Nike foam roller – Køb din næste foam roller fra det verdenskendte mærke

yoga

En foam roller er et fantastisk og alsidigt redskab til forskellige former for træning. En foam roller kaldes også for en skumrulle, da den som oftest er lavet af skumgummi. Der findes overordnet to forskellige slags foam rollere: En tyndere foam roller, som typisk er glat, og en tykkere foam roller, som typisk er riflet i overfladen. Begge har sine fordele, og de kan derfor sagtens forbedre din træning. Leder du efter et mere solidt overblik over foam rollere, kan du se vores foam roller guide, hvor vi går i dybden.

Vi henviser til et solidt udvalg af foam rollere fra forhandlere, der fokuserer på kvalitet. Dette gør vi, så du slipper for at lede løs på nettet. Hos Sportssektionen.dk har vi indtil flere guides til forskelligt træningsudstyr. Du kan også finde en massagebold-guide, hvis du tænker at en foam roller ikke vil være behjælpelig til dine behov og ønsker. Foam rolleren kan anses for en fætter til massagebolden.

Et bredt udvalg af foam rollere

Der er indtil flere mærker, som laver foam rollere af god kvalitet. Du kan for eksempel finde dig selv en Adidas foam roller.

Høj kvalitet

Adidas foam roller

nike foam roller

Med denne foam roller kan du hurtigere restituere dine muskler efter hård træning.

Den har en hård kerne, hvilket bevirker at du kan massere muskelvæv meget dybere.

Denne specifikke foam roller er en god hybrid mellem en almindelig foam roller og en såkaldt trigger roller. En trigger roller har ”triggers”, altså en riflet overflade, som kan ramme trykpunkter på dine ømme muskler efter træning. Denne trigger roller har dog ikke en riflet overflade, men i stedet aflange riller. Dens hårde kerne er perfekt til at lægge hele kropsvægten ovenpå, så du kan få en mere dybdegående massage.

Dog er der også flere udbydere, som sælger billigere foam rollere. Det er selvfølgelig altid en god idé at investere i ordentligt udstyr fra start af, så du ikke ender med at måtte købe en ny, når den første ikke giver dig de resultater, du ønsker. God kvalitet betyder også, at din nye foam roller vil kunne holde længere. En foam roller med en hård kerne kan bedre håndtere hele din kropsvægt samt hyppigt brug.

Nike trigger roller: Foam roller fra Nike med særlig overflade

Nike er et af de bedst kendte mærker inden for sportssko, træningsudstyr og –tøj. Derfor laver de selvfølgelig også foam rollere i god kvalitet. Deres trigger rollere har et genkendeligt design, som minder meget om et bildæk med riller i stedet for deciderede triggers. Dette gør dem også blidere til formålet, så en begynder kan nemt benytte dissse Nike foam rollere.

Nike foam roller til yoga og pilates

Nike er et af de få mærker, hvorfra du kan finde en tyndere foam roller med riller. Dette gør den perfekt til genoptræning af muskler efter skade eller ulykke. Ligeledes kan en såkaldt recovery foam roller, som en tynd foam roller med riflet overflade også kaldes, også lindre muskler og muskelhinder, som er stive og ømme på grund af dårlig positur. Leder du til gengæld efter en klassisk glat foam roller til yoga eller pilates, kan du finde denne type foam roller hos Helsebixen.dk. Du kan nemt forbedre din yoga- eller pilates-træning med en glat foam roller.

God til prisen

TOGU Foamroller

Bedste nike foam roller

En effektiv og styrkende foam roller. Denne lækre foam roller er med til at optimere din træning.

Denkan bruges inden for mange forskellige øvelser, så du dermed er sikret en mere alsidig træning.

Hop til:

Relaterede artikler

kilberry træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kilberry Træningsbænk – Find din favorit her
Adidas boksehandsker
Boksehandsker Guide
Adidas boksehandsker – Boksehandsker til træning og kamp
Ball-stik massagebold
Massagebold Guide
Select massagebold – Vi guider dig til det bedste valg
Træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kettler træningsbænk – Gode træningsbænke til ethvert behov
Everlast boksehandsker
Boksehandsker Guide
Everlast boksehandsker – Høj kvalitet til en god pris