Massagerulle Guide

Hvad er en massagerulle og hvilken skal man vælge? Det besvarer vi i denne guide her.

Vi kender alle til problemet med at være øm efter træning eller fysisk aktivitet. En tilstand, som vi ikke kan flygte fra. Vores krop har anstrengt sig selv på områder, hvor den ikke aktiveres normalt. At have ondt i led og muskler efter aktivitet bliver kun værre med alderen. Derfor er det vigtigt, at vi har en løsning til disse ømheder og smerter.

Massageruller er i stor fremgang på markedet. Et produkt, som anvendes af diverse sportsfolk til at pleje særlige steder på kroppen efter fysisk aktivitet. Her på siden har vi udarbejdet en guide til massageruller. På den måde kan du få mere viden om massageruller og samtidig finde gode tilbud hos forhandlere. Vi klæder dig på til at tage det gode valg angående massagerulle til dit hjem. Først en lille opsummering af, nogle af de bedste produkter vi fandt i vores research:

Smarte funktioner

Foam Roller Marola 60 cm

Gode anmeldelser

TOGU Bodyroll

God til fodmassage

Trigger Point Nano Massagerulle

God til prisen

Massagerulle

Billig fodmassagerulle

Croll og Denecke Fodmassagerulle

Fordele ved en massagerulle

Der er en række fordele ved at anskaffe sig en massagerulle. Først og fremmest er det et redskab, som man kan benytte i hjemmet. Et redskab, som kan ledsage vores andre fitnessaktiviteter i hjemmet som f.eks. styrketræning, sjippetov eller lignende.

En massagerulle er meget simpel at arbejde med. Redskabet har et enkelt design, som intuitivt og nemt kan tages i brug med det samme. Massageruller er særligt populære på markedet, eftersom redskabet er billigt. Et produkt, som alle typer kunder kan være med på; selv hvis man er på et begrænset budget. En popularitet, som skyldes, at massagerullen har så mange muligheder for anvendelse på hele kroppen.

En simpel mekanisme med stor effekt

En massagerulle har evnen til at behandle ømme punkter på kroppen: Muskler og led, som er særligt sårbare i forbindelse med træning. Men redskabet kan samtidig forebygge ømhed og smerte, ved at man bruger massagerullen jævnligt – også når det ikke gør ondt. Massagerullens effekter beskrives bedst som lindrende for kroppen. Ved at bruge redskabet på vores krop kan man lindre spændinger og samtidig forbedre blodomløbet i de behandlede zoner.

En simpel mekanisme med stor effekt. Ved at rulle redskabet hen over vores krop kan man gøre meget for vores egen krop. Massagen giver samtidig en positiv effekt på kroppens indre. Med andre ord så kan behandlingen af vores led og muskler forbedre kroppens indre tilstand ved at blodomløbet styrkes.

Et redskab i mange former

Massageruller designes i en række forskellige udgaver. Det er med henblik på at lave specialiserede produkter til punkter på kroppen. Man kan derfor finde massageruller til både fødder, lår, hofte, ryg og lænd. Kort sagt alle de potentielt sårbare punkter på vores krop. Massagerullen produceres også til anvendelse på hele kroppen. På den måde kan man nøjes med at købe ét produkt frem for mange.

Omvendt så kan man risikere at miste de specialiserede produkters evne på specifikke områder. Valget er derfor en afvejning på mange måder. Valg, som handler om vores individuelle præferencer samt vores budget. Vi præsenterer nu en række kategorier med produkter, så du kan blive inspireret og forhåbentlig finde den helt rette massagerulle til dit behov.

Massagerulle til fødderne – en vigtig del af kroppen

Vores fødder er et særligt vigtigt område på vores krop i forbindelse med fysisk aktivitet. Et sted på kroppen, som bliver anvendt i mange forskellige typer sport. Derfor er det vigtigt, at man plejer fødder jævnligt.

En massagerulle er et særligt nyttigt redskab i den sammenhæng. Her kan man både anskaffe massageruller, som er specifikt designet til fødderne eller generelle ruller til hele kroppen. Massage af fødderne forøger blodtilførsel og -omløb. Man kan samtidig øge smidigheden i sine fødder med den rette behandling. Der findes et stort antal produkter på markedet til fodmassage hos bl.a. Denintelligentekrop.dk og Apuls.dk. Her finder vi ofte gode tilbud.

