Boksebold guide

Nedenfor finder du en komplet guide til boksebolde. Vi har gennemgår forskellige aspekter, samt hvad du skal være opmærksom på, når du skal investere i en boksebold. Vi har således fundet nogle af de bedste boksebolde til forskellige behov, så du bliver klædt godt på til at vælge den helt rette boksebold til dit behov. Find den billigste for dig i denne guide.

Vi er mange, som ønsker at komme i bedre form i det nye år. At være aktive i vores hverdag er et stort behov. Det hjælper os til at holde os sunde og friske samt til at have mere overskud i hverdagen.

Ofte kan man føle besværligheder med at komme ud ad døren og være aktive, når den travle hverdag melder sig. Heldigvis er fitnessredskaber til hjemmet en mulighed for at få trænet mere i det daglige.

Et marked, som kun vokser i popularitet med produkter som sjippetove, vægtstænger og samtidig boksebolde; et produkt, som hjælper os til at træne hele kroppen. Et oplagt redskab til hjemmet for alle, der ønsker at komme i bedre form eller udvikle evner inden for slagsport. Her er nogle af de bedste til forskellige behov:

Kvalitetsvalg

Reebok Combat Speed Bag

Komplet sæt

EVERLAST Speed Bag Kit

God til prisen

inSPORTline Pærebold / Speedball

Til børn

Boksebold Pro + Boksehandsker

Beslag

Vægbeslag til boksebold

Fordele ved boksebolde

Træning med boksebolde giver fordele i form af øget styrke, koordination og kondition. Med en boksebold i hjemmet kan du hurtigt forbrænde en masse kalorier på minimal tid. Man træner med andre ord hele kroppen, når man anvender en boksebold. En boksebold i hjemmet er først og fremmest praktisk sammenlignet med andre fitnessredskaber. Produktet fylder ikke så meget, når du ikke har det i brug.

Et meget pladsbesparende redskab sammenlignet med en kondicykel. Træning med en boksebold er en nærmest risikofri aktivitet. Her er ikke de samme chancer for skader som med andre fitnessredskaber.

Du kan med andre ord benytte boksebolden med stort udbytte, hvis du er nybegyndere til slagsport eller blot ønsker at forbrænde kalorier på en effektiv måde inden for hjemmets fire vægge.

Få en god start i boksesporten

Du får basal bokse- og slagsportsteknik ved brug af en boksebold. Et redskab, som fremmer balance, benarbejde og koordination. Boksebolden kan være en hjælpende hånd til at komme i gang med boksetræningen i hjemmet. På den måde får du et forspring i starten af forløbet. Med andre ord er du ikke afhængig af boksepuden henne i træningscentret eller i den lokale klub.

Træning med boksebolden giver dig den nødvendige erfaring inden for teknik, som du behøver i starten af din træning. En træning i at skabe den nødvendige balance, som skal til i kamp mod en rigtig modstander. Du begynder samtidig at tilegne dig den nødvendige styrke i forbindelse med den daglige træning med bolden. Man får en ideel mulighed for at træne teknik uden en rigtig modstander.

Generelt om boksebolde

Boksebolden er et redskab, som er designet til slag og spark i uendelighed. Et værktøj, som giver dig den nødvendige øvelse inden for præcision og hastighed, som er centrale aspekter i boksning.

Generelt kan man købe boksebolde i flere forskellige grader af hårdhed. Et valg, som kommer ned til dit individuelle trænings- og styrkeniveau. Du bør med andre ord starte blødt og derefter bevæge dig opad med hensyn til hårdhed. Det skåner dig for skader i arme og hænder. At vælge hårdere bolde kræver ofte, at du køber boksehandsker til som komplementærvare.

Boksebolde vs. boksesække

Man har altid et valg mellem henholdsvis boksesækken og -bolden. Boksebolde er ofte billigere og mindre end boksesækken. De to typer af produkter til boksning adskiller sig på en række områder.

