Titan Crosstrainer – Find det rette valg for dig

bedste titan crosstrainer

Når man er på udkig efter en ny crosstrainer, er der naturligvis en del ting, man overvejer inden sit næste køb. Og selvom du måske allerede har stiftet bekendtskab med en Titan crosstrainer på dit nærmeste fitnesscenter, og dermed er bekendt med deres høje kvalitet, er du måske samtidig i tvivl om, hvilken af Titans store udvalg af crosstrainers der er den rette for dig.

Vi har i denne korte guide samlet fire Titan crosstrainers, som du kan blive lidt klogere på.

Titan Life Athlete C55 Crosstrainer

Bedst til prisen

Titan Life Athlete C55

bedste crosstrainer

I Titan Life Athlete C55 får du en både flot og robust crosstrainer, som er udstyret med justerbar magnetmodstand med hele 32 niveauer.

Således kan du altid tilpasse din træning. Derudover er der 12 træningsprogrammer, så du hele tiden kan få inspiration til din træning.

C55 Crosstrainer er en meget flot maskine, der samtidig giver dig rigeligt af funktioner. Du kan for eksempel altid holde styr på din puls, eftersom styret har en håndpulssensor.

Dermed får du et godt overblik over, hvor meget du presser dig selv, og om du bør skrue ned for intensiviteten. Og det kan hurtigt gå hen at blive intensivt med C55’eren. For dens justerbare magnetmodstand har 32 niveauer samt 12 træningsprogrammer, hvorved du altid vil være i stand til at udfordre dig selv.

Titan Life Crosstrainer C65

God funktionalitet

Titan Life C65

titan crosstrainer

En rigtig solid crosstrainersom kommer med et såkaldt "Drive Force System", som giver en fantastisk følelse af et 11 kg. svinghjul, selvom svinghjulet kun vejer 6 kg.

Det er således en let crosstrainer, som er nem at flytte rundt og pakke væk. Samtidig er det en crosstrainer af høj kvalitet, som giver de funktioner man skal bruge.

Måske er du også på udkig efter en praktisk fordel, der ikke kommer på bekostning af funktionaliteten, når du spejder efter en ny crosstrainer. Det kan være, at du bor i en mindre bolig og måske skal flytte din crosstrainer frem og tilbage, når du skal til at træne.

Derfor er Titan Life Crosstrainer C65 et fornuftigt køb, eftersom den er lettere end andre crosstrainere fra samme kategori grundet dens smarte system, der giver brugeren det indtryk, at svinghjulet vejer 11 kilogram, men i realiteten ligger den kun på seks.

Titan Life Crosstrainer Athlete C77

En anden praktikalitet i forbindelse med dine overvejelser kunne også være støjniveauet på din nye crosstrainer. Hvad enten du bor i en lejlighed eller i et hus, kan man ofte blive en smule nervøs over, om man er til gene for ens naboer eller familiemedlemmer. Så kan du med fordel overveje en støjsvag crosstrainer, som for eksempel denne Titan Life Crosstrainer Athlete C77.

Dens modstand er magnetisk, hvorfor dine bevægelser under træningen bliver friktionsfrie, hvilket mindsker de eventuelle lydgener, som andre crosstrainere laver. Desuden er denne maskine uhyre stabil, og derfor kan brugere helt op til 150 kg let anvende Athlete C77.

Titan Crosstrainer Go V600

Denne crosstrainer er designet til let at kunne anvendes af forskellige højdetyper. Dermed er det lige meget, hvor høj eller lav du er, eftersom længden på maskinens arme let kan justeres.

Så hvis du ved, at I vil være flere om at bruge maskinen, vil denne maskine, der tilpasser sig til kroppens bevægelsesmønster, være en god investering.

Vi har med denne korte guide givet dig et indblik i fire forskellige Titan crosstrainere. Som du kan se, passer de til forskellige behov, så vi er sikre på, at du også kan finde den, som passer lige nøjagtig til dig.

Din nye crosstrainer

Hvis du dog gerne vil finde endnu flere oplysninger, inden du beslutter dig, kan du med fordel læse vores store og detaljerede crosstrainer guide, hvor vi kommer ind på mange forskellige crosstrainere, deriblandt dem fra Titan.

Hop til:

Relaterede artikler

guide til løbesko
Løbebånd Guide
En guide til at finde de perfekte løbesko
Bedste Maxfit Romaskine
Romaskine Guide
Maxfit romaskine Guide – Er en Maxfit romaskine den rette for dig?
Kilberry motionscykel
Motionscykel Guide
Kilberry motionscykel – Populære motionscykler til hjemmet
Tomahawk spinningcykel
Spinningcykel Guide
Tomahawk spinningcykel – Spinningscyklen til folk med ambitioner
Maxfit motionscykel
Motionscykel Guide
Maxfit motionscykel – Find din favorit blandt de bedste
kilberry løbebånd
Løbebånd Guide
Kilberry løbebånd – Find det bedste løbebånd, du kan investere i
Titan motionscykel tilbud
Motionscykel Guide
Titan motionscykel Guide – Her er de oplagte valg til alle behov
titan spinningcykel guide
Spinningcykel Guide
Titan Spinningcykel – En god kombination af kvalitet og økonomi
Technogym løbebånd
Løbebånd Guide
Technogym Løbebånd – Få de bedste funktioner
bedste titan løbebånd
Løbebånd Guide
Titan løbebånd – Et godt supplement til udendørs løb
Romaskine Guide
Kettler romaskine – Hvilken modstand er den bedste?
Alaska fitness løbebånd
Løbebånd Guide
Alaska Fitness Løbebånd – Løbebånd og andet træningsudstyr til hjemmet