Vægtstang 20 kilo – Et godt valg til din næste vægtstang

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
20 kg vægtstang

Styrketræning er den sikre vej til en bedre fedtforbrænding og til opbygning af muskler. Det er også de egenskaber, der gør, at styrketræning er blandt de foretrukne former for motion, når sundheden skal forbedres.

Man kan styrketræne på mange måder, både med maskiner, kettlebells eller med vægtstange. Særlig styrketræning med vægtstang er populært, da det er let at tilpasse til den enkelte bruger eller til dagsformen. Og når man blot har lært den grundlæggende teknik, kan man få masser af power i sin træning med vægtstang.

Er du på jagt efter en vægtstang, men er i tvivl om, hvilken vægtstang du skal vælge? På Sportssektionen.dk vil vi gerne hjælpe dig, så du kan finde den rigtige vægtstang. Vi har derfor samlet vores bedste råd og vejledning i vores vægtstangguide. Du kan også læse meget mere om, hvilke vægtskiver du skal vælge til din vægtstang. Det finder du i vores guide til vægtskiver her. Er specifikt på udkig efter en vægtstang på 20 kg, så er her først et lille overblik over, nogle gode bud på forskellige modeller, som vi har fundet gennem vores research:

Bedst til prisen

cPro9 Olympic Vægtstang

Høj kvalitet

Reebok Functional Power Bar

God holdbarhed

Titan BOX Crossfit Bumper Bar

Billig vægtstang

Ziva OL Vægtstang

Kvalitetsvalg

Toorx Olympic Vægtstang

Find din vægtstang på 20 kilo

I denne guide har vi samlet en række nyttige råd og links til gode og billige 20 kg. vægtstænger. Vi har valgt at medbringe vægtstænger, der er vurderet bedst i test, eller som hører til blandt favoritterne hos brugerne og forhandlerne. Og hvem ved? Måske finder du lige præcis den vægtstang, du drømmer om, blandt de udvalgte.

Reebok er et navn, der vækker genklang hos de fleste, som har stiftet bekendtskab med sportslige aktiviteter. Det kommer derfor næppe som nogen stor overraskelse, at de står bag en af de lækre modeller på markedet. Nemlig Reebok Functional Power Bar DELTA vægtstangen på 20 kilo, der også kaldes for ”Strongman Logs”. Og den minder da også næsten om en træstamme. Det er en vægtstang af høj kvalitet, der gør det nemt for dig at træne dine skuldre, bryst, triceps og biceps.

Høj kvalitet

Reebok Functional Power Bar

Vægtstang 20 kg

Denne vægtstang kaldes også "Strongman Logs". Den kan give dig rigtig god træning af din overkrop, med de forskellige mulige øvelser.

Vægtstangen fra Reebok er fremstillet i 100 stål. Den er dermed ekstrem slidstærk, og du kan derfor være sikker på, at den holder i mange år frem.

Vægtstangen er ikke helt billig. Til gengæld får du fuld valuta for pengene. Den er nemlig fremstillet i 100 % fast stål og har en overflade, der er enormt slidstærk. Du kan derfor sagtens udføre en hardcore omgang træning med denne vægtstang som makker.

Er du mere til en mere klassisk form for vægtstang, kan du med fordel gå efter en model som cPro9 Olympic vægstang. Den måler 220 cm i længden, vejer 20 kilo og har en diameter på 50 mm, hvilket er standarden inden for disse, hvorfor den let kan bruges med vægtskiver i denne størrelse.

Bedst til prisen

cPro9 Olympic Vægtstang

Bedste 20 kg vægtstang

cPro9 Olympic Vægtstang er en professionel vægtstang, dvs. at den kan bruges i professionelle sammenhænge. Dog er den også god til privat brug, takket være en god pris.

Vægtstangen er yderst holdbar, og er godkendt til mange frops, uden at den tager funktionel skade. Den kan klare op til 680 kg belastning, så den passer til alle behov.

Selvom vægtstangen bliver leveret med 20 kilo, skal du ikke frygte, at du så hænger på dette tal. For vægtstangen kan nemlig laste op til svimlende 680 kilo! Så du har masser af råderum til at kunne forbedre din personlige rekord i dødløft adskillige gange.

Vægtstangen er med messing børstning. Du opnår dermed den maksimale komfort ved træning og håndtering. Samtidig har grebsområderne en rug overflade på de nødvendige steder, så du har de optimale forhold under din træning.

Denne model har som sagt et ganske klassisk design. Det betyder samtidig, at du vil kunne finde tilsvarende modeller, der har nogenlunde samme egenskaber hos andre fitness-virksomheder, hvis du ønsker det. Blandt andet Ziva vægtstang, Toorx Olympic vægtstang og Titan BOX Crossfit Bumper Bar vægtstang.

Billig vægtstang

Ziva OL Vægtstang

Billig 20 kg vægtstang

En rigtig solid og robust vægtstang på 20 kg, som passer til vægtskiver på 50 mm. Tykkelsen på grebet er 28 mm og afstanden mellem de to grebsområder er 82 cm.

Vægtstangen er af hæj kvalitetet, men den fås samtidig til en favorabel pris. Oplagt valg til dig der søger et funktionelt, men prisbevidst produkt.

Kvalitetsvalg

Toorx Olympic Vægtstang

Toorx Olympic Vægtstang

Denne vægtstang giver dig noget af det ypperste inden for vægtstænger. Det er et kvalitetsprodukt, som passer til både den ambitiøse træningsudøver.

Vægtstangen er udstyret med nålelejre. Det giver en rigtig god stabilitet i træningen. Længden på Toorx Olympic Vægtstang er 220 cm, og kan klar hee 700 kg belastning.

God holdbarhed

Titan BOX Crossfit Bumper Bar

Titan BOX Crossfit Bumper Bar

Titan BOX Crossfit Bumper Bar er en meget professionel vægtstang, som er testet og godkendt til mange 1.000 drops. Dvs. den holder til nærmest alt, hvad du udsætter den for i din træning.

Kvaliteten er skruet helt op med dette produkt, og derfor ideelt til Crossfit. Den kan dog også bruges til alt andet træning, og derfor god til det meste.

Hop til:

Relaterede artikler

kettlebell 16 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 16 kg – Her finder du nogle gode valg
kettlebell 12 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 12 kg – God til at udføre mange øvelser
Vægtskiver 50 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 50 mm – Træn med 50 mm vægtskiver
kettlebell 10 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 10 kg – Her finder du de bedste og billigste
Håndvægte Guide
Håndvægte 2 kg – Styrketræning på den simple måde
Eleiko vægtskiver
Vægtskiver Guide
Eleiko vægtskiver – Et godt valg til hjemmetræningen
Vægtskiver 30 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 30 mm – kom godt i gang med styrketræning
Iron Gym Pull Up Bar
Pull Up Bar Guide
Iron Gym Pull Up Bar – Én af de bedste pull up bars på markedet
Håndvægte 5 kg
Håndvægte Guide
Håndvægte 5 kg – Gode håndvægte til de fleste øvelser
kettlebell 8 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 8 kg – Den perfekte styrketræning til dig
10 kg håndvægte
Håndvægte Guide
Håndvægte 10 kg – Gode til hjemmetræningen