Boksebolden er generelt mere fleksibel i forhold til placering og indretning. Med andre ord kan man nemmere rykke rundt på boksebolden på fod end boksesækken, der hænger fra loftet i en krog. Boksebolden er ofte billigere i pris end boksesækken.

Forskellen i vægt er samtidig en væsentlig faktor, hvor boksebolden ofte vejer en del mindre. Et glimrende redskab til at træne hurtighed og balance. Modsat så er boksesækken tungere, hvilket indgyder til mere styrketræning.

Typer design inden for boksebolde

Boksebolde designes i flere forskellige typer. På den måde kan man finde det rette produkt til de hjemlige omgivelser. Der findes generelt tre forskellige design af boksebolde i form af stående boksebolde, boksebolde på fod samt boksebolde med ophæng. Det hele kommer an på dit individuelle behov for indretning.

Ønsker du et fleksibelt design, så er den stående boksebold et godt bud. Her har du muligheden for at flytte rundt på placeringen fra dag til dag.

Omvendt så kan man få en anden og mere stabil boksebold ved at hænge den op i et stativ fra væggen. Afslutningsvis kan du vælge at hænge bolden op i en snor fra loftet. Der er med andre ord mange muligheder i forhold til at købe boksebold.

Hvilken boksebold skal jeg vælge?

Markedet er stort inden for boksebolde. Med andre ord findes der et utal af brands og produkter. Du har samtidig muligheden, som forbruger, for at vælge mellem et stort antal forhandlere herhjemme.

Hver forhandler har sin egen specialitet i form af stående eller hængende boksebolde. Samtidig er der også forskel på, om boksebolden er til voksne eller børn. Vi guider til muligheder inden for begge kategorier længere nede.

Du bør vælge en boksebold til hjemmet ud fra plads, budget og materialer. I forbindelse med et køb af en boksebold, så skal man vide, om man har plads til at hænge stativer op i væg eller loft. Eller om man modsat skal købe en boksebold på fod. Du skal samtidig tænke på hårdheden i boksebolden

Et valg, som skal vurderes ud fra dit niveau i styrke og erfaring inden for slagsport. Til sidst bør du tænke på prisen. Boksebolde kan anskaffes i mange forskellige prisgrupper.

Her skal du indtænke dit budget i forhold til kvalitet. Ud fra denne foreløbige guide præsenterer vi nu et udvalg af forskellige boksebolde som opfylder forskellige behov, som vi har fundet til de bedste priser hos anerkendte forhandlere.

Boksebold på fod – den fleksible boksebold til børn

En boksebold på fod er den mest fleksible løsning. En mulighed for at flytte produktet rundt i hjemmet til stor fordel for de fleste af os. På den måde behøver boksebolden ikke at være noget permanent.

Ved at flytte den rundt, så behøver redskabet ikke være fast inventar i hjemmets rum. Et stort plus for dig, som bor under samme tag som andre. Med andre ord så kan boksebolden på fod give den nødvendige fleksibilitet, som man behøver, modsat boksebolde med ophæng.

Boksebolde på fod er særligt henvendt til børn set ud fra markedets produkter. En måde at give sine børn muligheden for at forbrænde energi i hjemlige omgivelser. Det er samtidig til barnet, som ønsker at starte på slagsport.

Boksebolden på fod fra brandet My Hood er et markedets mest sælgende produkter inden for kategorien.

Oplagt til børn

My Hood boksebold

Boksebold

Denne boksebold er lavet specielt til børn i alderen 3-10 år. Der medfølger udover boksebolden også et sæt bløde boksehandsker.

Det er således en komplet pakke, lige til at blive bidt af boksetræningen, eller få dit barn til at prøve det af. Den kan justeres i højden fra 126-146 cm, så den kan tilpasses til forskellige højder.

Et produkt i den billige ende af skalaen sammenlignet med andre mærker og kategorier inden for boksebolde. Boksebolden fra My Hood er ideel for børn i alderen mellem 3-10 år. En boksebold, som kan indstilles i højden, således at børnene ikke vokser fra den. På den måde kan produktet være en del af børnenes aktiviteter igennem mange år.

