Kettler træningsbænk – Gode træningsbænke til ethvert behov

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
Træningsbænk

Der kan være mange fordele ved at anskaffe sig noget godt og robust træningsudstyr til hjemmet, især hvis der er tale om kvalitetsprodukter, som Kettler er kendt for. Én af fordelene ved eksempelvis Kettler træningsbænke er, at de ikke fylder så meget plads.

Dermed kan du få et produkt med den samme kvalitet, som træningsbænkene hos et fitnesscenter, bare hjemme hos dig selv. 

Og hvad der måske er vigtigere, så er disse bænke designet til at skåne din ryg, når du for eksempel laver maveøvelser. Derfor har vi her på Sportssektionen lavet en kort guide til fire træningsbænke, som Kettler producerer, til at inspirere dig, hvis du overvejer at anskaffe dig en træningsbænk.

Populært valg

Kettler Axos Universal

Desuden kan du læse meget mere om andre typer af træningsbænke i vores meget detaljerede træningsbænk guide.

Kettler Axos Ab Mavebænk

Denne enkle, men meget gode træningsbænk fra Kettler er god for dig, hvis du har pladsmangel i din bolig eller bare ikke vil have, at dit træningsudstyr skal fylde meget.

Den er nemlig utrolig let at klappe sammen efter brug, hvorefter du kan lægge den på dit foretrukne opholdssted. Du kan på selve mavebænken – naturligvis – lave alle de maveøvelser, du kan klare, alt sammen i dit eget tempo.

Kettler Axos Kombi Mave og Ryg Træner

Hvis du gerne vil have lidt mere ud af din træningsbænk, men samtidig gerne vil undgå at have træningsudstyr, der optager alt for meget plads i dit hjem, er denne kombinationsbænk fra Kettler en særdeles god investering.

Du kan træne de samme maveøvelser som på Axos Ab, men du får samtidig muligheden for at styrke dine rygmuskler. Og denne kombi-bænk klargøres og foldes sammen på en meget enkel måde, så du hurtigere kan komme i gang med at træne.

Kettler Axos Universal Bænk

Med denne flotte universale træningsbænk får du som hjemmebrugere et væld af gode træningsmuligheder, uden at gå på kompromis med pladsen derhjemme.

Populært valg

Kettler Axos Universal

Bedste træningsbænk til prisen

Kettler er et anerkendt mærke indenfor fitnessudstyr, og denne træningsbænk er ingen undtagelse. Her er du sikret høj kvalitet, samt gode funktioner til din hjemmetræning.

Designet er flot og minimalistisk, og den indeholder smarte funktioner. Bænken kan nemlig både benyttes som skråbænk, fladbænk og mavebænk. Samtidig er den foldbar, så den kan gemmes væk når den ikke bruges.

Sædet og ryglænet på denne Kettler Axos Universal Bænk kan indstilles på henholdsvis fire og syv måder, hvorved du kan lave dine forskellige øvelser på flere måder. Dermed kan du også bruge bænken som en mavebænk, skråbænk og en fladbænk. Denne bænk er for dig, der gerne vil have både komfort, mens du træner, og praktikalitet, eftersom Kettlers kombinationsbænk er meget let at pakke sammen efter din træningssession.

Kettler Alpha Pro Multi Bænk

De kan bare det der med kvalitetsrige træningsbænke hos Kettler. Det er i den grad også tilfældet med deres Alpha Pro Multi Bænk, der sørger for, at du udfører din træning på en meget stabil og behagelig måde.

Bænkens gode størrelse gør, at den kan tilpasses den enkelte bruger, og den kan håndtere en bruger på op til hele 300 kilogram. Dermed er den et godt valg, hvis I er flere i din husstand, der gerne vil træne. Desuden er bænken kompatibel med Kettlers squat stativ, hvis du vil have den ultimative træningsbænk i hjemmet.

Find den træningsbænk, der passer dig

Her hos Sportssektionen er vi altid glade for at fortælle vores læsere om det forskellige træningsudstyr, som kan være relevant for meget forskellige personer. Derfor har vi her i denne korte guide præsenteret fire Kettler træningsbænke, som på hver deres måde er rigtig gode bænke. Og hvis du er på udkig efter en træningsbænk, har du her fået et lidt klarere overblik over, hvilken en der kunne være den rette for dig.

Hop til:

Relaterede artikler

grid foam roller
Foam Roller Guide
Grid foam roller – Hvad er det, og hvad er den god til?
Adidas boksehandsker
Boksehandsker Guide
Adidas boksehandsker – Boksehandsker til træning og kamp
Ball-stik massagebold
Massagebold Guide
Select massagebold – Vi guider dig til det bedste valg
foam roller 90 cm
Foam Roller Guide
Foam roller på 90 cm – Perfekt til udstræk, yoga og pilates
Everlast boksehandsker
Boksehandsker Guide
Everlast boksehandsker – Høj kvalitet til en god pris
yoga
Foam Roller Guide
Nike foam roller – Køb din næste foam roller fra det verdenskendte mærke