Maxfit Spinningcykel – Seriøs træning i hjemmet

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 18/12/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
Maxfit spinningcykel

Leder du efter en god spinningcykel med fleksibel belastningsbremse og cykelcomputer, så er Maxfit spinningcykel et godt bud. Med en Maxfit spinningcykel kan du træne kondition og forbedre muskulaturen i dine ben og lår meget effektivt derhjemme. Find også andre gode spinningcykler fra andre brands. Nedenfor giver vi dig overblik over nogle gode, solide modeller på markedet fra forskellige mærker.

Bedst i test

Sole SB700

Billig spinningcykel

ODIN S600

Magnetisk modstandssystem

Titan Life Indoor Bike S72

God Til Nybegyndere

BE EVO S2000

God funktionalitet

BH SB 2.6

Bestseller

Abilica Racer 2.1

På spinningcyklen kan du indstille hvilken belastning og modstand, du vil køre med. Samtidig lader cyklens computer dig kontrollere, hvor mange kalorier du forbrænder, samt hvad din tid og hastighed er. Det er nyttige data, når du vil forbedre din træning over en periode på spinningcykel.

Kan installeres i højde og belastning manuelt

Maxfit har et bredt udbud af spinningcykler for kommende eller garvede ryttere. Du kan indstille højden på sadlen, så den passer til din krop. Det er vigtigt for, at du sidder ergonomisk korrekt på cyklen, når du træner spinning. Læs også vores Motionscykel guide.

Når du træner på en Maxfit spinningcykel, kan du køre med forskellig belastning for at udfordre dig selv. Måske du vil træne intervalmæssigt, så du skifter mellem henholdsvis en høj og lav belastning? Det kan være godt at køre perioder med tung modstand og belaste benmusklerne meget, mens man i andre perioder kan træde hurtigere og mere let rundt i pedalerne uden så stor indsats.

Når du træner på en Maxfit spinningcykel, kan du måle din indsats og performance via forskellige data. Det kunne være watt – dvs. hvor meget energi du lægger i pedalerne. Det kunne også være, hvor hurtigt du kører på en given tid eller hvor mange kalorier, du ender med at forbrænde efter endt træningssession.

Du kan manuelt regulere belastningen undervejs. En god funktion – især hvis den bliver for høj. Presser du din krop for meget, er træningen ikke sund længere. Derfor er det vigtigt at lytte til kroppens signaler og drikke masser af vand, da spinning er en udfordrende sportsgren.

Træning når du vil med Maxfit spinningcykel

Maxfit laver spinningcykler i høj kvalitet, som du kan træne på når som helst derhjemme. I stedet for at opsøge fitnesscentret kan du med Maxfit få en professionel træningscykel hos dig selv.

På den måde kan du træne lige præcis, når det passer dig og dit skema. For den travle dansker med masser af planer i hverdagen, er en spinningcykel det perfekte redskab. Den lader dig træne fleksibelt på tværs af døgnets timer. Der findes forskellige spinningcykler fra Maxfit.

Du kan overveje, om du vil tage en mere budgetvenlig model eller bruge lidt flere penge. Gør du det sidste, får du typisk flere forskellige træningsprogrammer, ekstra lækker visualisering på computeren og en længere garanti.

Det kan være en fordel, hvis du planlægger at bruge mange timer på spinningcyklen. Før du køber, kan det være en god idé at tjekke forskellige modeller online.

Optimalt set skal du have den billigste cykel til netop dit behov. Det kan sagtens være en simpel model, hvis du ikke har de høje krav til programmerne. Vær opmærksom på, om din spinningcykel fra Maxfit vejer meget – især hvis du skal flytte den op i en lejlighed eller lignende. Det kan også betale sig at tjekke, om den er med kædedrift eller remdrift.

Hop til:

Relaterede artikler

guide til løbesko
Løbebånd Guide
En guide til at finde de perfekte løbesko
Bedste Maxfit Romaskine
Romaskine Guide
Maxfit romaskine Guide – Er en Maxfit romaskine den rette for dig?
Kilberry motionscykel
Motionscykel Guide
Kilberry motionscykel – Populære motionscykler til hjemmet
Maxfit motionscykel
Motionscykel Guide
Maxfit motionscykel – Find din favorit blandt de bedste
kilberry løbebånd
Løbebånd Guide
Kilberry løbebånd – Find det bedste løbebånd, du kan investere i
Titan motionscykel tilbud
Motionscykel Guide
Titan motionscykel Guide – Her er de oplagte valg til alle behov
Technogym løbebånd
Løbebånd Guide
Technogym Løbebånd – Få de bedste funktioner
bedste titan løbebånd
Løbebånd Guide
Titan løbebånd – Et godt supplement til udendørs løb
Romaskine Guide
Kettler romaskine – Hvilken modstand er den bedste?
bedste titan crosstrainer
Crosstrainer Guide
Titan Crosstrainer – Find det rette valg for dig
Alaska fitness løbebånd
Løbebånd Guide
Alaska Fitness Løbebånd – Løbebånd og andet træningsudstyr til hjemmet
Proteus motionscykel
Motionscykel Guide
Proteus motionscykel – Et oplagt valg til dig, der går op i din træning