. Du skal blot fjerne den store møtrik, hvorefter du kan tage skiver af eller sætte flere på.

Find dine nye håndvægte 10 kg på tilbud

Hvem vil ikke gerne have mest muligt for sine penge? Der er bred enighed om, at vi helst ikke vil betale for meget for et produkt, og det forstår vi godt. Heldigvis har du gode muligheder for at finde håndvægte på tilbud.

Vil du gerne have den bedste pris, når du skal købe håndvægte på 10 kg, er det altid en fordel at handle online. Du finder et stort udvalg af håndvægte på 10 kg hos en række af danske online forhandlere, der leverer dem direkte hjem til dig. Med et stort udvalg kan du vælge din foretrukne model ud fra pris og kvalitet, så du får mest muligt for dine penge.

Træn hele kroppen med dine håndvægte

Det er til dels en myte, at du er nødt til at træne med tunge vægte for at se resultater. Har du endnu ikke prøvet kræfter med styrketræning, kan du uden problemer starte ud med helkropstræning med dine håndvægte. Ved at arbejde med lavere vægt, kan du bedre styre dine bevægelser og dit tempo, der også er afgørende for dit udbytte.

Håndvægte er det bedste redskab til at træne overkroppen. Du behøver ikke store håndvægte for at få gode resultater. I stedet kan du arbejde med flere gentagelser i hvert sæt, og sørger du for at forlænge en excentrisk fase, vil du belaste musklerne i længere tid – og dermed forbedre dine resultater.

Når du vælger at træne derhjemme, kan du altid benytte dig af et træningsprogram. Du kan enten selv finde et, der udelukkende bygger på håndvægte på 10 kg, eller få professionel hjælp udefra. Så er du klar til at komme i dit livs form med hjemmetræningen.

Kilder

Hop til:

Relaterede artikler

kettlebell 16 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 16 kg – Her finder du nogle gode valg
Olympisk vægtstang
Vægtstang Guide
Olympisk Vægtstang – Hvad er det, og hvor findes de bedste?
Eleiko vægtstang
Vægtstang Guide
Eleiko vægtstang – Her finder du kvalitetsvægtstænger fra Eleiko
kettlebell 12 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 12 kg – God til at udføre mange øvelser
Vægtskiver 50 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 50 mm – Træn med 50 mm vægtskiver
kettlebell 10 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 10 kg – Her finder du de bedste og billigste
Eleiko vægtskiver
Vægtskiver Guide
Eleiko vægtskiver – Et godt valg til hjemmetræningen
Vægtskiver 30 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 30 mm – kom godt i gang med styrketræning
20 kg vægtstang
Vægtstang Guide
Vægtstang 20 kilo – Et godt valg til din næste vægtstang
Iron Gym Pull Up Bar
Pull Up Bar Guide
Iron Gym Pull Up Bar – Én af de bedste pull up bars på markedet
kettlebell 8 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 8 kg – Den perfekte styrketræning til dig