Kettlebell 8 kg – Den perfekte styrketræning til dig

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
kettlebell 8 kg

Har du en travl hverdag, hvor du ikke har tid til at gå i fitness, men ønsker du stadig at holde dig i form og blive strammet op? Så er træning med en kettlebell måske ideelt for dig. Du skal nemlig kun bruge en kettlebell, intet andet. Kettlebells er tunge kugler i eksempelvis jern, som du løfter eller svinger ved hjælp af håndtaget. Og med kun 3-4 øvelser og 20 minutter har du været igennem en hård og god træning, samtidig med at du har fået trænet nok.

Med få øvelser kan du altså komme igennem en full-body-workout, som ellers ville have taget længere tid. Det kan dog være lidt uoverskueligt at finde ud af, hvilken kettlebell man skal vælge, når det gælder vægt, materiale og kvalitet. Vi har taget udgangspunkt i kettlebells, der er 8 kg, fordi det er en god, middel vægt og ideel til både mænd og kvinder – trænede som utrænede.

Bedst til prisen

TRX Kettlebell 8 kg

Godt køb

Peak Fitness 8 kg

Populær blandt brugere

ODIN Vinyl Kettlebell – 8 kg

Billig kettlebell

Viking Kettlebells

Fordele ved at træne med kettlebells

Der er mange fordele ved at træne med kettlebells. Den største fordel er, at træning med en kettlebell er meget alsidig, fordi der er utallige ting, du kan træne med en kettlebell. Du kan forbedre din styrke på flere områder, herunder både forbrænding, koordination, fleksibilitet og sunde og raske led. Du kan selvfølgelig også tabe fedt, opbygge muskler og få bedre udholdenhed.

Der er altså rigtig mange muligheder i en kettlebell, og den er helt ideel, når det gælder styrketræning. Der er desuden også meget eksplosivitet ved kettlebell, som du ikke finder ved de almindelige vægte. Denne eksplosivitet opstår, fordi der er en fart på øvelserne. Øvelserne får dig i bevægelse, og du sidder aldrig stille, som du gør ved mange maskiner. Øvelserne får nemt pulsen op, og du bruger dine muskler samtidig. Det er altså en blanding af cardio og styrketræning.

Styrketræning med 8 kg-kettlebell

Hvis du ikke før har trænet med kettlebell, er det ideelt at træne med 8 kg. Det afhænger selvfølgelig af træningserfaring og alder, men det er et godt sted at starte. Start derfor i intervallet 8-12 kg, og så kan du altid intensivere ved at øge gentagelserne eller bruge en tungere vægt.

Ved at øge antallet af gentagelser kan du altså til hver en tid bruge en 8 kg-kettlebell – også selvom du bliver stærkere, efterhånden som du træner. Den kan også bruges til øvelser, hvor du eventuelt har en 8 kg-kettlebell i den ene hånd og en 12 kg-kettlebell i den anden hånd. Du kan derfor mix and matche de forskellige vægte, alt efter hvilken øvelse du skal lave.

Kettlebells i forskellige materialer

Kettlebells kan være udformet i mange forskellige materialer, herunder plastik, støbejern, vinyl og meget andet. Hvilket materiale du skal vælge til din kettlebell afhænger af, hvor meget og hvor intensivt du vil træne. Det afhænger nemlig af holdbarheden. Du skal selvfølgelig også tænke på, om du vil have den bedste kvalitet, eller om du vil have noget, der er billigere, men som også er funktionelt. Hvis vi tager fat i en kettlebell, der er lavet af støbejern, men som er i den lavere prisklasse, er det helt klart Peak Fitness Kettlebell 8 kg, der skal nævnes.

Godt køb

Peak Fitness 8 kg

Kettlebell

Her får du en super lækker kettlebell, som er fremstillet i støbejern.

Denne kettlebell er på 8 kg, men den fås i mange forskellige størrelser, som er farvekodet, og du kan derfor nemt kende forskel på de forskellige størrelser.

Denne kettlebell er en af de mest populære hos Fitnessgruppen.dk. Dette kettlebell-materiale er godt for din træning. Peak Fitness er lavet af støbejern, hvilket giver en volumen og holdbarhed. Denne volumen og holdbarhed findes for eksempel ikke ved de kettlebells, der er lavet af plastik eller kunststof-materiale. Så hvis du gerne vil have en kettlebell i støbejern, der er super holdbar og i den lave ende af prisskalaen, så skal du investere i en Peak Fitness kettlebell.

