Balancebræt Guide

I denne guide finder du alt den information, du skal bruge om balancebræt. Således får du det maksimale ud af din træning med balncebræt, ligesom vi har fundet en række af markedets bedste produkter fra bl.a. Select og Steppie. Vi klæder dig på til at foretage et informeret valg, når du skal finde det bedste balancebræt til dit behov.

Der er mange, der holder af at træne i hjemmet. Det betyder nemlig, at man nemt og praktisk kan holde sig i form inden for boligens fire vægge. Træningsudstyr til boligen er kun blevet mere populært med årene. Markedet designer og udbyder flere produkter end nogensinde før til forbrugerne med behov for redskaber til hjemmet; bl.a. i form af sjippetove, håndvægte og motionscykler.

Det samme er tilfældet med balancebræt. Et redskab som styrker vores koordinations- og balanceevne på en behagelig måde. Med andre ord er balancebræt blevet særligt populære i hjemmet for dets evne til at forebygge skader, men også for egenskaben til at genoptræne muskler omkring knæ og ankler.

Her på siden har vi udarbejdet en guide til balancebræt. Vi præsenterer en række af markedets bedste produkter fra bl.a. Select og Steppie. Vi klæder dig på til at foretage et informeret valg med hensyn til køb af balancebræt. Først et lille overblik over nogle af de bedste produkter, vi har fundet til forkellige behov:

Fordele ved balancebræt

Man får mange fordele ved at benytte sig af balancebræt, hvis man er fysisk aktiv i andre sammenhænge. Øvelser på et balancebræt øger vores reaktions-, balance- og koordinationsevne markant. Med andre ord er det en rigtig stor bonus at træne på balancebræt for dig, der f.eks. spiller håndbold, fodbold og badminton samt uendelige mange flere sportsgrene.

Det centrale aspekt i træningen på et balancebræt er forøgelsen af reaktion og balance. Centrale attributter for at være succesfuld i en lang række forskellige henseender inden for sport og fritid.

En fornuftig investering til sportsfolk

Et balancebræt hjælper med at genoptræne vores muskler i særligt knæ- og ankelregionen. På den måde kan man genoptræne fra en knæskade eller lignende ved at bruge et balancebræt hver dag.

Gennem regelmæssig træning kan man også forebygge skader i samme regioner af vores krop. Med andre ord er det en fornuftig investering for dig, som holder af at være aktiv. En investering for bare få hundrede kroner og nogle minutters træning hver dag, som giver dig højere sikkerhed i forbindelse med få skader.

Balancebrættet er et redskab, som benyttes af mange professionelle sportsudøvere. Flere tests viser, at træning på et balancebræt kan mindske risikoen for skader med ca. 75 %. En væsentlig reduktion, der betyder, at man i højere grad kan dyrke den aktivitet som man holder af. Et balancebræt fylder samtidig heller ikke noget i hjemmet, når det ikke tages i brug.

Træning med balancebræt

Træning med balancebræt kan foregå hvor og hvornår, man ønsker det i hverdagen. Det kan f.eks. være foran fjernsynet om aftenen eller i haven på en sommerdag. Mulighederne er mange med hensyn til placering og omgivelser.

Typen af træning med balancebræt afhænger meget af, hvilken aktivitet eller sportsgren man dyrker. Det centrale for træning med et balancebræt er at få bevægelser under fødderne. Med andre ord handler det om at få brættet til at vippe, således at man kan styrke kroppens evne til at finde balancen på usikkerhed grund.

Balance træning

Det handler samtidig om at køre intervaller, så vores reaktionsevne også styrkes. At man holder pause imellem øvelser, kan styrke evnen til at holde sig i kontrol og balance. Man bør starte så simpelt som muligt, når man køber et balancebræt. Har du skader eller problemer i knæ eller ankler, bør du passe ekstra godt på.

