Weight gainer test – Find den bedste weight gainer her

 • Af Sportssektionen.dk
 • Opdateret 09/02/2022
 • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
weight gainer test

Ser du ikke længere resultater af din træning i fitnesscentret? Eller holder din lave vægt dig fra at begynde med styrketræning? I begge tilfælde kan weight gainer være kosttilskuddet, der hjælper dig med at nå din ønskede form!

Kosttilskuddet er blandt de mest solgte kosttilskud til folk, der dyrker styrketræning. For at gøre dig klogere på egenskaberne ved weight gainer har vi lavet en weight gainer test.

I løbet af denne weight gainer test kigger vi på produkter, der står som bestsellere, eller som har fået gode anmeldelser fra ekspertkilder såsom T3.com. Vores guide vil forhåbentlig give dig et indblik i, hvor og hvorfor du bør anskaffe dig en weight gainer bedst i test. Her får du et overblik over produkterne:

Optimum Nutrition Serious Mass – Weight gainer bedst i test

Højt kalorieindhold

Optimum Nutrition Serious Mass

billig weight gainer

Serious Mass fra Optimum Nutrition er et gainer produkt, som giver dig en god balance af næringsstoffer. Dette er med til at forstærke din kost for at øge muskelmassen maksimalt.

Hver portion indeholder mere end 1250 kalorier samt 50 gram muskelopbyggende højkvalitativt protein.

 • Testvinder hos et af de førende forbruger-livsstilssider i Storbritannien
 • Højeste kalorieindhold blandt weight gainers i vores test
 • 1250 kalorier pr. servering på 334 g
 • Tilsat kreatin, vitaminer og mineraler.

I den øverste ende af skalaen finder du en weight gainer, der blandt andet har taget livsstilsmagasinet T3 med storm. Med sin fornemme titel som testvinder er Optimum Nutrition Serious Mass en weight gainer bedst i test – og forståeligt nok!

En enkelt servering af pulveret fra dette produkt svarer mere eller mindre til to måltider. Hvis du tidligere har haft problemer med at nå dit kalorieindtag, kan du vinke farvel til den bekymring, hvis du får fingrene i kosttilskuddet fra Optimum Nutrition.

Selvom det er svært at fjerne øjnene fra det uhyrligt høje kalorieindhold, har T3 også givet produktet fine anmærkninger på andre parametre. Proteinindholdet har blandt andet fået fine ord med på vejen, der kommer op på 50 g under en servering, der består af to scoops med Serious Mass.

Pulveret indeholder tilmed flere gode egenskaber, der klart gør produktet til en weight gainer bedst i test. Først og fremmest er der tilsat kreatin i pulverblandingen. Hvis du ikke er bekendt med kreatin, kan du læse nærmere om det præstationsfremmende kosttilskud her.

Dernæst indeholder Optimum Nutrition Serious Mass et stort antal af vitaminer og mineraler. Det er klart en fordel, da du højst sandsynligt bruger denne type kosttilskud til at erstatte et måltid, der ofte indeholder flere vigtige næringsstoffer end i weight gainer. Derved kan du lade glasset med vitaminpiller stå i skabet og nøjes med en shake i stedet!

Som en bonus kan du få produktet i fire forskellige smagsvarianter: chokolade, jordbær, vanilje og banan. På den måde kan du løbende finde den variant, som dine smagsløg sætter størst pris på. Derudover kan du finde en variant, der enten passer til andre shakes eller måltider såsom en shake med proteinpulver eller en portion havregrød.  

Bodylab Weight Gainer – En yderst populær weight gainer på det danske marked

Flere smagsvarianter

BodyLab Weight Gainer

weight gainer

Denne weight gainer fra Bodylab består af både langsomme og hurtigt nedbrydelige kulhydrater samt 100 % rent og naturligt valleprotein.

Denne weight gainer indtages ved at opløse det enten i vand, mælk eller juice. Det er blot hvad du foretrækker. Fås både med vanilje, jordbær og chokoladesmag.

