Iron Gym Pull Up Bar – Én af de bedste pull up bars på markedet

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
Iron Gym Pull Up Bar

Leder du efter en multifunktionel træningsenhed, som du kan bruge til hjemmebrug? Så er Iron Gym Pull Up Bar et godt køb. Med Iron Gym Pull Up Bar får du virkelig mulighed for at træne din overkrop gennem mavearbejde, chin-ups og pull-ups.

Du hænger blot din Iron Gym Pull Up Bar på en dørkarm derhjemme, hvorefter du kan lave al den alsidige træning, du har lyst til. Du kan også flytte Iron Gym Pull Up Bar til jorden for at udføre dips. Her er det i stedet armbøjninger og træning af triceps, biceps, bryst samt mave.

God funktionalitet

Abilica DoorGym Advanced

Denne pull up bar er en yderst effektiv trapets til træning af overkrop, ryg og mave. Den er nem at sætte på i døren og kræver ingen huller i væggen.

Grebet er i blødt gummi, så det er behageligt under brug. Det smarte ved denne er at den også fungerer rigtig godt til pull-ups, chin-ups, push-ups dips mavebøjninger

Blandt markedets mest populære pull-up-bars

Pull-up-barren fra Iron Gym er blandt markedets mest populære – og dette er altså med god grund. Designet er nemlig godt, hvor du kan arbejde med din egen kropsvægt til det yderste. Iron Gym Pull Up Bar er yderst holdbar og stærk, hvilket giver dig en sikker træning.

Noget af det bedste ved Iron Gym Pull Up Bar er dog, at du kan flytte rundt på den. Du skal altså ikke fastmontere træningsenheden til ét bestemt sted, men du kan i stedet træne, hvor end du har lyst. Dette giver særdeles god fleksibilitet.

Ingen huller, skruer eller bolte

Idet pull up barren ikke skal fastmonteres til specifikke steder, betyder det også, at du ikke skal bøvle med huller i væggene, skruer, bolte eller andet værktøj. I stedet placeres barren ved brug af en plastikstang, som sidder over dørkarmen.

Pull up barrens stang vil hvile på dørkarmens sider. Du skal dog ikke bekymre dig om, hvorvidt dine dørkarme ødelægges. Der følger nemlig gummibeskyttelse med i købet, hvilket altså beskytter dine dørkarme. Rent teknisk holder barren til en personvægt op til 136 kg.

Et væld af træningsmuligheder

Med Iron Gym Pull Up Bar får du altså et væld af træningsmuligheder. Du kan bl.a. træne:

  • Pull-up med håndgreb over
  • Pull-up med håndgreb under
  • Chin-up med omvendt greb
  • Forskellige positioner: small, neutral og bred
  • Armbøjninger
  • Crunches
  • Tricep dips.

Det eneste, det kræver for at træne, er, at du køber træningsbarren samt har en passende dørkarm. Kravet til dørens åbning er, at den skal være 24” til 34” i bredden og mindst 5,5” tyk.

Sæt barren op på mindre end 15 minutter

Når du har købt din Iron Gym Pull Up Bar og fået den tilsendt, skal den selvfølgelig monteres i dørkarmen. Det er heldigvis nemt at montere træningsudstyret og tager omkring 15 minutter at opsætte. Det eneste, du skal gøre, er nemlig at pakke træningsudstyret ud af emballagen, løfte den op og fastgøre den til din dørkarm.

Hvis du har lyst, kan du montere en metalsikkerhedsklemme også. Denne skal hjælpe dig til at komme fri, hvis du kommer til at lave noget vildt på træningsenheden. Det anbefales ikke, at du laver vilde stunts på barren i form af omvendte pull-ups eller lignende. Hold dig til normale øvelser, og barren vil være mere end sikker at anvende – og du vil undgå at påføre dig personskader. 

Hop til:

Relaterede artikler

kettlebell 16 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 16 kg – Her finder du nogle gode valg
Olympisk vægtstang
Vægtstang Guide
Olympisk Vægtstang – Hvad er det, og hvor findes de bedste?
Eleiko vægtstang
Vægtstang Guide
Eleiko vægtstang – Her finder du kvalitetsvægtstænger fra Eleiko
kettlebell 12 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 12 kg – God til at udføre mange øvelser
Vægtskiver 50 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 50 mm – Træn med 50 mm vægtskiver
kettlebell 10 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 10 kg – Her finder du de bedste og billigste
Håndvægte Guide
Håndvægte 2 kg – Styrketræning på den simple måde
Eleiko vægtskiver
Vægtskiver Guide
Eleiko vægtskiver – Et godt valg til hjemmetræningen
Vægtskiver 30 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 30 mm – kom godt i gang med styrketræning
20 kg vægtstang
Vægtstang Guide
Vægtstang 20 kilo – Et godt valg til din næste vægtstang
Håndvægte 5 kg
Håndvægte Guide
Håndvægte 5 kg – Gode håndvægte til de fleste øvelser
kettlebell 8 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 8 kg – Den perfekte styrketræning til dig