Med andre ord skal man opleve udviklingen i sit eget tempo og sin egen evne til at holde balancen. Når man er blevet rigtig stabile over en længere periode, kan man endda begynde at stå på ét ben foran fjernsynet i hjemmet.

Typer af balancebræt og materialer

Balancebrættet er et produkt, som på mange måder har været igennem stor udvikling i det sidste årti. Det betyder, at produktet ses i mange forskellige design og materialer. Vi ser f.eks. både balancebræt i træ og plastik. På samme måde kan man købe balancebræt med håndtag, så man nemmere kan komme i gang med øvelserne i starten.

På den måde kan man træne flere muskler i overkroppen og samtidig stå mere stabilt med kroppen. Du har samtidig også muligheden for at købe balancebræt med skridsikring. En anordning som sørger for, at du ikke falder og slår dig i forbindelse med træning på balancebrættet.

Mange gode tilbud inden for balancebræt

Køb af balancebræt indebærer mange valg. Produktet har mange producenter og kan derfor købes i mange forskellige prisgrupper alt efter behov. At vælge det rette balancebræt er på mange måder op til dine individuelle behov.

I følgende sektion vil vi præsentere et udvalg af markedets bedste og mest populære produkter. Der vil være produkter i mange priskategorier, således at der er muligheder for dem med behov for høj funktionalitet, men samtidig også til kunden på budget. Sektionen afrundes med en kort opsummering og et par gode råd.

Steppie Balancebræt – Et velegnet balancebræt til arbejdspladsen

Oplagt til arbejdspladsen

Steppie Balancebræt

Steppie Balancebræt

Steppie balancebræt er specifikt udviklet til brug på arbejdspladsen. Således kan du med dette balancebræt forebygge arbejdsrelaterede lidelser, og er perfekt til dig, der ønsker en mere ergonomisk hverdag, hvis du sidder meget ned.

Det er nemt at gå til, og kræver ikke meget. Stiller du dig på en Steppie får 30-50 % højere fedtforbrænding, stærkere ryg og ben, sundere holdning og meget mere.

Balancebrættet fra Steppie er et ideelt valg til dem, som ønsker at bruge tiden på jobbet mere effektivt. Brættet fra Steppie appeller særligt til de, der arbejder meget stillesiddende hele dagen. Steppie aktiverer dig på arbejdspladsen bag kontorskranken. Med andre ord så gør balancebrættet fra Steppie det mere behageligt at stå op over længere tid. Produktet fra Steppie er særligt populært, da det er passer ideelt ind til arbejdspladsen.

Du kan derfor finde produktet hos et stort antal forhandlere herhjemme. På den måde kan du med garanti finde et godt tilbud uden at lede særligt længe på internettet.

Steppie er et produkt med dansk DNA. Balancebrættet er designet og produceret i Danmark, hvilket øger produktets troværdighed som et kvalitetsprodukt.

Produktet er udviklet i sammenhæng med en række sundhedsforskere med målet om at begrænse skader, risiko for kræft og lignende. Risici, der er et resultat af, at man sidder for meget ned på arbejdspladsen. Vi er i Danmark meget opmærksomme på medarbejders sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen, og netop derfor er Steppie blevet et landskendt og populært produkt inden for en række brancher.

Balancebrættet fra Steppie beskrives af mange kilder som behjælpelig med fedtforbrænding. Et produkt, som styrker ryg og ben samt balanceevnen for sine brugere. Balancebrættet kan gennem brug på arbejdspladsen forebygge diabetes og hjerte/karsygdomme.

Man får samtidig mere energi gennem brug af produktet hver dag. Med andre ord en række fordele. Produktet er bygget med skridsikring på overfladen for at sikre mod fald. Produktet er lavet af plastik, men kan holde til en vægt på 200 kg.

De negative sider ved produktet er den relativt høje pris i sammenligning med andre produkter i kategorien. Det danske design har en pris. En sand investering for dig, som ønsker det bedste inden for balancebræt til arbejdspladsen.