 • Weight gainer produceret i Danmark
 • Indeholder proteinvalle fra eget anerkendte mærke
 • Populære smagsvarianter i høj kvalitet
 • Indeholder hverken aspartam eller AZO-farvestoffer.

Du kan ikke komme uden om Bodylab, når du er på udkig efter de bedste danske kosttilskud på markedet. I det nordlige Jylland producerer virksomheden deres produkt ved navn Bodylab Weight Gainer, der er kendt for dets høje kvalitet.

Selvom en weight gainer kan have et højt proteinindhold, betyder det ikke, at det er bedre end et produkt med lavt proteinindhold. Hvorfor ikke? Fordi protein ofte kan svinge i kvalitet fra produkt til produkt. Proteinpulveret i denne pulverblanding er 100 % rent valleprotein, hvilket er et klart kvalitetsstempel.

I modsætning til Optimum Nutrition Serious Mass har Bodylab Weight Gainer skruet ned for kulhydraterne og op for proteinet. Hvis en direkte stigning i vægt ikke er afgørende for, at du når dit mål inden for styrketræning, kan dette produkts balancerede næringsindhold muligvis være det bedste valg.

Kvalitet er nøgleordet, når det kommer til dette produkt fra Bodylab. Lige fra proteinet til smagsvarianterne er der sørget for, at den danske kvalitet skinner igennem. Kosttilskuddet kan du blande op med enten vand eller mælk. I begge tilfælde vil det letopløselige pulver forvandles til en lækker og sund kaloriebombe, som du kan drikke direkte efter en rystetur med din shake.

Du kan få produktet i smagene jordbær og chokolade, der går under kategorien bestsellere. Derudover kan du finde produktet med vaniljesmag. Da pulveret bliver leveret i poser af 1.500 g, har du mulighed for at købe flere smagsvarianter ad gangen, uden det koster dig en formue.

BioTechUSA Hyper Mass – God weight gainer for maven

BioTechUSA Hyper Mass

weight gainer bedst i test

Hyper Mass indeholder 3 former for kulhydrater, med forskellig påvirkning af det glykæmiske indeks (påvirkning af blodsukker niveauet).

Hyper Mass er til dig, som ønsker at opbygge muskelmasse, og samtidig har svært ved dette igennem almindelig kost.

 • Størst fiberindhold blandt produkterne i vores weight gainer test
 • Indeholder 3 former for kulhydrater og 3 forskellige former for proteinkilder
 • Produceret af anerkendte BioTechUSA.

Selvom styrketræning får din krop til at skrige efter flere kalorier, så kan kroppen have svært ved at håndtere store mængder kalorier på én gang – for eksempel fra en weight gainer shake. Dette tager producenterne højde for i produktet BioTechUSA Hyper Mass.

I over 20 år har BioTechUSA tilbudt et bredt udvalg af kosttilskud i høj kvalitet. Det samme gør sig gældende i deres weight gainer, der har fået en plads i vores test af weight gainer på grund af en lille, men væsentlig detalje. Her taler vi selvfølgelig om de 8,3 g fibre, som de har presset ind i 100 g pulver.

Når din krop er i kalorieoverskud, vil du muligvis opleve problemer med maven. Hård mave er en af de følger, som mange desværre oplever under et bulk. Her vil fibre sætte skub i fordøjelsen. Derfor er det virkelig gennemtænkt, at fiber har fået en rolle i netop dette produkt.

Derudover indeholder BioTechUSA Hyper Mass hele tre former for kulhydrater. Disse kulhydrater har hver især en påvirkning på niveauet af dit blodsukker. Derudover er der brugt tre former for proteinkilder, der alle er baseret på valleprotein, som er den ukronede konge inden for protein.

Produktet kommer umiddelbart kun i to smagsvarianter, hvilket desværre trækker denne weight gainer ned i testen. For at rette op på dette er den ene smag kaldet hindbær yoghurt. Det er en smagsvariant, der skiller sig ud fra de mest populære. Hvis du er vild med hindbær, kan det til gengæld være det helt rette valg for dig.