Boksebolden vurderes af flere kilder til at være tilpas blød, sådan at børnene ikke oplever skader i forbindelse med brug. Ved køb af boksebolden fra My Hood, så medfølger et sæt boksehandsker. På den måde beskyttes børnenes hænder mod eventuelle slag.

Ligeledes så øger det følelsen for børnene af at være i ringen som en af de helt store boksestjerner. Redskabet lægger med andre ord grunden til mange timers sjov og leg for børn. Produktet styrker på samme tid børnenes motorik og balance. En væsentlig fordel, hvis børnene går til sport ved siden af.

Du kan få stående boksebolde i flere forskellige udformninger. På den måde har du også muligheden for at købe Boksebold Pro med højden 120-145 cm.

Til børn

Boksebold Pro + Boksehandsker

boksebold til børn

En nem og billig løsning, hvor du hurtigt kan få dit barn i gang med at afprøve boksetræning derhjemme.

Den kommer med en justerbar stang mellem 120-145 cm, og vil derfor passe til dit barn i længere tid.

Ved køb af produktet medfølger på samme vis et sæt boksehandsker. Produktet er lavet i en smule bedre kvalitet. Omvendt så koster produktet også mere end produktet fra My Hood. Produktet kan anbefales til det lidt større barn, hvor du stadig ønsker en god pris på budget. Du kan på samme måde som med My Hood-boksebolden flytte rundt på den i hjemmet uden problemer.

Boksebolde på fod eller stående boksebolde er ofte på tilbud. Det handler derfor om, at du er opmærksom på markedet. På den måde kan du anskaffe en boksebold på fod til stærke tilbud. Du kan med fordel sammenligne priserne hos de mange forhandlere, som vi henviser til.

Boksebold med ophæng – til den ambitiøse træning

Boksebolden med ophæng er en sand investering. Et fuldendt produkt til dig med behov for kontinuerlig træning i hverdagen. Kategorien indgyder til at træne ofte og med gode forhold. En boksebold med ophæng sikrer, at boksebolden kan holde til det meste.

Omvendt så er det en permanent beslutning med hensyn til indretning i hjemmet eller skuret. En boksebold med ophæng kræver vægbeslag og en smule gør-det-selv-færdigheder.

Beslag

Vægbeslag til boksebold

Boksebold vægbeslag

Med dette beslag kan du hænge din boksebold nemt op, så den altid sidder, hvor den skal.

Det er oplagt til hjemme fitness rummet, og er optimal til din boksetræning.

Du skal med andre ord sikre dig, at stativet hænger rigtigt og ikke mindst lige. Et vægbeslag kan fylde en smule i hjemmet, men giver de bedste træningsforhold.

De mest populære boksebolde er de såkaldt pæreformede, som netop er lavet til ophæng i et vægbeslag. Et særligt populært produkt er boksebolden fra inSPORTline.

Komplet sæt

EVERLAST Speed Bag Kit

bedste boksebold

Smart og solid Speed bag platform inkl. vægbeslag og speed bag. Således får du et komplet sæt til at sætte op på væggen derhjemme.

Det er en yderst solid konstruktion, og giver dig god boksetræning i mange år pga. materialevalget.

Boksebolden er blandt de mest populære på markedet i sin kategori. En bold på 300 gram, som er produceret i læder med enten sort eller rød farve. Produktet er slidstærkt, således at du kan få glæde af det i mange år.

Ønsker du mere kvalitet i en boksebold med ophæng, så kan du anskaffe produktet fra Everest. Produktet er en smule dyrere i sammenligning med bolden fra inSPORTline. På den anden side så får du et produkt, som holder i mange år. En boksebold, som kan give de gode betingelser for træning.

Boksebolden er en såkaldt Speedball, som sikrer træning inden for hurtighed og præcision. Vægbeslaget til produktet fra Everest kan justeres med hele 60 cm. Med andre ord kan du selv justere højde og sværhedsgrad, som du har lyst til.

