Sjippetov Guide

Her på siden har vi lavet en guide til sjippetov. På den måde kan du blive klædt på til at komme i gang med den populære træningsform. Find det rette sjippetov til din træning ud fra vores samling af produkter. Her er produkter, som bl.a. er blevet kåret som de bedste på markedet af Independent.co.uk.

At træne med et sjippetov kan bl.a. hjælpe på humøret og motivationen i forbindelse med træning. Vi er mange, der ønsker at dyrke mere motion, og har et ønske om at komme i bedre form. Det er ofte svært at finde motivationen og samtidig opretholde lysten i forhold til konditionstræning.

Heldigvis er der mange måder at dyrke motion på og samtidig træne sin krop. Her er træning med sjippetov er et godt bud på et alternativ, hvor vi i denne artikel har fundet nogle af de bedste sjippetove. Her er et lille overblik:

Bedst i test

Reebok Premium Speed Rope

Billigt sjippetov

Titan Life Sjippetov

God funktionalitet

Kettler Digitalt Sjippetov

Solide materialer

Adidas Cable Skipping Rope

Træning med sjippetov

Et sjippetov er en særligt effektiv træningsform. At træne med sjippetov gør, at man bruger hele kroppen på én gang. Vores træning med sjippetov er derfor en full body workout, som styrker vores muskler, øger vores udholdenhed samt forbedrer vores koordinationsevne og fleksibilitet.

Med andre ord så er der mange fordele ved brug af et sjippetov for de fleste. Det er uanset vores individuelle mål med træningen. Et sjippetov er ligeledes fordelagtigt at bruge i forbindelse med opvarmning til andre træningsøvelser. Træning med sjippetov afbrænder kalorier i vores krop med høj hastighed.

Ved at sjippe kan vi ca. afbrænde mellem 800 til 1.000 kalorier i timen. En markant fordel ved træningsformen, som især appellerer til os med begrænset tid i hverdagen. Et godt alternativ til at bruge mange timer i fitnesscentret.

Generelt om sjippetov

Et sjippetov er et praktisk fitnessredskab, da vi f.eks. kan bruge det i hjemmet, uden at det optager dyrebar plads, når vi ikke bruger det. Sjippetov er ofte billigere på prisen end at skulle investere i stænger og vægte, som også fylder mere i hjemmet med hensyn til plads.

Produktet ses i mange forskellige materialer og prisklasser på markedet. Et redskab, som både kan anvendes i hjemmet, til crossfit og i naturen – læs bl.a. om fordelene ved sjippetovet i hjemmet hos det engelske medie Independent.co.uk. En artikel, som udråber redskabet som blandt de 13 bedste fitnessredskaber i hjemmet.

Materiale og teknologi

Det handler også om at vælge det rette materiale, når vi skal købe vores sjippetov. Lædersjippetovet har i mange år været det førende materiale, fordi det holder bedst. Omvendt så er stålwires begyndt at være det mest populære på markedet. Længden af sjippetovet er også et centralt aspekt, når vi skal vælge det rette for os selv.

Længden på tovet bør afhænge af vores egen højde, så vi kan anvende det rigtigt. Omvendt så findes der mange sjippetove med justerbar længde. Der er samtidig også forskel i håndtag på diverse produkter. Det er i forhold til håndtagets materialer samt tykkelse.

Der er også forskel på graden af teknologi, hvor flere sjippetove er designet med bl.a. tæller og vægte. Med andre ord så har vi mange valg i forbindelse med at købe det rette sjippetov til vores brug.

Hvilket sjippetov bør vi vælge?

Der er mange måder at vælge det bedste sjippetov til vores individuelle behov. Vi skal vælge det mest optimale sjippetov ud fra faktorer som bl.a. håndtag, materiale, type af træning samt ud fra vores budget. Det er meget vigtigt at købe sjippetov ud fra, om man skal bruge det til crossfit, til styrketræning eller til simpel motion.