Trigger Point Nano Massagerulle er et af de mere populære valg inden for massageruller til fodbehandling. Produktet er lille og praktisk. På den måde fylder det ikke i hjemmet, når man ikke bruger det. Et produkt, som man med fordel kan bruge hver dag, som forebyggende behandling for vores fødder. Med andre ord kan man ved med produktet fra Trigger Point nemt forebygge ømhed i fødderne, men også behandle, hvis skaden er sket.

God til fodmassage

Trigger Point Nano Massagerulle

massagerulle til foden

Denne massagerulle er specielt designet til at løsne op under dine fødder. Dette sørger for at lindre muskelserter og ømhed samt øger fleksibiliteten.

Det innovative design med "knopper", gør at den føles som en massør. Et godt køb til ømhed i fødderne.

Produktet er en af de bedre massageruller til fødder. Kvaliteten er i top – en grund til produktets store popularitet på markedet. Prisen er samtidig også i den høje ende sammenlignet med andre ruller til fødderne.

Mange forskellige design til behandling af fødder

Ønskes et andet design til vores fødder, så kan du med fordel anskaffe dig fodmassagerulle 2×5. Et produkt, som er designet med et distinkt design, hvor begge fødder kan behandles på samme tid.

Billig fodmassagerulle

Croll og Denecke Fodmassagerulle

Her får du en lækker fodmassagerulle, hvor du kan massere begge føder på samme tid. Det er ren forkælelse for dine fødder, og godt for dine muskler i foden.

Du får en skøn massagelignende følelse, samtidig med at du letter ømhed i musklerne.

Produktet er lavet til at stå på jorden. Man kan med fordel anvende det hver dag, når man kommer hjem fra arbejde eller sport. Produktet har fået gode anmeldelser af brugerne og sælges i stort antal. Produktet er lavet af træ frem for gummi. Et karaktertræk, som gør, at produktet ser mere rustikt og æstetisk ud end f.eks. Trigger Point-massagerullen.

Inden for kategorien fødder kan vi også vende vores opmærksomhed mod en kundefavorit. Bodyroll 13×6 er et simpelt produkt lavet i plastik. Et produkt, som vinder på sin simplicitet; et karaktertræk, som gør, at man kan anskaffe sig produktet til en meget lav pris. Et godt produkt til dig på budget. Redskabet skal blot lægges på gulvet, hvorefter man kan rulle fødderne frem og tilbage.

Gode anmeldelser

TOGU Bodyroll

Massagerulle

Her får du en massagerulle til foden, som er fremstillet i plast. Den giver dyb massage under fødderne, som løsner op i muskler.

Derudover kan denne massagerulle også bruges til andre dele af kroppen. Således får du altså en multifunktionel massagerulle i målene 13x6 cm.

Massagerulle til ryg – et ømt punkt for mange

At pleje vores ryg er meget centralt for, at man kan opretholde et aktivt liv. Man kommer langt ved at give sin ryg behandling. Massageruller kan gøre arbejdet let med hensyn til pleje af ryggen. Her er der mulighed for at anskaffe sig gode produkter, som øger velværet i hele ryggen. Man kan med fordel besøge bl.a. Fitnessgruppen.dk for gode tilbud.

Massagerullen Foam Roller Marola er et af kategoriens stærke produkter. Et produkt, som har en bredde på hele 60 cm. På den måde kan hele vores ryg blive stimuleret ved små bevægelser frem og tilbage.

Smarte funktioner

Foam Roller Marola 60 cm

massagerulle

Denne smarte massagerulle giver dybdegående massage, hvor du selv kan justere hvor meget pres du vil give de ømme punkter ved hjælp af din egen kropsvægt.

Det smarte ved denne massagerulle er at den kan deles på midten og derved bruges flere steder på kroppen på en gang.

Dette produkt er designet til, at man lægger det på gulvet i hjemmet; herefter kan man pleje ryggen ved at lægge sig oven på redskabet med ansigtet opad. At massagerullen kører op og ned ad ryggen, gør, at man får stimulering af de vitale områder af ryggen. Produktet er et af kategoriens dyreste. Omvendt så får man også god kvalitet og lang holdbarhed.

Mere end bare massage til ryggen

Vi finder et helt andet design i Massagerullen Grøn Jade, som har stor anvendelighed på det meste af kroppen. Et produkt med store fordele ved brug på ryggen. Grøn Jade siges af flere eksperter at styrke tålmodigheden og at være en kilde mod stress.

