Everlast boksehandsker – Høj kvalitet til en god pris

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
Everlast boksehandsker

Everlast er en af de store brands inden for boksning, og vi hos Sportssektionen.dk er vilde med deres kvaliteter og mange års erfaring. Hvis du derfor leder efter et par boksehandsker, kan vi anbefale Everlast som en god kandidat.

De laver deres produkter med forskellige stødabsorberinger, hvilket betyder, at deres handsker kan bruges uanset hvilket køn og hvilken erfaring, du har. Det kan du læse meget mere i vores boksehandskeguide. Her er først et lille overblik over nogle af de bedste Everlast boksehandsker på markedet:

Bedst til prisen

UFC Bag Gloves

God Kvalitet

UFC Boxing Training Gloves

Egnet til børn

Everlast til børn

Everlast Pro Style – En boksehandske i mange forskellige farver og stødabsorberinger

Everlast har lavet en eminent boksehandske, der kan fås i et utal af forskellige farver. Du kan blandt andet finde den i sort, rød og pink. Ud over de lækre farver kan du også forvente en boksehandske, der er klar til at give dig den støtte, som du har brug for, når du slår til en sandsæk. Everlast Pro style er en god boksehandske, der er beregnet til sparring, plethandske og sandsæk. Det er derfor en boksehandske, som kan noget forskelligt, hvilket vil være oplagt, hvis du gerne vil træne eller allerede træner disse former for boksning.

Den findes også i størrelserne 8-16 oz, hvilket betyder, at den både kan betjenes af kvinder og mænd, nybegyndere og øvede. Everlast Pro Style har et bredt velcrobånd omkring håndleddet, hvilket er fordelagtigt, så du får en god støtte igennem handsken.

Bedst til prisen

UFC Bag Gloves

Dette er et rigtigt godt valg til prisen. Du får en par solide sandsækkehandsker til en rigtig god pris.

Handskerne er tynde og lette sammenlignet med traditionelle boksehandsker, hvilket gør dem meget behagelige at bruge under boksetræning.

T3.com har testet en af de nyeste modeller fra Everlast

T3.com har testet Everlast Pro 3 som endnu ikke er i Danmark, men den har klaret sig rigtig flot, hvilket i høj grad siger noget om Everlasts gode kvaliteter i deres udstyr til boksning. Vi anbefaler derfor stadig den ældre model, som er Everlast Pro Style fra ovenstående afsnit. Det eneste, som T3.com kritiserer den nyeste model for, er, at den kun bliver lavet i sort. Er du derfor til en lyserød boksehandske, så kan du sagtens købe den i stedet for at vente på en nyere model.

God Kvalitet

UFC Boxing Training Gloves

Disse Boksehandsker er inspireret af Muay Thai (Thaiboksning).

Handskerne er gode til sparring samt boksesæk.

Handskerne er produceret i slidstærkt PU-materiale, der sammen med 4 forskellige skumtyper sørger for at du får en optimal beskyttelse og komfort under din boksetræning.

Disse handsker er også gode til ventilation, så dine håndflader ikke kommer til at svede under træning.

Everlast boksehandsker til børn

Hvis dit barn skal til at bokse, vil vi anbefale en boksehandske fra Everlast. Det er en god idé at finde en handske, der har en god kvalitet, så dit barn er bedst sikret mod skader. Boksehandsken til børn fra Everlast er blandt andet beregnet til sparring, plethandske og sandsække, hvilket betyder, at de er super velegnet til en boksetræning for børn. De har en god polstring i rundingen, hvilket giver en god stødabsorbering.

Egnet til børn

Everlast til børn

boksehandsker til børn

Everlast er et af de førende varemærker inden for bokseudstyr. Dette er de perfekte boksehandsker til børn.

Det er en one-size boksehandske, der passer perfekt til børn. Den har en kraftig polstring, som virker stødabsorberende, og er velegnet til sparring, boksesæk og plethandske.

Håndbind fra Everlast

Det er vigtigt, at du har et håndbind omkring dine hænder, selvom du har boksehandskerne på. Ét af Apuls.dk’s mest populære produkter er håndbind fra Everlast.

Tilbehør

Everlast Håndbind - 4,5 m

Everlast håndbind til boksehandsker

Dette er håndbind fra Everlast, lavet specielt til dine hænder i boksehandskerne. Det er med til at mindske risikoen for skader på hænder og knogler.

Det er med til at give støtte til både fingre og håndled. Det er lavet af en kombination af bomuld og spandex og derfror rart at have på.

Når et produkt er blandt de mest populære, giver det en god indikation om, at du kan forvente en god kvalitet. Hvis du derfor er nybegynder og endnu ikke har fået købt et håndbind, kan vi anbefale at finde et fra Everlast.

Håndbind er vigtige, idet de sørger for, at dine hænder og håndled er bedst beskyttet. Det er vigtigt, at hænderne og håndleddene får en god støtte, så du har stærke håndled under hvert slag.

Hop til:

Relaterede artikler

kilberry træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kilberry Træningsbænk – Find din favorit her
grid foam roller
Foam Roller Guide
Grid foam roller – Hvad er det, og hvad er den god til?
Ball-stik massagebold
Massagebold Guide
Select massagebold – Vi guider dig til det bedste valg
foam roller 90 cm
Foam Roller Guide
Foam roller på 90 cm – Perfekt til udstræk, yoga og pilates
Træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kettler træningsbænk – Gode træningsbænke til ethvert behov
yoga
Foam Roller Guide
Nike foam roller – Køb din næste foam roller fra det verdenskendte mærke