At besøge utallige sportsbutikker for at finde det rette produkt kan være tidskrævende. Vi ønsker derfor at hjælpe dig lidt med at finde det rette sjippetov, gennem hvilke produkter der klarer sig særligt godt i tests.

Reebok Premium Speed Rope – Et funktionelt sjippetov til crossfit

Bedst i test

Reebok Premium Speed Rope

Sjippetov

Speed Rope fra Reebok er et 3 meter langt justerbart sjippetov lavet af coated stål kabel. Det er blevet kåret blandt de bedste i test, og derfor utrolig solidt og holdbart.

Overfladen på håndtagene er lavet med struktur, således at du har et godt greb på trods af eventuelle svedig håndflader. De integrerede kuglelejer giver en hurtigt og jævn rotation.

Sjippetovet fra Reebok er blevet kåret som blandt de seks bedste sjippetove af det engelske medie theindependent.co.uk i en test fra år 2020. Produktet beskrives som et af førende produkter fra Reeboks sortiment, når det kommer til sjippetove.

Produktet er særligt anvendeligt i forbindelse med crossfit; en træningsform, som kræver meget fleksibilitet. Produktet fra Reebok fremhæves i testen for at være særligt funktionelt til en række øvelser. Produktet kan justeres i længden, så vi kan bruge det i mange forskellige sammenhænge.

Sjippetovet beskrives af theindpendent.co.uk til at være særligt brugbart til hurtige øvelser. Sjippetovet er designet med stålwire, hvilket gør tempoet i produktet ekstra blødt. Med andre ord er sjippetovet ifølge testen meget anvendeligt til de mange træningsøvelser.

Flere positive resultater i test

Theindependent.co.uk fremhæver også fordelene i produktets design, der beskrives som meget instragram-venligt. Sjippetovet fra Reebok roses også i testens resultater for at have gode håndtag med godt greb og komfort. En meget vigtig pointe, hvis vi ønsker at anvende produktet ofte. Det er samtidig også vigtigt med håndtagene, hvis vi er nye til at bruge sjippetovet.

Omvendt fremhæver testen, at der er andre produkter på markedet, som er lettere i vægt. Produktet fra Reebok er et letvægtssjippetov. Men andre produkter inden for samme kategori vejer ikke nær så meget. En observation, som er værd at medregne, hvis vi er nybegyndere med sjippetov. Produktet fra Reebok er samtidig et af de dyre produkter på markedet. Et sjippetov til os med behov for kvalitet til prisen. Reebok Premium Speed Rope er med andre ord ikke det mest oplagte produkt, hvis man er på budget.

Produktet er ekstremt populært på markedet og bruges også i andre sammenhænge end crossfit. At sjippetovet kan justeres i længden, gør det særligt anvendeligt i træning med mange skift i øvelser.

Kettler Digitalt Sjippetov – Et populært sjippetov med tæller

God funktionalitet

Kettler Digitalt Sjippetov

Digitalt sjippetov

Dette digitale sjippetov, viser dig hvor mange gentagelser du har lavet. Således kan du følge med i din træning, og optimeredin indsats, hvilket er super smart.

Længden er på 274 cm og du får vist antal sving i håndtagene, som har et lille display til funktionen. Godt til at motivere dig i træningen.

Sjippetov med tæller gør det muligt for os at følge med i egen træning. Vi får med andre ord at vide, hvor mange omdrejninger vi foretager inden for et givet tidsinterval. På den måde kan vi følge vores egen udvikling i forbindelse med at anvende sjippetovet som en del af træningen.

Kettler har et bredt udvalg af forskellige modeller inden for sjippetove. Sjippetovet med tæller er blandt de mest populære på markedet. Et produkt, som appellerer kraftigt til os med behov for at se vores udvikling. Tælleren kan samtidig bruges til at sikre, at vi tager de nødvendige omdrejninger i en given øvelse; med andre ord så kan vi bedre strukturere træning med sjippetov gennem en tæller.

