Maxim proteinbar – Find de bedste proteinbarer fra Maxim

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 25/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
Proteinbarer

I denne guide introducerer vi dig for proteinbarer fra mærket Maxim og gennemgår også, hvordan en proteinbar kan hjælpe dig nå dine mål for træning og ernæring. Er du mere interesseret i at lære om proteinbarer generelt, kan du finde relevante links længere nede i denne guide.

Du er også velkommen til at søge rundt på Sportssektionen.dk. Vi har flere guides til sport og sportsrelaterede emner, såsom kosttilskud og proteintilskud. Vil du gerne lære mere om Maxim proteinbarer, få overblik her og læs mere nedenfor.

Højt proteinindhold

Maxim 54 % Proteinbar

Populært valg

Maxim 40 % proteinbar

Sådan får du mest ud af din Maxim proteinbar

Når man træner, nedbryder man faktisk musklerne ved at overbelaste dem en lille smule ad gangen. Det er denne overbelastning, som skaber muskelømhed efter intensiv træning.

Genopbygning af musklerne kan dog tage lang tid (for den utrænede kan det tage op mod en uge), og hvis man har et særligt mål i tankerne, vil man selvfølgelig gerne minimere denne muskelømhed mest muligt. Det kan nemlig også være farligt at træne, mens musklerne er ved at genopbygge sig selv.

For de, der holder rigtig meget af træning, er det derfor heldigt, at der er et bredt udvalg af proteintilskud på markedet, for eksempel proteinbarer fra Maxim. Med et ekstra skud protein inden for den første halve time efter træning kan du nemlig forbedre din restitution (altså den tid, hvor dine muskler genopbygger sig selv).

Et almindeligt måltid kan selvfølgelig gøre udslaget, men de færreste har mulighed for at spise et færdigt måltid blot 30 min. efter træning.

Man skal også huske at vælge proteinindhold efter ens behov. Maxim er et mærke, som har nogle virkelig høje indhold af protein. Til den særligt træningsglade findes eksempelvis en Maxim proteinbar med hele 54 % protein. Hvis du er denne type træningsentusiast, kan du finde denne Maxim 54 % proteinbar:

Højt proteinindhold

Maxim 54 % Proteinbar

Maxim proteinbar

20 stk. proteinbarer med et højt indhold af protein på hele 54 %, hvilket svarer til omkring 43 gram protein.

Denne proteinbar tilfører kroppen alt det, den har brug for efter en hård omgang træning. Den består hovedsageligt af animalsk protein, men indeholder også sojaprotein.

Få velsmagende tilskud af protein med Maxim proteinbarer

Maxim er et mærke af proteinbarer, der har smag i højsædet. Maxim er særligt venligt over for folk, som er nye til proteintilskud, og som ikke har vænnet sig til den særlige smag, som proteintilskud kan have. Det er nemt at forstå indholdet, og en Maxim proteinbar ligger lige i midten, hvad angår prisklasse.

Maxim får særligt høje lovprisninger fra forbrugere angående deres smag. Taget i betragtning af deres høje proteinindhold er dette særligt bemærkelsesværdigt.

Jo højere proteinindhold, desto sværere er det nemlig typisk at få den tørre, bitre smag af ren protein gemt væk. Dog skal du ikke frygte, at smagen stammer fra sukker. De fleste Maxim proteinbarer har under 1,5 gram sukker per 50 gram.

Er det vigtigt for dig at holde øje med dit indtag af sukker, er en Maxim proteinbar altså særligt god. Er du nysgerrig på sukkerindholdet i en Maxim proteinbar sammenlignet med andre mærker, kan du se en gennemgående test fra Tandlægeforeningen.

Maxim proteinbar 40 % til den middelhøje, intensive træning

Nu behøver man jo selvfølgelig ikke starte ved 52 % proteinindhold i sin Maxim proteinbar. En af de mest populære varer fra Maxims store udvalg af proteinbarer er deres proteinbar med 40 % protein. Desuden får du her også højt fiberindhold, som sætter gang i forbrændingen.

