Inshape romaskine – Hvilken skal du have i hjemmet?

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
romaskine fitness

Romaskiner er efterhånden ved at være en af de mest populære træningsmaskiner i de danske hjem. Det skyldes blandt andet, at romaskiner er kendt for at være et særdeles velegnet træningsredskab, hvis man ønsker en gennemgående motionssession.

Maskinen giver dig nemlig mulighed for at få trænet både muskler, udholdenhed, kondition og hjertekredsløb grundigt igennem på en og samme tid.

Igennem modstandsmekanismer som enten er vand, luft, elektromagnetisme eller hydraulik, simulerer romaskiner følelsen af at ro i en båd. Der er forskellige holdninger til, hvilken romodel der giver den bedste træning. Derfor vil vi i denne guide highlighte nogle af de mere prisvenlige romaskiner på markedet – alle fra mærket Inshape:

Kvalitet til en overkommelig pris

Hvis du ønsker at anskaffe dig en romaskine, er der en række købsovervejelser, som er gode at have gennemgået på forhånd. For eksempel hvorvidt romaskinens størrelse passer til din bolig, eller om den har de ønskede træningsfunktioner, du søger.

En af de tilbagevendende overvejelser er dog altid i forhold til pris, og hvor meget du ønsker at spendere på en romaskine. Du kan dog sagtens få en effektiv romaskine, som giver en optimal træningsoplevelse, ude at skulle kaste penge efter de dyreste modeller på markedet.

Inshape er her et fitnessmærke, der producerer en bred vifte af træningsmaskiner. Fælles for deres produkter er, at de har et attraktivt forhold mellem kvalitet og pris. Du kan derfor ofte finde deres træningsudstyr hos prisvenlige forhandlere såsom Coop.

Inshape romaskine med vandmodstand

Hvis du søger en mere naturtro roningsoplevelse, når du træner i stuen, er romaskiner med vandmodstand et godt valg. I denne type af romaskiner fungerer modstanden ved, at en ”åre” drejer rundt i en vandtank, når du trækker i maskinens rohåndtag. Du får hermed en realistisk modstand, hvor dine tag bliver mere jævne og bløde.

Maskiner med vandmodstand er dog væsentligt dyrere at producere end andre modstandsmekanismer, hvorfor prisen ofte er højere. Der findes dog heldigvis vandmodeller til rimelige priser for eksempel Inshape-romaskine med 6 vandmodstande.

Ved Inshape-romaskinen har du mulighed for at justere modstanden gennem vandmængden i tanken. Jo mere vand, desto hårdere bliver din træning. Udover vandmodstand er romaskinen udstyret med få funktioner blandt andet et display, der lader dig holde øje med kalorieforbrug, antal tag og tid, mens et inkluderet pulsbælte lader dig holde tjek på din puls under træningen. Romaskinen er altså et godt bud på en vandmodel til en overkommelig pris med de vigtigste funktioner og en solid kvalitet.

En af ulemperne ved en Inshape-romaskine med vandmodstand er dog, at vandet i tankene skal renses jævnligt med klor, så maskinen ikke rådner. Hvis du ikke har noget imod lidt ekstra vedligeholdelse i ny og næ, får du til gengæld en meget virkelighedstro rotræning.

Inshape-romaskine test: en foldbar romaskine

En af de sværere ting, når det kommer til træningsudstyr, er tit, hvordan man får plads til de store maskiner i hjemmet. Heldigvis findes der romaskiner, hvor det er muligt at folde dem sammen såsom Inshapes romaskine RM700.

Modellen er blandt andet blevet rost af forbrugere for at være nem at samle og flytte rundt med. Siden modstanden i romaskinen skabes gennem sit uopslidelige magnetiske system, er modellen også yderst støjsvag.

Foldbar

InShape RM700

Inshape RM700

Denne romaskine fra InShape sikrer at du kan træne uanset vind og vejr. Den har 10 modstandsniveauer, med et uopslideligt magnetisk system. Så kan du altid tilpasse din træning.

En smart funktion ved denne romaskine er, at den kan foldes sammen, så den kan pakkes væk, når du ikke bruger den. fylder mindre.

Kombineret med et flywheel på 7 kilo og 10 forskellige modstandsniveauer kan du altså få en intens træningssession, mens det tilhørende display holder tjek på de vigtigste fremskridt som tid og antal tag i minuttet. Hvis du har et lille hjem, eller du har tynde vægge, er RM700 en flyttevenlig og ikke mindst stille romaskine til hjemmet.

Inshape-romaskine til den nysgerrige begynder

Romaskiner er en hurtig måde at komme i gang med hjemmetræningen på, men hvis man er begynder, kan det være noget af en jungle at finde ud af hvilken model, man bør kigge efter. Inshapes RM-E fremhæves her som en god romaskine til den nysgerrige begynder.

RM-E er udstyret med få funktioner for eksempel tracking-display, mens den anvender et elastiksystem til at skabe modstand. Romaskinen er dermed en yderst enkel model, som har de vigtigste funktioner, der sikrer dig en god start på dit træningseventyr.

God til begyndere

InShape RM-E

Inshape romaskine rm-e

Denne romaskine er et solidt valg. Den har 4 modstandsniveauer, så du kan blive udfordret, uden at være for krævende. Et oplagt valg til begynderen.

Du har med displayet hele tiden overblik over din træning. Displayet viser tid, antal tag, tag/min., total antal tag og kalorieforbrænding.

Generelt er Inshapes romaskiner gode modeller til den træningsinteresserede, der ikke nødvendigvis eftersøger en model med en masse elektroniske funktioner. Med en Inshape-model kan du således få rotræning lige ind i stuen i en budgetvenlig løsning, der aktiverer hele kroppen.

Hop til:

Relaterede artikler

guide til løbesko
Løbebånd Guide
En guide til at finde de perfekte løbesko
Kilberry motionscykel
Motionscykel Guide
Kilberry motionscykel – Populære motionscykler til hjemmet
Tomahawk spinningcykel
Spinningcykel Guide
Tomahawk spinningcykel – Spinningscyklen til folk med ambitioner
Maxfit motionscykel
Motionscykel Guide
Maxfit motionscykel – Find din favorit blandt de bedste
kilberry løbebånd
Løbebånd Guide
Kilberry løbebånd – Find det bedste løbebånd, du kan investere i
Titan motionscykel tilbud
Motionscykel Guide
Titan motionscykel Guide – Her er de oplagte valg til alle behov
titan spinningcykel guide
Spinningcykel Guide
Titan Spinningcykel – En god kombination af kvalitet og økonomi
Technogym løbebånd
Løbebånd Guide
Technogym Løbebånd – Få de bedste funktioner
bedste titan løbebånd
Løbebånd Guide
Titan løbebånd – Et godt supplement til udendørs løb
bedste titan crosstrainer
Crosstrainer Guide
Titan Crosstrainer – Find det rette valg for dig
Alaska fitness løbebånd
Løbebånd Guide
Alaska Fitness Løbebånd – Løbebånd og andet træningsudstyr til hjemmet
Proteus motionscykel
Motionscykel Guide
Proteus motionscykel – Et oplagt valg til dig, der går op i din træning