Brandet Kettler

Kettler er et tysk brand med mere end 60 års erfaring inden for design af bl.a. fitnessredskaber. Brandet er særligt kendt for at lave sjippetove med høj funktionalitet og holdbarhed. Med andre ord investerer vi i produkter, som holder med tiden, når vi køber produkter fra Kettler.

Det tyske brand har bl.a. vundet priser for deres innovative produkter inden for fitness og sundhed. Det digitale sjippetov fra Kettler er derfor ét af mange gode produkter, som hjælper os til bedre standarder inden for træning.

Sjippetovet med tæller har en længde på hele 274 cm, hvilket gør det brugbart i en lang række af øvelser i hjemmet, i træningscentret og udenfor i naturen. Længden er justerbar, hvilket øger funktionaliteten for brug i mange øvelser. Materialet er lavet af gummi i modsætning til andre produkter på markedet lavet af stålwire og læder. Et materiale, som er betydeligt billigere end andre, men ikke nær så flydende. Produktets håndtag er samtidig lavet af plastic.

Et mindre komfortabelt greb. Omvendt så er produktet betydeligt billigere end produkter fra bl.a. Reebok. Et sjippetov med tæller til os på budget.

Titan Life Sjippetov – et sjippetov med justerbar vægt

Billigt sjippetov

Titan Life Sjippetov

Bedste sjippetov

Dette sjippetov er fremstillet med et tykkere og mere holdbart coated kabel. Dermed har du mange sjippetimer foran dig med dette sjippetov i hænderne.

Håndtagene er komfortable og designet til en god pasform i hænderne. Vægten i håndtagene kan reguleres, så du kan tilpasse belastningen til din træning og behov. Kugleleje der giver et let glidende sving. Længden er 3 meter.

Sjippetov med vægt er en klar fordel for os, der ønsker at bruge redskabet til at blive stærkere. Vi får stadig den aktive og sjove træning; men vi har samtidig muligheden for at lægge mere vægt og pres på os selv. Med produktet fra Titan Life kan vi hele tiden få følelsen af at forbedre os. Produktet er et af de mest populære hos forbrugerne.

Sjippetovet med vægt fra Titan Life kan derfor også købes hos forskellige forhandlere. Der er med andre ord stor mulighed for at sammenligne priser på kvalitetsproduktet fra Titan Life.

Titan Life betyder kvalitet

Titan Life designer og producerer kvalitetsprodukter inden for fitness- og sundhedsområdet. Det er bl.a. i form af kettlebells, abwheels og chinningbars. Titan Life excellerer også inden for sjippetove for os, der ønsker at træne og styrke vores muskler. Produkterne fra brandet er kendte for at være mindre modtagelige overfor slid. Vi kan derfor se vores køb af produkter fra Titan som en langvarig investering. Et brand i toppen af markedet herhjemme på linje med Kettler og Reebok. Produkter med særlig appel til os, der dyrker crossfit.

Et sjippetov til diverse formål

Sjippetovet med vægt har høj funktionalitet i mange sammenhænge. Men det er særligt den justerbare vægt i produktets håndtag, som fremhæves i diverse beskrivelser. Produktet fra Titan Life har dermed højest værdi for os med behov for at træne muskler; frem for blot at afbrænde kalorier.

Sjippetovet med vægt er lavet med et tykt og samtidig mere holdbart stålkabel. Med andre ord er produktet tungere end de fleste andre. Karakteristika som gør, at produktet ikke er til nybegyndere. Produktet kræver erfaring for, at vi får mest muligt ud af det.

Sjippetov med justerbar vægt har klare fordele med hensyn til at kunne variere belastningen for arme og skuldre. Har vi f.eks. en skade eller andet behov for at skifte rundt på vægten, så er produktet fra Titan Life ideelt.

Produktet er samtidig et af de billigere i kategorien med vægt. Men ligger i en pris noget over de mest standardiserede produkter i kategorien uden funktioner.