Du kan for eksempel prøve denne Maxim Crispy Brownie 40 % proteinbar, som blandt andet kan købes hos Bodyman.dk. Denne proteinbar er en af de mest elskede blandt fans af Maxim proteinbarer.

Populært valg

Maxim 40 % proteinbar

bedste maxim proteinbar

I denne kasse får du 18 stk. proteinbarer med et indhold, som er 100 % optimeret mod at give dig det bedste mellemmåltid med højt proteinindhold.

Baren indeholder hele 20 g protein og minimalt sukker. Den har desuden et højt fiberindhold, og er således perfekt som efter træning-snack eller mellemmåltid.

Dette kan du se iblandt anmeldelserne på ovenstående link, hvor du også kan læse mere specifikt om denne variant af proteinbar fra Maxim.

Maxim proteinbar tilbud – køb flere, spar mere

Som med så mange andre proteinbarer, kan du spare penge ved at købe flere ad gangen. Maxim kan byde på større pakker af eksempelvis 18 eller 25 proteinbarer i én pakke.

En typisk Maxim proteinbar vil koste dig mellem 18 og 25 kroner, alt efter forhandler. Dog kan en pakke med 18 proteinbarer koste helt ned mod 180 kroner. Det bliver altså til blot 10 kroner per bar, hvilket er lige omkring halv pris per proteinbar!

Det anbefales selvfølgelig først, at du tjekker, om du kan lide en af de forskellige varianter fra Maxim, før du investerer i en hel kasse af deres proteinbarer. Dog kan det absolut spare sig derefter at købe en større beholdning og tage en enkelt med til hver træning. Træner du eksempelvis to gange om ugen, kan en pakke med 18 stykker jo lige pludselig holde månedsvis!

Det anbefales, at man spiser en enkelt proteinbar mindre end en halv time efter sin træning. Ved at spise en proteinbar får man et ekstra tilskud protein, som hjælper ens muskler med at hele/restituere efter træning.

Med dette skud protein bliver det muligt for din krop at træne igen med kortere mellemrum.

Find flere guides til proteinbarer her på siden

Er du ikke sikker på, om Maxim er mærket for dig? Her hos Sportssektionen.dk kan du finde indtil flere gode guides til at informere og oplyse om alt inden for sport.

Du kan for eksempel se vores store, generelle guide til proteinbarer, hvor du også kan få input til, hvor og hvad du bør købe. Er du en mere kræsen køber, kan du også se vores guide til økologiske proteinbarer. Foretrækker du at få din protein fra pulver i stedet fra barer, har vi også en guide til de bedste slags proteinpulver.

De sidste råd med på vejen

Når det kommer til proteinbarer og andre tilskud, er det altid smart at holde øje med præcist, hvad der er i de enkelte proteinbarer. Der er en Maxim proteinbar særligt hjælpsom til den nysgerrige træningsentusiast, da du nemt kan se indholdet på hver enkelte proteinbar.

Maxim proteinbarer kommer desuden i de mest populære smagsvarianter, så det er nemt at finde noget, som man kan lide.

Hvis du har fundet ud af, at den bedste snack til træningen er en Maxim proteinbar, kan du også finde andre tilskud fra mærket. Maxim tilbyder eksempelvis på proteinpulver og valleprotein, så du kan få alt dit kosttilskud fra samme mærke. Som en sidste bemærkning bør der lægges fokus på, hvor billig en Maxim proteinbar egentlig er.

Maxim proteinbarer er rimelig blide over for ens konto, især taget i betragtning af deres unormalt høje indhold af protein. Vil du gerne have en rigtig intensiv træning, eller har du et særligt højt behov for protein, er en Maxim proteinbar din vej frem.

Hop til:

Relaterede artikler

whey proteinpulver
Proteinpulver Guide
Whey proteinpulver – Bliv klogere på valle proteinpulver i denne guide
vegansk proteinpulver
Proteinpulver Guide
Vegansk proteinpulver – Find det bedste veganske proteinpulver til dit behov
weight gainer test
Weight Gainer Guide
Weight gainer test – Find den bedste weight gainer her
laktosefri proteinpulver
Proteinpulver Guide
Laktosefri proteinpulver – Find det bedste laktosefri proteinpulver til prisen