Når du overvejer, hvilket materiale din kettlebell skal have, er det også vigtigt at tænke på noget, som både er godt at holde ved og samtidig er skridsikkert. Det er jo netop et træningsredskab, der kræver, at man har godt fat, så der ikke lige pludselig bliver kastet en kettlebell gennem rummet. Et eksempel på en kettlebell, der netop har et godt greb og er skridsikker, er ODIN Vinyl, som er den mest populære kettlebell hos Apuls.dk.

Populær blandt brugere

ODIN Vinyl Kettlebell – 8 kg

Kettlebell 8 kg

Denne populære kettlebell fra ODIN er kraftig og slidstærk takket være vinylbelægningen.

Det gør samtidig også at skulle du ramme andre ting i hjemmet, er der mindre sandsynlighed for at de bliver skadet. Derudover har den også et godt greb.

Denne Vinyl Kettlebell fra ODIN er en slidstærk kettlebell, der kan holde til lidt af hvert, fordi den har en overflade af højkvalitetsvinyl. Det gør den meget skridsikker og er også med til, at man undgår høje lyde, hvis kettlebell’en mod al forventning skulle ramme jorden eller andre ting. Odin Vinyl findes i mange forskellige belastninger – også 8 kg, som vi anbefaler.

Kettlebells i mange forskellige størrelser og prisklasser

Det kan ofte blive dyrt at træne – enten fordi fitnessabonnementet er dyrt, eller fordi træningsudstyret er dyrt. Derfor kan det være en fordel at investere i en kettlebell, der er i den lavere ende af prisklassen, men som stadig er funktionel. Her er Viking Kettlebells et godt bud.

Billig kettlebell

Viking Kettlebells

bedst i test kettlebell

Disse kettlebells fra Viking er gode fordi de er farvekodede. Således er det nemt at kende forskel, hvis man har flere.

De fås fra 2-20 kg, og er utrolig skånsomme overfor gulv. Prisen er favorabel, så man kan få flere kettlebells uden at skulle af med en formue.

Viking Kettlebells er bestseller fra den førende udbyder af kosttilskud og fitnessudstyr getbig.dk. Her kan du få alle de størrelser, du gerne vil have, til meget lave priser. Den mindste vægt kommer helt ned på 32 kr., og Viking Kettlebells er derfor en af de billigste kettlebells, du kan få. Selvom prisen er lille, er Viking-kettlebells stadig meget funktionelle og har et flot design. De kan fås i størrelserne fra 2 kg helt op til 20 kg, så 8 kg er også en mulighed her.

Hvis du til gengæld vil have en kettlebell i meget høj kvalitet, er TRX Kettlebell 8 kg helt ideel. Den er blevet kåret som den bedste kettlebell i tech-magasinet T3.

Bedst til prisen

TRX Kettlebell 8 kg

Bedste kettlebell 8 kg

Med denne lækre kettlebell fra TRX er du sikker på at få høj kvalitet for pengene. TRX er et anerkendt mærke i sports- og fitnessverdenen og garant for kvalitet.

En lækker detalje ved denne er den lille kurve som håndtaget er lavet med. Det giver et rigtig godt greb, som gør at du kan udføre øvelserne på bedste vis.

TRX er kendt for deres kvalitet, og det samme gør sig gældende ved denne kettlebell. Den giver dig en virkelig god crossfit-kettlebell til en god pris. Denne TRX-kettlebell findes også i utallige forskellige størrelser.

Nu har vi gennemgået forskellige tips og råd om, hvilken kettlebell du skal købe i forhold til materiale, pris og kvalitet. Så er det bare om at komme ud at træne.

Kilder:

Hop til:

Relaterede artikler

Olympisk vægtstang
Vægtstang Guide
Olympisk Vægtstang – Hvad er det, og hvor findes de bedste?
Eleiko vægtstang
Vægtstang Guide
Eleiko vægtstang – Her finder du kvalitetsvægtstænger fra Eleiko
Vægtskiver 50 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 50 mm – Træn med 50 mm vægtskiver
Håndvægte Guide
Håndvægte 2 kg – Styrketræning på den simple måde
Eleiko vægtskiver
Vægtskiver Guide
Eleiko vægtskiver – Et godt valg til hjemmetræningen
Vægtskiver 30 mm
Vægtskiver Guide
Vægtskiver 30 mm – kom godt i gang med styrketræning
20 kg vægtstang
Vægtstang Guide
Vægtstang 20 kilo – Et godt valg til din næste vægtstang
Iron Gym Pull Up Bar
Pull Up Bar Guide
Iron Gym Pull Up Bar – Én af de bedste pull up bars på markedet
Håndvægte 5 kg
Håndvægte Guide
Håndvægte 5 kg – Gode håndvægte til de fleste øvelser
10 kg håndvægte
Håndvægte Guide
Håndvægte 10 kg – Gode til hjemmetræningen