Tomahawk spinningcykel – Spinningscyklen til folk med ambitioner

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 06/01/2021
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
Tomahawk spinningcykel

Indoor Cycling Group står bag nogle af de mest populære spinningcykler på markedet. Og med deres mere end to årtiers erfaring og innovative tilgang har de været med til at forsyne forbrugerene med spinningcykler i absolut særklasse. Der findes også andre spinningcykler på markedet. Tag f.eks. et kig på nogle gode modeller til prisen nedenfor:

Bedst i test

Sole SB700

Billig spinningcykel

ODIN S600

Magnetisk modstandssystem

Titan Life Indoor Bike S72

God Til Nybegyndere

BE EVO S2000

God funktionalitet

BH SB 2.6

Bestseller

Abilica Racer 2.1

Indoor Cycling Groups Tomahawk spinningcykel er ofte det foretrukne valg for mange, når det kommer til kvalitetscykler. Her har man nemlig rig mulighed for at føre alle sine ambitioner ud i livet med en spinningcykel, der oser god kvalitet, sans for detaljerne og viden om design og sportslig performance. Og navnlig Tomahawk IC7-spinningcyklen var på mange måder revolutionerende, da den kom på markedet.

Målet for Indoor Cycling Group har været at designe de mest komplette og ultimative spinningcykler. De har med andre ord fuld fokus på ergonomi, design og ikke mindst på deres modstandssystem med watt-udmåling. Alle små justeringer, der er med at højne kvaliteten af deres cykler og placere dem øverst i fødekæden, når det kommer til stationære indoor-cykler.

Derfor har virksomheden været frontløbere på deres felt og har på mange måder været med til at sætte standarderne for, hvordan en lækker og funktionel indoor-cykel skal se ud, og hvilke features den skal kunne tilbyde sine brugere.

Deres brand er for alvor anerkendt og elsket blandt indoor-cyklister. Det er derfor heller ikke underligt, at deres modeller er blandt de mest foretrukne, når motionsrum og fitnesscentre skal indrettes. Og har du sat foden inden for et af disse, vil du med garanti være stødt ind i en model fra ICG.

Tomahawks populære spinningcykler

Tomahawk cykler blev som sagt i sin tid skabt af Indoor Cycling Group (ICG). Derfor bærer deres cykler også initialerne IC i deres navngivning. Og særlig IC1, IC3 samt ’Ferrari-modellen’ IC7 har gjort sig bemærket blandt indoor-cykelfans.

IC7’erens popularitet skyldes ikke mindst dens moderne og eksklusive design kombineret med en række topfunktioner, hvorfor den den dag i dag står som en multiprisvindende indoor-cykel.

Det er i særlig grad featuren WattRate®-måler, der har gjort IC7 til en sand perle for mange cykel-entusiaster. Det betyder, at man med IC7-modellen har magnetmodstand med udmåling af watt-performance og mulighed for at kunne tilpasse watt-modstanden helt ned til 1 %.

Desuden giver funktionen Coach By Color®-intensitetguiden brugeren mulighed for at skræddersy sin træning. Du kan nemlig vælge, om du vil måles på puls- eller wattniveau.

Farven vil derefter skifte fra hvid til rød. Afhængig af hvor hårdt du presser dig selv. Det smarte ved den funktion er, at farven også er synlig for instruktøren, som så kan presse dig mere eller mindre, alt efter hvad din træningsintensitet indikerer. Dermed kan du få det optimale ud af din træning og derved opnå de bedste resultater.

Hvilken spinningcykel skal du vælge?

Hvis du er blevet lidt lun på idéen om at erhverve dig en Tomahawk spinningcykel, så er der lige et par ting, du skal være opmærksom på. Virksomheden Indoor Cycling Group er nemlig blevet overtaget af Life Fitness. Men det har ikke betydning for cyklerne – kun navnet. Alle cyklerne hedder derfor nu Life Fitness Powered by ICG. Vær derfor opmærksom, hvis du er på jagt efter en af Tomahawk modellerne. De kan nemlig have skiftet navn hos nogle forhandlere.

Er du i tvivl om hvilken spinningcykel, du skal vælge? Så kan du læse meget mere om spinningcykler i vores Spinningcykel Guide. Her har vi samlet vores bedste erfaringer om hvordan man udvælger sig den helt rigtige spinningcykel.

Hop til:

Relaterede artikler

guide til løbesko
Løbebånd Guide
En guide til at finde de perfekte løbesko
Bedste Maxfit Romaskine
Romaskine Guide
Maxfit romaskine Guide – Er en Maxfit romaskine den rette for dig?
Kilberry motionscykel
Motionscykel Guide
Kilberry motionscykel – Populære motionscykler til hjemmet
Maxfit motionscykel
Motionscykel Guide
Maxfit motionscykel – Find din favorit blandt de bedste
kilberry løbebånd
Løbebånd Guide
Kilberry løbebånd – Find det bedste løbebånd, du kan investere i
Titan motionscykel tilbud
Motionscykel Guide
Titan motionscykel Guide – Her er de oplagte valg til alle behov
Technogym løbebånd
Løbebånd Guide
Technogym Løbebånd – Få de bedste funktioner
bedste titan løbebånd
Løbebånd Guide
Titan løbebånd – Et godt supplement til udendørs løb
Romaskine Guide
Kettler romaskine – Hvilken modstand er den bedste?
bedste titan crosstrainer
Crosstrainer Guide
Titan Crosstrainer – Find det rette valg for dig
Alaska fitness løbebånd
Løbebånd Guide
Alaska Fitness Løbebånd – Løbebånd og andet træningsudstyr til hjemmet
Proteus motionscykel
Motionscykel Guide
Proteus motionscykel – Et oplagt valg til dig, der går op i din træning