Reebok romaskine – Et godt valg af romaskine

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
reebok romaskine guide

Reebok er et velkendt sportsfirma, som producerer en lang række af fitnessprodukter – heriblandt sko og tøj til både mænd, kvinder og børn. Det er dog ikke kun udstyr til træning, Reebok leverer. Firmaet udvikler nemlig samtidig deres egne træningsmaskiner.

Reebok bliver generelt anset som nogle af de bedste producenter af træningsgrej til private, og det gælder bestemt også deres fitnessmaskiner, herunder romaskiner.

Fælles for deres udvalg af romaskiner er, at de tilbyder et hav af funktioner, der kan give en sjov og udfordrende træningssession – både for den hardcore roer samt nybegynderen.

I det følgende vil vi dykke ned i to af Reeboks populære modeller, henholdsvis deres Reebok Rower GR-romaskine og deres Rower Zjet, og guide dig igennem nogle af de funktioner, de to modeller tilbyder.

Reebok Rower GR-romaskine til både fitness og styrketræning

Reeboks GR-romaskine er i skrivende stund Reeboks mest solgte romaskine og dermed deres topmodel på markedet. GR fremhæves her som en fremragende maskine, hvor dens 123 cm. lange glideskinne og skumforede rohåndtag sikrer dig lette glidende rotag under træningen.

Maskinens fodpedaler er ligeledes udstyret med justerbare stropper, så du sidder ordentligt fast, selv hvis du er helt våd og glat af sved.

GR-romaskinen er udstyret med magnetisk modstand med et stort svinghjul på 6,5 kilo eller 8,25 kilo, hvis de monterede dele inkluderes. Du har her mulighed for at tilpasse modstanden efter en skala på 16 niveauer, hvilken både er målrettet styrketræning og fitness.

Derudover kommer romaskinen med 17 indbyggede træningsprogrammer, så der er noget til enhver smag og ethvert humør. Programmerne kan du følge på LCD-displayet, hvor du samtidig kan holde øje med seks træningsfunktioner; puls, tid, distance, kalorier, tid per 500 meter og rotag per minut. En af fordelene ved Reeboks display er her, at det er en stor skærm, så den er nem at aflæse og interagere med.

Når du ikke længere ønsker at bruge maskinen, kan den let foldes sammen og køres væk trods sine 37 kilo, da den er udstyret med transporthjul. Samtidig er du sikret, at romaskinen står stabilt på dit gulv, uanset hvorhenne i hjemmet den står, da den kommer med indbyggede indstillingsskruer til gulv.

Populært valg

Reebok Rower GR

Reebok romaskine

Med Reebok Rower GT får du en rigtig lækker, hvor du får fornemmelsen af rigtig roning, da sædet kan glide hele 85 cm længden.

Romaskinen har justerbare stropper på fødderne, så du kan spænde dem godt fast. Derudover medfølger skærm, som viser dig det vigtigste data om din træning. Du har 16 indbyggede programmer, til inspiration i din træning.

Reebok Rower Zjet med fokus på cardio træning

Ligesom Reebok GR-romaskinen kommer Rower Zjet med indbyggede programmer, som du kan aktivere og følge på maskinens LCD-display. Dog adskiller Rower Zjet sig ved at have tre individuelle træningsprogrammer, mens du får 12 opvarmningsprogrammer.

Zjet romaskinen er her yderst velegnet til effektiv cardiotræning, hvor du får rig mulighed for at træne næsten alle muskelgrupperne i din krop.

Fra romaskinens 4,5” LCD skærm kan du vælge mellem heart-rate-control-programmer (såkaldte HCR-programmer), et recovery-program eller at ro om kap med computeren. Med romaskinens 6 kilo tunge svinghjul og bløde sæde giver Zjet en komfortable træningssession, mens de indbyggede programmer lader dig teste og måle dine træningsfremskridt alt efter dine ønsker og behov.

Rower Zjet er samtidig perfekt til enhver størrelse af bolig, siden maskinen kan foldes og samtidig har transporthjul.

God funktionalitet

Reebok Rower Zjet

Bedste reebok romaskine

Reebok Rower Zjet kommer med 15 indbyggede opvarmnings- og træningsprogrammer. Derudover giver de 16 modstandsniveauer god mulighed for at tilpasse træningen.

Denne romaskine fra Reebok er lavet med en 4,5" LCD-skærm, hvor du kan vælge og navigere rundt i programmerne, samt følge med i din træning. Den kan foldes sammen og pakkes væk, når den ikke er i brug.

Velegnet til alle træningsniveauer

Siden Reebok-modellerne gennem deres indbyggede træningsprogrammer og brugervenlige design lader dig tilpasse din træning lige efter dine behov, er ovenstående romaskiner velegnet til alle træningsniveauer.

Du har således rig mulighed for at indstille modstanden efter din styrke, mens du kan bringe alsidighed ind i din træning ved at veksle mellem programmerne alt efter dine ønsker den dag.

Der er altså grundlag for stor anvendelighed ved romaskinerne, hvor du samtidig kan gå i dybden med dine træningsfremskridt på flere parametre.

Hop til:

Relaterede artikler

guide til løbesko
Løbebånd Guide
En guide til at finde de perfekte løbesko
Kilberry motionscykel
Motionscykel Guide
Kilberry motionscykel – Populære motionscykler til hjemmet
Tomahawk spinningcykel
Spinningcykel Guide
Tomahawk spinningcykel – Spinningscyklen til folk med ambitioner
Maxfit motionscykel
Motionscykel Guide
Maxfit motionscykel – Find din favorit blandt de bedste
kilberry løbebånd
Løbebånd Guide
Kilberry løbebånd – Find det bedste løbebånd, du kan investere i
Titan motionscykel tilbud
Motionscykel Guide
Titan motionscykel Guide – Her er de oplagte valg til alle behov
titan spinningcykel guide
Spinningcykel Guide
Titan Spinningcykel – En god kombination af kvalitet og økonomi
Technogym løbebånd
Løbebånd Guide
Technogym Løbebånd – Få de bedste funktioner
bedste titan løbebånd
Løbebånd Guide
Titan løbebånd – Et godt supplement til udendørs løb
bedste titan crosstrainer
Crosstrainer Guide
Titan Crosstrainer – Find det rette valg for dig
Alaska fitness løbebånd
Løbebånd Guide
Alaska Fitness Løbebånd – Løbebånd og andet træningsudstyr til hjemmet
Proteus motionscykel
Motionscykel Guide
Proteus motionscykel – Et oplagt valg til dig, der går op i din træning