Adidas Cable Skipping Rope – Et velegnet sjippetov til øvede personer

Solide materialer

Adidas Cable Skipping Rope

billigt sjippetov

Dette er et sjippetov med et metalhåndtag og har en justerbar længde på i alt 300 cm. Håndtagene er lavet med en skridsikker overflade, således dine hænder ikke glider af under træningen.

Det smarte ved dette cable sjippetov er, at du kan sjippe hurtigere end sjippetov af reb. Det gør dog også mere ondt hvis du rammes af wiren.

Sjippetov bruges som sagt til mange forskellige formål. Kalorieforbrænding, muskelopbygning og til forbedring af koordination. Men et sjippetov bruges også til situationer, hvor genoptræning er påkrævet. Adidas Cable Skipping Rope er et ideelt sjippetov til at genopbygge vores krop ved hjælp af sjippeøvelser.

Sjippetovet fra Adidas er særligt populært på markedet. En popularitet, som udspringer fra produktets kvalitet; i form af materialets udholdenhed til at holde i mange år. Adidas Cable Skipping Rope er ikke det dyreste sjippetov i kategorien, men bestemt heller ikke det billigste. Et produkt til os, som holder af mærkevarer og brandet Adidas. Til os med behov for at genoptræne muskler i ben, arme, skuldre og ryg.

Adidas er et verdenskendt mærke, som har ry for at lave kvalitetsprodukter til alt inden for sport og sundhed. Sjippetove er ingen undtagelse, hvilket kommer til udtryk i Adidas Cable Skipping Rope. Tovets længde er justerbart med op til tre meter. En egenskab, som gør tovets brugbarhed høj i diverse øvelser.

Adidas Cable Skipping Rope er samtidig designet med en stålwire-snor, som giver snoren den nødvendige hurtighed til øvelser.

Produktet beskrives af flere kilder som værende meget stabiliserende og friktionsløst. Egenskaber, som er særligt nyttige med hensyn til at skåne vores krop i diverse øvelser. Kablet er f.eks. integreret med et stålkugleleje; en anordning, som giver en glidende overgang, hver gang vi svinger rundt med tovet. Håndtagene på Adidas Cable Skipping Rope er samtidig i letvægtsklassen. På den måde kan vi bevare præcisionen i vores hop, men ikke overanstrenge armene.

Find produktet i dag hos en række af forhandlere. Det er altid en fordel at sammenligne priser på tværs af en række forhandlere, så du kan finde den bedste pris.

Bedste sjippetov?

At udkåre det bedste sjippetov er i høj grad en individuel opgave. I guiden her har vi præsenteret nogle af de bedste sjippetove på markedet i forhold til ekspertvurderinger samt popularitet.

Vi har præsenteret en række produkter med forskellige egenskaber og prisniveauer. Men mulighederne er mange inden for sjippetove. Det betyder, at markedet har utallige muligheder for at finde det helt rette sjippetov til vores eget behov. Vi håber, at du er blevet klædt bedre på til at tage valget omkring køb af sjippetov.

Kilder

Relaterede artikler

kilberry træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kilberry Træningsbænk – Find din favorit her
grid foam roller
Foam Roller Guide
Grid foam roller – Hvad er det, og hvad er den god til?
Adidas boksehandsker
Boksehandsker Guide
Adidas boksehandsker – Boksehandsker til træning og kamp
Ball-stik massagebold
Massagebold Guide
Select massagebold – Vi guider dig til det bedste valg
foam roller 90 cm
Foam Roller Guide
Foam roller på 90 cm – Perfekt til udstræk, yoga og pilates
Træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kettler træningsbænk – Gode træningsbænke til ethvert behov
Everlast boksehandsker
Boksehandsker Guide
Everlast boksehandsker – Høj kvalitet til en god pris
yoga
Foam Roller Guide
Nike foam roller – Køb din næste foam roller fra det verdenskendte mærke