Select Balancebræt – En populær model til forbrugeren på budget

Bedst til prisen

Select Balancebræt 2-i-1

bedste balancebræt til prisen

Select er et dansk mærke, hvor du er sikker på gode produkter. Her får du et klassisk balancebræt, som er fremstillet i træ. Det kommer med to kugler i forskellige størrelser, som giver to sværhedsgrader.

Det er et utrolig holdbart balancebræt, som har en gummi overflade belægning, så du ikke skrider under brug.

Balancebrættet fra Select er et særligt godt tilbud til sportsudøveren på budget. Et produkt, som på mange måder er et kvalitetsprodukt, men til markant lavere pris end produkter som f.eks. Steppie.

Produktet bringer alt det, som et balancebræt bør, til træning i hjemmet eller på arbejdet. Det særlige ved produktet fra Select er, at balancebrættet er justerbart med hensyn til sværhedsgrad. Du kan med andre ord skifte kuglen i bunden af brættet for at øge sværhedsgraden for dig selv. En glimrende mulighed for at blive ved med at forbedre sig i forhold til koordinations-, reaktions- og balanceevne.

Produktet er særligt populært blandt brugerne og sportsudøvere. Man finder det derfor i et bredt udvalg af butikker. Med andre ord har du gode muligheder for at finde balancebrættet fra Select til en god pris derude. Det er særligt fordelagtigt at handle produktet fra Select på internettet. På den måde kan du sammenligne priser og leveringsmuligheder hos diverse forhandlere af balancebrættet fra Select.

Balancebrættet er særligt effektivt i forbindelse med genoptræning af skader i knæ- og ankler. Et produkt som giver dig muligheden for at anvende det til mange forskellige typer formål. Med andre ord både til styrke- og genoptræning.

Det særlige ved produktet fra Select er mulighederne for at ændre på sværhedsgraden i øvelserne på balancebrættet. De to kugler i produktet har hver især deres unikke attributter til at ændre vilkårene i den daglige træning. På den ene side så er den store og langsomme kugle til at træne balance og koordination. På den anden side er den lille og hurtige kugle til at øge sværhedsgraden; en måde at teste dig selv og din krop til at blive endnu stærkere.

Produktet fra Select er ofte på tilbud hos forhandlere. Du kan derfor med fordel besøge de forskellige forhandlere med jævne mellemrum i din jagt efter det bedste balancebræt.

Du får samtidig gode leveringsbetingelser og service. Produktet fra Select er en sand vinder for dig med behov for flere sværhedsgrader. Men brættet vinder især på den relativt billige indkøbspris i sammenligning med andre produkter.

Wobbel Balancebræt Original – Det perfekte valg til børn og unge mennesker

Perfekt til børn

Wobbel Balancebræt

balancebræt til børn

Wobbel er et yderst funktionelt og fleksibelt balancebræt til børn. Det kan bruges til at forbedre barnets balance og motorik, men er samtidig også meget funktionelt.

Det kan eksempelvis også bruges som et trinbræt, som barnet kan stå på, hvis han/hun ikke kan nå f.eks. køkkenbordet. Brættet er fremstillet i kvalitetsmaterialer og kommer i et lækkert design, som vil passe til ethvert hjem.

Træning på balancebræt er ikke kun forbeholdt voksne med knæ-, ryg- eller ankelproblemer. Balancebrættet fra Wobbel er særligt henvendt til at aktivere børn i alle aldre. Et redskab til hjemmet, som kan træne barnets nakke- og rygmuskler. På den måde kan du som forælder forebygge skader og hjælpe dine børns krop i en sund retning fra start af.

Balancebrættet er på den ene side et træningsredskab. På den anden side kan brættet fra Wobbel også bruges, som møbel i form af liggestol og bord på børneværelset. Produktet er særligt populært på markedet i kategorien for børn- og unge. Et balancebræt med bredt udvalg af forhandlere herhjemme. Du har med andre ord store muligheder for at finde produktet til dit barn ved at kigge hos forskellige børnekæder på internettet.

