Foam roller på 90 cm – Perfekt til udstræk, yoga og pilates

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
foam roller 90 cm

En foam roller er et alsidigt redskab, som du kan få meget ud af, ligegyldigt om du træner vægtløft, pilates, løb, eller slet intet. Du kan benytte en foam roller til opvarmning, core-øvelser og endda genoptræning efter skader – alt efter hvilken type du går efter, selvfølgelig.

Selvom enhver foam roller overvejende kan benyttes til samtlige formål, er der fordele og ulemper ved at købe hver slags.

Dette betyder, at du ikke behøver søge rundt på nettet, men i stedet kan få al den nødvendige information samt henvisninger til kvalitetsforhandlere lige her. Se en oversigt her:

Bedst til prisen

Titan Life 90x15cm Foam Roller

Billig og god

Titan BOX Recovery Roller

Den perfekte foam roller til begyndere

Den tykkere og ofte riflede foam roller, som kaldes en trigger roller, kan absolut give en mere intens og dybdegående massage, men de kan også kræve mere præcision og kendskab til kroppens tegn end den tyndere og glatte foam roller.

Ofte kan den mere effektive massage faktisk være decideret smertefuld og ubehagelig for begyndere, som ikke er vant til følelsen. Derfor anbefales det, at begyndere i stedet investerer i glatte foam rollere.

Mange tyndere foam rollere er desuden ekstra lange. Standardlængden for en foam roller er typisk 30 til 50 centimeter, men det er også muligt at købe foam rollere, der er 90 centimeter lange. Disse er tiltænkt pilates og yoga, men de kan selvfølgelig også benyttes til massage og udstræk.

Denne 90 centimeter foam roller fra Titan Life er perfekt til formålet, da den kan bruges til at opvarme muskler i hele kroppen, også langs rygraden, hvor foam rollere af almindelig længde ikke kan nå.

Bedst til prisen

Titan Life 90x15cm Foam Roller

bedste 90 cm foam roller

Denne foam roller fra Titan Life er 90 cm lang og 15 cm i diameter. Det gør den perfekt til at udføre øverlser i pilates, yoga eller lindr muskelsmerter.

Den er lavet med en skridsikker overflade, så den ikke glider under øvelserne. Alt i alt har den en del funktioner, og kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Foam rolleren til genoptræning efter skade eller overanstrengelse

Som noget af det nyeste kan du også få en foam roller specifikt egnet til genoptræning og rehabilitering. En såkaldt recovery foam roller er en tynd foam roller med riflet overflade. Det, der er specielt ved denne type, er at den har håndtag i hver ende, lidt ligesom en kagerulle.

Derfor behøver du ikke anstrenge nogle muskler overhovedet, da du kan benytte den ved gammeldags håndkraft enten siddende eller stående. Denne recovery roller er et perleeksempel på en sådan foam roller.

Billig og god

Titan BOX Recovery Roller

billig 90 cm foam roller

Denne recovery roller er specielt god til at give smertelindrende effekt. Dermed kan du hurtigere restituere efter træning og muskelsmerter.

Samtidig giver den også en god dyb massage, hvilket bidrager til en bedre blodcirkulation. Den kan både benyttes liggende og stående og vejer blot 300 g.

Det, er at recovery foam rolleren er håndholdt, gør den særligt venlig til folk med nedsat bevægelighed eller til overanstrengte muskler.

Her behøver du ikke smidighed eller styrke, og med fuld bevægelighed i egne arme kan du nemt selv vælge, hvor dyb en massage du vil have. En recovery foam roller kan også være dejlig at have i hjemmet, hvis man ofte døjer med stivhed i ryg, nakke og hofter.

Trigger roller: Til den mere intense opvarmning og massage

En trigger roller er en foam roller, der har små ”triggers” altså trykpunkter på overfladen. Derfor giver den en mere intens massage. Træner du ofte og meget, kan en glat foam roller ikke altid gøre udslaget. Her kan det være en god idé, at skifte til denne type foam roller, som også kaldes en grid foam roller.

Hop til:

Relaterede artikler

kilberry træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kilberry Træningsbænk – Find din favorit her
Adidas boksehandsker
Boksehandsker Guide
Adidas boksehandsker – Boksehandsker til træning og kamp
Ball-stik massagebold
Massagebold Guide
Select massagebold – Vi guider dig til det bedste valg
Træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kettler træningsbænk – Gode træningsbænke til ethvert behov
Everlast boksehandsker
Boksehandsker Guide
Everlast boksehandsker – Høj kvalitet til en god pris