LinusPro Weight Gainer – Bedste weight gainer i forhold til sukkerindhold

Populær

LinusPro Weight Gainer

weight gainer bedst til prisen

Denne weight gainer er udviklet til at give et højt kalorieindtag. Derfor er det oplagt hvis du er meget aktiv hver dag, og har svært ved at opnå et optimalt kalorieindtag.

Med denne weight gainer fra LinusPro får du en god mængde kulhydrater samt letoptagelige proteiner. Et supplement til almindelig mad, gerne flere gange om dagen, alt efter behov.

 • Kun 3 g sukkerarter pr. 100g
 • Dansk produceret weight gainer
 • Jævn fordeling i næringsindholdet.

Den primære egenskab ved weight gainer er, at kosttilskuddet hjælper dig med at øge din vægt. Den sekundære egenskab er, at de fleste produkter har et højt proteinindhold. Der er dog flere faktorer, der kan spille ind, når du skal finde den bedste weight gainer til dit behov.

Selvom størstedelen af produkter indeholder en lav andel af fedt, får sukkerindholdet i nogle tilfælde frie tøjler. Her har LinusPro lavet produktet LinusPro Weight Gainer, der både formår at holde indholdet af fedt og sukker på et minimum.

Nogle oplever, at sukker er en trigger for deres krop, der ved indtagelse af sukker forværrer akne eller urenheder i huden. I disse tilfælde vil netop dette produkt være det klare første valg, da produktet har det laveste sukkerindhold i vores test af de bedste weight gainers.

Det lave sukkerindhold sætter ikke en stopper for, at LinusPro Weight Gainer kan give dig det kalorieoverskud, som du efterspørger. Produktet indeholder 373 kcal pr. 100 g, der er helt udmærket for et dansk produkt af denne kvalitet.

Produktet kommer enten i chokolade- eller vaniljesmag, hvilket ofte er de anvendte smage, som du vil finde i forskellige former for weight gainer. Du blander blot pulveret i din shake med vand eller mælk, og så er du klar til at supplere din kost med en weight gainer shake, der har et yderst lavt indhold af sukker.

Den bedste weight gainer i vores weight gainer test

I testen har vi kigget på produkter, der stammer fra forskellige producenter. Selve pulveret ligner hinanden, men de skiller sig ud med hver deres egenskaber. Hvis du blot er ude efter at øge din vægt markant, er testvinderen Optimum Nutrition Serious Mass det oplagte valg.

De andre produkter i testen er til gengæld af yderst høj kvalitet. Du vil derfor ikke gå galt i fitnesscentret, hvis du kaster dig ud i de andre produkter, der også klarer sig formidabelt på flere parametre.

I sidste ende handler det om at vælge det produkt, som du finder bedst i vores weight gainer test. Ingen kroppe reagerer fuldstændig ens. Selvom noget virker for den ene, behøver det ikke at virke for den anden.

Hos Sportssektionen.dk håber vi, at vores weight gainer test har givet dig et indblik i, hvad den bedste weight gainer bør indeholde.

Derudover har du måske fået lyst til at prøve kræfter med kosttilskuddet, der enten kan forbedre din træning eller få dig ned i fitnesscentret for første gang. Vi har fundet produkterne til nogle af de billigste priser hos forhandlerne.

Kilder:

Hop til:

Relaterede artikler

Laktosefri proteinbar
Proteinbar Guide
Laktosefri proteinbar – Et godt supplement til dit proteinindtag
whey proteinpulver
Proteinpulver Guide
Whey proteinpulver – Bliv klogere på valle proteinpulver i denne guide
Økologisk proteinbar
Proteinbar Guide
Økologisk proteinbar – Et naturligt alternativ til proteintilskud
vegansk proteinpulver
Proteinpulver Guide
Vegansk proteinpulver – Find det bedste veganske proteinpulver til dit behov
Proteinbarer
Proteinbar Guide
Maxim proteinbar – Find de bedste proteinbarer fra Maxim
laktosefri proteinpulver
Proteinpulver Guide
Laktosefri proteinpulver – Find det bedste laktosefri proteinpulver til prisen