Kilberry Træningsbænk – Find din favorit her

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 06/01/2021
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
kilberry træningsbænk

Der er store chancer for, at man kommer til at spejde længe efter en ny Kilberry træningsbænk. For desværre er det efterhånden blevet svært at finde en ny Kilberry træningsbænk.

Måske har du før ejet en Kilberry træningsbænk, men har efterfølgende skaffet dig af med den, for så sidenhen at fortryde det. Og nu er du en smule fortvivlet over, hvilken bænk du skal vælge for atter at nyde din hjemmetræning på en god og enkel måde.

Eller måske vil du bare gerne begynde at træne derhjemme og leder efter en enkel, men samtidig god bænk, der kan hjælpe dig på vej. Derfor har vi her på Sportssektionen lavet en kort guide over træningsbænke, der minder om dem, som Kilberry producerede, både når det kommer til deres nemme brug og deres gode kvalitet. Her er et hurtigt overblik:

Billig træningsbænk

Peak Fitness Skråbænk

Populært valg

Kettler Axos Universal

Bedst til prisen

Masterfit Weight Bench

Enkelt og billigt valg

Weider 150 TC

Justerbar

Finnlo Justerbar Skråbænk

Universalbænk

Hammer Bermuda XT

Den gode bænk til nybegynderen

Et rigtig godt sted at starte, hvis du er nybegynder, er hos det enkelte, der samtidig kan træne din krop på en udfordrende måde, hvor du ret hurtigt kommer til at se resultater.

Derfor er det ofte en god idé at kigge sig om efter en træningsbænk, hvor du kan lave mange forskellige maveøvelser. Bevares, du vil ikke komme til at få en sixpack i løbet af en uges tid med intensiv træning. De hurtige resultater kommer i den forstand, at du efter meget kort tid vil føle, at du kan holde til flere maveøvelser, end du kunne måske for et par uger siden.

Så her kan du starte med at lave en plan over, hvor mange maveøvelser, eller sit-ups som de også hedder, du kan klare den første uge, hvorefter du tager flere og flere, som tiden går.

Her er det derfor en god ide at anskaffe sig en træningsbænk, der har flere indstillingsmuligheder, så du kan justere, hvor hård din træning skal være alt efter din holdbarhed. Og hvis du har et mindre budget at gøre godt med, behøver du alligevel ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

Denne træningsbænk kommer for eksempel med indstillingsmuligheder til din træning, og så er den meget let at flytte rundt på:

Enkelt og billigt valg

Weider 150 TC

køb træningsbænk

Denne kombinationsbænk er et solidt og enkelt valg, hvor du får alle nødvendige indstillinger, du skal bruge i en god træningsbænk, da den er justerbar.

Således kan bænken både fungere som fladbænk, og forskelligegrader af skråbænk takket være de forskellige indstillingsmuligheder. Bænken kan klare en totalvægt på 165 kg.

Du kan også overveje en justerbar træningsbænk, der for eksempel lader dig opstille bænkens ryglæn i forskellige vinkler, hvorpå du udvider din træning. Dermed kan du træne flere af dine muskler, ikke bare maven.

Justerbar

Finnlo Justerbar Skråbænk

billig træningsbænk

Finnlo skråbænk er ustyret med et justerbart sæde med 3 mulige indstillinger, ligesom ryglænet har 6 indstillinger. Således kan bænken tilpasses alt efter behov og øvelse.

Den er lavet i et flot, neutralt sort udseende, med en kraftig polstring. Den er således utrolig holdbar, og derfor perfekt til hjemmetræningen.

Træningsbænken til dig der gerne vil have lidt mere

Hvis du derimod er rutineret i styrketræning, men bare savner en træningsbænk med den solide kvalitet, som Kilberry er kendt for, er der heldigvis andre produkter, der tilbyder samme gode kvalitet. Måske har du på et tidspunkt trænet bænkpres på en solid Kilberry træningsbænk.

Du kan få samme gode kvalitet, plus lidt mere, for eksempel med denne multibænk fra Finnlo, der giver dig et væld af træningsmuligheder.

Inkl. 110 kg vægtsæt

Finnlo Skråbænk / Bænkpres / Squatstativ

kombi træningsbænk

Dette er et kombisæt der kombinerer en kraftig træningsbænk med justerbart ryglæn og justerbart sæde, med bænkpres / squatstativ. På mange måder et komplet sæt til hjemmetræning.

Der medfølger et vægtsæt på 110 kg, så du er klædt på til at begynde træningen med det samme. Et oplagt valg, hvis man ønsker sit eget lille træningslokale.

Du kan både bruge den som en fladbænk eller sætte den 90 grader op til et ryglæn. Endnu vigtigere, så kommer der med i pakken en del vægte, så du kan træne bænkpres eller med frivægte.

Find den træningsbænk, der passer dig

Som du kan se, er der en del gode træningsbænke, der ikke hedder Kilberry til fornavn. Og hvad end du blot savner din gamle Kilberry maskine eller bare skal til at investere i en maskine til hjemmetræning, kan du med ro vide, at du godt kan finde en, der passer perfekt til dit behov.

Hvis du dog gerne vil læse mere om træningsbænke generelt, finder du en masse information i vores detaljerede guide om træningsbænke.

Hop til:

Relaterede artikler

grid foam roller
Foam Roller Guide
Grid foam roller – Hvad er det, og hvad er den god til?
Adidas boksehandsker
Boksehandsker Guide
Adidas boksehandsker – Boksehandsker til træning og kamp
Ball-stik massagebold
Massagebold Guide
Select massagebold – Vi guider dig til det bedste valg
foam roller 90 cm
Foam Roller Guide
Foam roller på 90 cm – Perfekt til udstræk, yoga og pilates
Everlast boksehandsker
Boksehandsker Guide
Everlast boksehandsker – Høj kvalitet til en god pris
yoga
Foam Roller Guide
Nike foam roller – Køb din næste foam roller fra det verdenskendte mærke