At købe fra produktet fra det hollandske firma Wobbel, kan ses som en mindre investering. Produktet er blandt de dyreste i kategorien. Omvendt så er balancebrættet på mange måder suverænt i forhold design, stil og anvendelighed.

Et redskab som er en rigtig god aktivitet for børn, og som børnene selv finder sjovt. At holde balancen på balancebræt styrker barnets balance- og koordineringsevne samtidig med at det er sjovt. En oplagt gave til børn i alle aldre; et produkt som med garanti vil falde i god jord.

Trigger Point Grid Foam Roller – Et alternativ til balancebrættet

God restitution

Trigger Point Grid

trigger point foam roller

Denne foam roller måler 30 cm i længde og har en diameter på 14 cm. Det er en af de førende på markedet, og giver dig mange muligheder for brug.

Den er produceret med en behagelig blødhed, der sikrer optimal lindring af muskelsmerter. Du har en bred mulighed for øvelser, så du kan får løsnet op i musklerne.

Foam Rollers har mange af de samme attributter som balancebrættet. Redskabet kan på samme måde bruges til træning i hjemmet. Produktet fra Trigger Point hjælper dig med at udføre behandlinger på ømme punkter af kroppen.

En smertelindring eller helbredende aktivitet, som på samme måde med balancebrættet er et glimrende middel i sammenhæng med sport. Du finder produktet i de samme typer butikker som balancebrættet. Trigger Point Foam Roller er særligt en af de mest sælgende produkter fra det populære brand. Et produkt som du finder hos en række af forhandlere. Foam Rollers er billigere i sammenligning med balancebræt. Perfekt til dig på budget.

Foam Roller fra Trigger Point hjælper med en række ting i forbindelse med sport og fysisk aktivitet. Træning med produktet øger mobiliteten i hele kroppen. Samtidig kan det bruges til at forebygge skader samt at nedbringe spændinger i kroppens muskler. Produktet indgyder også til styrkeøvelser i sig selv, idet du bruger din egen kropsvægt til at presse ned på redskabet.

Produktet fra Trigger Point har varierende grader af hårdhed, så du kan udvikle dine færdigheder med tiden. En god investering til dig, som dyrker meget sport. Et redskab til dig, som har brug for at pleje dine muskler og krop generelt.

Det bedste produkt?

Vi har i ovenstående guide præsenteret dig for en række af markedets bedste mærker og produkter. En præsentation af redskaber til at forbedre vores kropslige sundhed og mobilitet. Produkter som forbedrer koordinations- og balanceevne. Mulighederne er mange i forhold til at vælge, da balancebræt designes i mange variationer og materialer.

Vi håber, at du er blevet inspireret og vejledt i forhold til dit køb af balancebræt. At vælge det rette produkt i form af enten balancebræt eller foam roller kommer ned til dine egne individuelle behov. Et valg i forhold til kvalitet og budget samt formål. Tag den rigtige beslutning, som passer bedst til dine aktiviteter.

Relaterede artikler

kilberry træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kilberry Træningsbænk – Find din favorit her
grid foam roller
Foam Roller Guide
Grid foam roller – Hvad er det, og hvad er den god til?
Adidas boksehandsker
Boksehandsker Guide
Adidas boksehandsker – Boksehandsker til træning og kamp
Ball-stik massagebold
Massagebold Guide
Select massagebold – Vi guider dig til det bedste valg
foam roller 90 cm
Foam Roller Guide
Foam roller på 90 cm – Perfekt til udstræk, yoga og pilates
Træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kettler træningsbænk – Gode træningsbænke til ethvert behov
Everlast boksehandsker
Boksehandsker Guide
Everlast boksehandsker – Høj kvalitet til en god pris
yoga
Foam Roller Guide
Nike foam roller – Køb din næste foam roller fra det verdenskendte mærke