Titan romaskine – Hvilken bør du vælge?

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/02/2021
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
Titan romaskine

Titan Fitness er et danskudviklet mærke, hvor fokusset er på at give forbrugeren ”value for their money”. Mærkets produkter er således udviklet med den skandinaviske forbruger for øje og er testet til at være i høj kvalitet, hvor priserne forbliver på et niveau, de fleste forbrugere kan være med på.

Titan Fitness har i tidens løb produceret en lang række af romaskiner med forskellige modstandsmekanismer og funktioner.

Vi vil her på siden gennemgå nogle af deres SR-modeller og herunder guide dig gennem deres vigtigste funktioner. Så er du godt klædt på til at foretage et kvalificeret køb af din første eller måske næste SR-romaskine. Til at starte med, kan du få et hurtigt overblik her:

Billig romaskine

Titan SR475

Populært valg

Titan SR590

Titan-romaskine SR590 – en populær maskine blandt forbrugere

Titan-romaskine SR590 er en solid motionsmaskine udstyret med modstand leveret ved hjælp af et magnetsystem. Romaskinen er således en meget stille model som giver en realistisk rooplevelse.

Populært valg

Titan SR590

Titan romaskine

Denne model er et populært valg blandt brugerne. Her får du god kvalitet for pengene, med en stabil romaskine, der giver dig en god træning, og følelsen af at være på vandet.

Den kommer tilmed med en LCD-skærm, så du kan følge med i udviklingen i din træning. Derudover har den 15 træningsprogrammer, så du kan blive inspireret i din træning.

SR590 er populær blandt brugerne, da det er en stabil romaskine, der giver en optimal træningsoplevelse trods den lavere pris. Maskinen er blandt andet udstyret med en LCD-monitor, hvor du kan vælge mellem 15 indbyggede programmer – både manuelle og brugerdefinerede, så du kan variere din træningssession efter behov og ønske.

Derudover kan du på monitoren holde øje med de vigtigste data fra din træning såsom antal rotag og kalorieforbrænding. SR590 er således en robust romodel, som også hurtigt kan foldes sammen, hvis det ønskes.

Titan-romaskine SR475 – en god opstartsmodel med elastisk modstand 

Det kan være svært at finde ud af, hvilken romaskine der er den bedste, hvis det er den første model, du er ved at købe. Titan SR475 fremhæves her af forhandlere som en god opstartsmodel.

Billig romaskine

Titan SR475

Bedste titan romaskine

Denne romaskine er et oplagt valg, til dig der gerne bare vil i gang med rotræning derhjemme. Her er dette et rigtig godt valg, da du får en billig romaskine, med de basale nødvendige funktioner.

Romaskinen fylder 195 x 43,5 x 65 cm, og så er den samtidig er foldbar, så den let kan nemt foldes sammen og gemmes væk, når du ikke bruger maskinen.

Romaskinen er nemlig kun udstyret med de vigtigste funktioner, så du hurtigt kan komme i gang med at anvende maskinen. SR475 har elastisk modstand, som du manuelt kan justere, så du er i fuld kontrol over, hvor hård træningen skal være under den pågældende session.

Romaskinen har et lille computer-display, der trods sin størrelse viser både din tid, antal rotag og kalorieforbrænding. Hvis du køber en SR475 medfølger der ligeledes en trænings-dvd, der giver indsigt i, hvordan du får mest ud af din træning og vigtigst af alt, hvordan du udfører din træning korrekt.

Titan-romaskine SR560 – en allround model lige til hjemmet

SR560 er en støjsvag magnet-romaskine. Det gode ved romaskiner med magnetmodstand er, at de har lang holdbarhedstid, siden udstyret ikke slides lige så hurtigt grundet den manglende friktion.

Du har her mulighed for at indstille modstanden efter fem belastningsniveauer, mens maskinens ergonomiske sæde og pulverlakerede glideskinne med otte hjul nedenunder sikrer dig komfort under hele træningssessionen.

Ligesom de ovennævnte modeller er Titan romaskine SR560 også udstyret med en lille træningscomputer, der lader dig overvåge dine fremskridt under træningen i form af kalorieforbrænding, tid og antal rotag.

Generelt er Titans SR-modeller rigtig velegnede til både nybegyndere og letøvede motionister, der søger en enkel brugervenlig romaskine til at kickstarte deres træning med. Udover at være yderst holdbar grundet den slidstærke magnetmekanisme, har modellerne de vigtigste funktioner på plads, så du hurtigt kan komme godt fra start.

Hop til:

Relaterede artikler

guide til løbesko
Løbebånd Guide
En guide til at finde de perfekte løbesko
Kilberry motionscykel
Motionscykel Guide
Kilberry motionscykel – Populære motionscykler til hjemmet
Tomahawk spinningcykel
Spinningcykel Guide
Tomahawk spinningcykel – Spinningscyklen til folk med ambitioner
Maxfit motionscykel
Motionscykel Guide
Maxfit motionscykel – Find din favorit blandt de bedste
kilberry løbebånd
Løbebånd Guide
Kilberry løbebånd – Find det bedste løbebånd, du kan investere i
Titan motionscykel tilbud
Motionscykel Guide
Titan motionscykel Guide – Her er de oplagte valg til alle behov
titan spinningcykel guide
Spinningcykel Guide
Titan Spinningcykel – En god kombination af kvalitet og økonomi
Technogym løbebånd
Løbebånd Guide
Technogym Løbebånd – Få de bedste funktioner
bedste titan løbebånd
Løbebånd Guide
Titan løbebånd – Et godt supplement til udendørs løb
bedste titan crosstrainer
Crosstrainer Guide
Titan Crosstrainer – Find det rette valg for dig
Alaska fitness løbebånd
Løbebånd Guide
Alaska Fitness Løbebånd – Løbebånd og andet træningsudstyr til hjemmet
Proteus motionscykel
Motionscykel Guide
Proteus motionscykel – Et oplagt valg til dig, der går op i din træning