Populær

Massagebold

Denne nubret massagebold er en klassiker som fungere godt til alle. Altid god at have uanset om du er derhjemme, på kontoret eller på rejse.

Denne massagebold er meget populær, da den ikke er stenhård, men giver efter for kroppensbevægelser da den er blød i gummiet.

Produktet kan derfor siges at have flere formål end blot at stimulere muskler og led. Produktets design adskiller sig væsentligt fra Foam Roller Marola, da man holder produktet i hånden. På samme måde som med en børste kan man køre den grønne jadesten hen over de ømme punkter på kroppen.

Massagerulle med håndtag – redskaber til hele kroppen

Køber man massageruller med håndtag, så køber man sig til behandling af hele kroppen. I ovenstående har vi set på massageruller inden for specifikke områder. Man har omvendt mulighed for at købe massageruller med håndtag, hvor det meste af kroppen kan få behandling. En kategori, hvor markedet herhjemme har mange gode tilbud.

Trigger Point Grid STK er en massagerulle med håndtag. Modsat redskaberne til fødder og ryg, så holder man produktet i hånden. Produktet fra Trigger Point har vundet særlig popularitet på markedet, bl.a. grundet sin relativt lave pris til dig på budget.

Populært valg

Trigger Point Grid STK

Massagerulle bedst i test

Denne foam roller fra Trigger Point er et smart redskab, som kan lindre dine muskelsmerter mange steder på kroppen.

Det er en håndholdt massagerulle, hvor du kan tilpasse styrken og massagedybden alt efter behov.

Produktet har evnen til at lindre ømhed og smerter i kroppen som de mange andre massageruller. Rullen fra Trigger Point har en blød overflade, som giver stort velbehag til hele kroppen. Produktet fås i flere farver, så man kan få netop det udtryk, som man ønsker. Trigger Point har et stort sortiment af netop massageruller med håndtag til behandling af steder som lår, lænd og ryg. Man kan med fordel købe brandets produkter hos Apuls.dk. Her fås gode leveringsbetingelser og tilbud.

Vi finder også en massagerulle med håndtag i form af massagerullen til selvmasssage til en god pris. Et produkt, som har to håndtag, således at man kan rulle produktet op og ned hvor som helst på kroppen. Massagerullen er ideel til at behandle ømme muskler og led i hele kroppen.

God til prisen

Massagerulle

billig massagerulle

Denne håndholdte massagerulle er et solidt valg, til dig der gerne vil have nem og hurtig adgang til selvmassage.

Den er designet med en tromle med knopper, som giver en dybdegående massage i muskulaturen. Den er håndholdt så du selv kan bestemme, hvor dybt du vil masseres.

Produktet er et af kategoriens billigere tilbud. Men massagerullen har samme enestående kvaliteter til at dække behandling af både ryg, lænd, lår og fødder. Med andre ord kan man både holde produktet i hånden eller lægge det på jorden. Massageruller med håndtag er en populær kategori – med god grund.

Valg af massagerulle?

Man skal vælge massagerulle ud fra sine individuelle behov for stimulering. Det handler samtidig om vores budget. I ovenstående guide har vi både præsenteret produkter i den høje og lave ende af prisen.

På den måde er der produkter til alle; ligegyldigt om man ønsker luksus, eller om man er på budget. Massageruller er en fornuftig investering for dig med tendens til ømhed og smerte i kroppen. Et perfekt redskab til at følge op på timers aktivitet og sport. En måde for dig at behandle og forebygge smerte, så man kan holde ud i mange år frem.

Relaterede artikler

kilberry træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kilberry Træningsbænk – Find din favorit her
grid foam roller
Foam Roller Guide
Grid foam roller – Hvad er det, og hvad er den god til?
Adidas boksehandsker
Boksehandsker Guide
Adidas boksehandsker – Boksehandsker til træning og kamp
Ball-stik massagebold
Massagebold Guide
Select massagebold – Vi guider dig til det bedste valg
foam roller 90 cm
Foam Roller Guide
Foam roller på 90 cm – Perfekt til udstræk, yoga og pilates
Træningsbænk
Træningsbænk Guide
Kettler træningsbænk – Gode træningsbænke til ethvert behov
Everlast boksehandsker
Boksehandsker Guide
Everlast boksehandsker – Høj kvalitet til en god pris
yoga
Foam Roller Guide
Nike foam roller – Køb din næste foam roller fra det verdenskendte mærke