Select massagebold – Vi guider dig til det bedste valg

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
Ball-stik massagebold

Vi er mange, som ønsker at pleje og massere vores krop. At være fysisk aktiv uden problemer, hænger sammen med, at vi plejer vores krop. Det er f.eks. vores fødder, ryg og ben, som hurtigt kan blive træt og anspændt efter træning. Massagebolde er et ideelt redskab til at pleje vores krop i forbindelse med ømhed og smerter.

Ligeledes kan massagebolden forebygge ømhed i muskler og led. Ved at vi bruger redskabet jævnligt, sikrer vi, at kroppen får stimulering og øget blodgennemstrømning. På den måde plejer vi også vores krop indefra ved at stimulere den.

Select er et af markedets førende brands inden for massagebolde. Her på siden præsenterer vi brandet og dets sortiment. Vi guider dig til et af kategoriens mest populære mærker blandt kunder.

Brandet Select

Virksomheden Select har været førende inden for markedet for massagebolde gennem mange årtier. Det er et mærke, som har formået at fastholde sin position på markedet inden for flere kategorier af sportsprodukter; heriblandt massagebolde og bolde generelt.

Brandets produkter er kendt for deres utrolige holdbarhed og positive effekt på brugerne. Massagebolde fra Select er kendt for sine evner til at styrke musklerne, og ligeledes har boldene en positiv effekt på at nedbringe ømhed og spændinger i kroppen.

En sidegevinst er samtidig at boldene fra Select er særligt anvendelige til at minimere fedtdepoter og appelsinhud. Brandets velassorterede sortiment inden for massagebolde er kendt på boldenes orange farve. Vi finder massagebolde fra Select i flere udgaver.

Select Original Ball-Punktur – En håndholdt massagebold

Vi finder flere størrelser af massagebolde fra Select. På den ene side finder vi de små massagebolde med diameter på 9 cm. På den anden side har vi boldene på 21 cm. De små bolde fra Select kommer i pakker med to bolde inkluderet.

Gode til prisen

Select Ball-Punktur

Select massagebolde

Disse Select Ball-Punktur massagebolde kommer i 2 stk. ad gangen. De giver dig en kombination af akupunktur, massage og zoneterapi.

Overfladen er nubret med små pigge som lindrer smerter i muskler og led. Størrelsen på 9 cm i diameter giver god mulighed for at have dem med på farten.

Boldene er fremstillet i plastic med en ujævn overflade. En overflade, som skaber den nødvendige friktion mod hud og muskler til at lindre smerte i kroppen.

De små bolde er særligt anvendelige til mindre områder, såsom arme, ben og fødder. Boldene kan ligeledes bruges på flere måder. Man kan både holde dem i hånden eller lægge på dem gulvet. Effekten er den samme. Prisen på de små bolde er til at betale.

Select Ball-Stik – meget anvendelig til ryggen

De små massagebolde fra Select er særligt anvendelige på mindre områder. Massagebolden fra Select på 21 cm i diameter er derimod bedre til kroppens store muskel- og ledområder. Det kan f.eks. være på ryggen. Produktet har samme virkning som de små bolde på 9 cm.

Kvalitetsvalg

Select Ball-Stik

Ball-stik massagebold

Med det kendte mærke Select går man sjældent galt i byen. Denne massagebold er yderst kendt, og derfor også et godt valg.

Selve bolden er orange, og har en overflade med dupper. Den er på størrelse med en fodbold, så utrolig nem at arbejde med. God at have i hjemmet.

Overfladen er præget af gummitakker, som skaber kontakt og friktion med ømme områder på kroppen. Produktet på 21 cm i diameter kan bedst håndteres på gulvet. Med andre ord så er produktet lavet til, at vi skal hvile vores krop på bolden. Her kan vi skabe friktion og pres, som giver lindring til vores krop.

Produktet er en anelse dyrere end de små bolde og kommer kun med én massagebold pr. pakke. Massagebolde fra Select er populære på markedet med god grund. Sortimentet er stort set uændret fra lancering. Et faktum som vidner om produktets kvalitet og holdbarhed. Vi kan se frem til en høj grad af velvære med et køb af massagebolde fra Select.

Hop til:

Relaterede artikler

kilberry træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kilberry Træningsbænk – Find din favorit her
grid foam roller
Foam Roller Guide
Grid foam roller – Hvad er det, og hvad er den god til?
Adidas boksehandsker
Boksehandsker Guide
Adidas boksehandsker – Boksehandsker til træning og kamp
foam roller 90 cm
Foam Roller Guide
Foam roller på 90 cm – Perfekt til udstræk, yoga og pilates
Træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kettler træningsbænk – Gode træningsbænke til ethvert behov
Everlast boksehandsker
Boksehandsker Guide
Everlast boksehandsker – Høj kvalitet til en god pris
yoga
Foam Roller Guide
Nike foam roller – Køb din næste foam roller fra det verdenskendte mærke