Adidas boksehandsker – Boksehandsker til træning og kamp

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
Adidas boksehandsker

Adidas er et anerkendt mærke inden for sport, og de har selvfølgelig også sat sit præg på boksning. Du kan derfor finde noget lækkert udstyr til boksning fra Adidas.

Vi har lavet en kort guide om, hvad boksehandsker fra Adidas kan. Når du er på udkig efter boksehandsker, er der nemlig nogle gode råd til, hvad du skal se efter. Det kan du blandt andet læse mere om i vores store guide omkring boksehandsker.

Adidas boksehandsker, der kan bruges i ringen

Hvis du leder efter et par boksehandsker fra Adidas, der kan bruges i ringen, vil vi anbefale Adidas Hybrid 200, som har været med i en boksehandske test hos T3.com.

De anbefaler blandt andet Adidas Hybrid 200 på grund af deres gode kvalitet og ikke mindst komfort. Det er en meget let model, hvilket betyder, at de ikke er egent til blandt andet sparring. Har stedet, hvor du træner, nogle lettere sække, vil du kunne bruge dem til disse, men vi anbefaler, at du hovedsageligt benytter dem i ringen.

Adidas Hybrid 200 har også et bredt velcrobånd omkring håndleddet, hvilket anbefales, så du kan få en god støtte til dine håndled. En god støtte vil typisk sørge for, at dine håndled fikseres, hvilket betyder, at du får stærkere håndled. Det nytter ikke noget, hvis du slår ud med et håndled, der knækker sammen, når det rammes af modstanderen.

Det kan derfor være meget fornuftigt at se efter et velcrobånd eller en anden form for sikkerhed omkring håndleddene.

Boksehandsker til træning

Du vil også kunne finde nogle gode, stødabsorberende modeller fra Adidas, som vil være gode til træning.

Når du bokser, vil en træning typisk bestå af sparring, plethandske og/eller træning med sandsæk alt efter, hvilket fokus træningen har. Til disse træningsformer er det vigtigt, at du har et par boksehandsker, der har en god og fyldig runding for enden, så du er sikret en god stødabsorbering.

Det er alfa omega, at dine boksehandsker til træning har en fornuftig stødabsorbering, idet boksning er hårdt for både hænderne og håndleddene. En stødabsorbering hjælper derfor håndleddene og hænderne i hvert slag, så du ikke kommer til skade.

Hvis du er nybegynder, er det ikke nødvendigt med en høj stødabsorbering. Oftest anbefaler man en nybegynder at have 10 oz, når man køber sine første boksehandsker, mens en øvet amatørbokser oftest vil bruge højere.

Du skal derfor gå efter en boksehandske, der har en god og blød runding, hvis du gerne vil have en boksehandske til træning. Du kan finde mange boksehandsker hos Apuls.dk.

Se efter kvalitet og komfort

Adidas er blandt andet kendt for deres gode kvaliteter og komfort, hvorfor vi blandt andet også ønsker at anbefale dig produkter derfra. Kvalitet er vigtigt, idet boksehandsker skal kunne tåle at blive tæsket igennem, når du eksempelvis slår til en sandsæk. Se derfor efter et godt slidstærkt materiale, som blandt andet kan være læder eller kunstlæder.

Hop til:

Relaterede artikler

kilberry træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kilberry Træningsbænk – Find din favorit her
grid foam roller
Foam Roller Guide
Grid foam roller – Hvad er det, og hvad er den god til?
Ball-stik massagebold
Massagebold Guide
Select massagebold – Vi guider dig til det bedste valg
foam roller 90 cm
Foam Roller Guide
Foam roller på 90 cm – Perfekt til udstræk, yoga og pilates
Træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kettler træningsbænk – Gode træningsbænke til ethvert behov
yoga
Foam Roller Guide
Nike foam roller – Køb din næste foam roller fra det verdenskendte mærke