Bag om Sportssektionen.dk

Sportssektionen er en dansk forbrugerguide, som blev lanceret i 2020. Målet er at hjælpe forbrugere på vej, når de er på udkig efter sportsudstyr til det perfekte hjemmetræningssetup. Hvad enten du er ekspert, nybegynder eller bare nysgerrig, har vi noget til dig.

Det er naturligvis også ensbetydende med, at du har muligheden for at finde en lang række guides, der befinder sig indenfor alle produktkategorier i sport- og fitnessverdenen. Indholdet er lavet på baggrund af gennemgribende research således at vi kan guide forbrugeren mest muligt. Idéen bag Sportssektionen er, at kunne ramme så bredt som overhovedet muligt. Derfor tager vi både hensyn til nybegynderen og eksperten når vi laver vores indhold. Siden bliver løbende opdateret og holdt ved lige, således at vi kan komme omkring alt udstyr indenfor sport og fitness.

Hos Sportssektionen har vi et meget simpelt mål; vi ønsker at gøre det nemmere for dig som forbruger at danne dig et overblik over hvilke produkter der er på markedet. Ikke bare de bedste af de bedste, men de bedste for lige præcis dit behov. Det er nemlig ikke sikkert du behøver det bedste udstyr, som jo ofte også er dyrere. Det er vores fornemste opgave at guide dig til det helt rigtige valg. Vi sørger for at finde de rette produkter, og guider dig også til hvor du kan finde dem til de bedste priser.

Sportssektionen er reklamefinansieret - Sådan tjener vi penge

Sportssektionen er gratis for dig som forbruger at benytte. Vi tjener penge gennem provision, således at skulle der ske et salg gennem nogle af vores links, får vi i nogle tilfælde en procentdel af salget fra den pågældende forhandler. Dermed kan vi sikre at der bliver skabt indhold, som skaber værdi for dig som forbruger. Vi er ikke afhængige af forhandlere, og bestemmer således helt selv hvad vi skriver om, og hvad vi linker til.

Hjemmesiden ejes og drives af virksomheden Adlab ApS (CVR: 38429604). Vi står bag flere sammenligningssider, der tilgodeser forbrugerne når der skal investeres i forskellige produkter.

om sportssektionen

Kontakt os