Boksebolden med ophæng er til dig med flere krav til træningen i hjemmet. Med vægbeslag er du sikret den nødvendige kvalitet og holdbarhed, som du behøver. Investeringen er større, men glæden er ligeledes også markant højere.

God til prisen

inSPORTline Pærebold / Speedball

billig boksebold

En yderst solid pæreformet boksebold til væggen, hvor du kan træne dine boksearme.

Her kan du med vægbeslaget hurtigt hænge boksebolden op, og så er den altid klar til brug, når du skal træne.

Billig boksebold

Boksebolden er ofte billigere end boksesækken. Et produkt, som ikke fylder så meget i hjemmet som sækken. Inden for boksebolde med ophæng kan du spare endnu flere penge ved at lede de rigtige steder.

Med andre ord kan du anskaffe dig billige boksebolde uden vægbeslag, hvis du i forvejen ejer stativet. Du kan med fordel handle boksebolde i højeste kvalitet hos bl.a. apuls.dk. En forhandler med et stort udvalg og gode betingelser for levering. Her kan du samtidig finde gode priser på føromtalte vægbeslag, hvis ikke du har det på forhånd.

Du finder f.eks. et særligt populært produkt til prisen inden for boksebolde med ophæng. Reebok Combat Speed Bag er et produkt i god kvalitet med lang holdbarhed.

Kvalitetsvalg

Reebok Combat Speed Bag

bedst i test boksebold

En boksebold fra det anerkendte mærke Reebok, hvor du er sikret kvalitet for pengene. Boksebolden er fremstillet i god kvalitet, så du kan yde den maksimale indsats under træning.

Den kommer i en neutral sort farve, så den passer til de fleste rum. Her vil du uden tvivl få mange gode timers træning.

Du kan enten hænge produktet op på væggen eller i loftet. Det kræver blot, at man har et beslag. Ved at købe boksebolde i løssalg, kan du få flere oplevelser og muligheder inden for boksetræning. Boksebolde fra en række gode mærker til lave priser. At man kan eje flere boksebolde, gør, at du kan blive mere fleksibel i din træning. På den måde bliver du bedre teknisk i længden. Bokseboldene med ophæng anbefales ikke til børn, da f.eks. produktet fra Reebok er mere hårdt. Et produkt til dig med behov for at træne styrke i hjemmet.

Generelt kan du finde billige boksebolde hos et stort antal forhandlere herhjemme. Der er ofte tilbud. Du skal blot være klar til at slå til, når du er på udkig efter din næste boksebold til samlingen.

Den rigtige boksebold?

At vælge den rigtige boksebold er i højeste grad et individuelt valg. Du har flere muligheder i forhold til prisgrupper, hårdhed og design. Det kommer særligt an på, hvor meget du har tænkt dig at træne med boksebolden i hjemmet.

At hænge en boksebold op med vægbeslag kan virke uoverskueligt for mange. Omvendt så er det typisk det bedste valg for den mere ambitiøse person, som ønsker kontinuerlig træning i hverdagen.

Vores børn kan samtidig få gavn af en stående boksebold. Et produkt, som også nemt kan ryddes væk igen. Du bør med andre ord tænke dig grundigt om inden køb af boksebolde. Vi håber, at denne guide har hjulpet til at træffe det rigtige valg.

Relaterede artikler

kilberry træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kilberry Træningsbænk – Find din favorit her
grid foam roller
Foam Roller Guide
Grid foam roller – Hvad er det, og hvad er den god til?
Adidas boksehandsker
Boksehandsker Guide
Adidas boksehandsker – Boksehandsker til træning og kamp
Ball-stik massagebold
Massagebold Guide
Select massagebold – Vi guider dig til det bedste valg
foam roller 90 cm
Foam Roller Guide
Foam roller på 90 cm – Perfekt til udstræk, yoga og pilates
Træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kettler træningsbænk – Gode træningsbænke til ethvert behov
Everlast boksehandsker
Boksehandsker Guide
Everlast boksehandsker – Høj kvalitet til en god pris
yoga
Foam Roller Guide
Nike foam roller – Køb din næste foam roller fra det verdenskendte mærke