Abilica romaskine – Romaskiner der giver god træning

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
roning

Leder du efter en god romaskine til at træne de forskellige muskler i kroppen, så kan du overveje at købe en Abilica romaskine. Abilica laver en bred vifte af træningsudstyr, og deres romaskiner sikrer god og optimal træning derhjemme. Ror du på sådan en, træner du både kondition og styrke på samme tid.

Hvor det engang var kutyme, at man skulle i fitness for at træne på en professionel romaskine, så kan man nu købe en romaskine fra leverandører som Abilica til at have stående i stuen eller træningsværelset.

Abilica winrower 2.0 – romaskine giver stærke resultater

God til prisen

Abilica winrower 2.0

Abilica romaskine

Her får du en kraftig romaskine, som giver dig komfortable bevægelser takket være aluminium glideskinnen.

Derudover medfølger en computer med 12 programmer, hvor du let kan følge med i træningen og kan tilkoble pulsbælte.

Som navnet antyder, er Abilica’s model winrower 2.0 en tydelig opgradering af deres tidligere model. Romaskinen har en glideskinne i aluminium, som sikrer stabile og komfortable bevægelser, når du træner på den. Du kan nemt justere modstanden og følge med i dine resultater på en overskuelig computer, der indeholder tolv forskellige programmer. På den måde kan du tilpasse din træning og skabe variation. På computeren kan du aflæse data som rotag per minut, antal forbrændte kalorier, level, tid og distance. Modellen har en indbygget modtager over for trådløse pulssignaler, så du kan monitorere dig selv lidt undervejs.

På Abilicaonline.dk kan du finde forskellige romaskiner, der matcher dit behov. For samtlige gælder det, at du træner hele kroppen uden at overbelaste den unødvendigt. Romaskine er nemlig en træningsform, der ligesom svømning skåner kroppens ryg, led og sener. Priserne på en romaskine fra Abilica kan variere mellem 4.000 DKK og helt op til over 15.000. Med sidstnævnte får du også luksusudgaven.

Leas en romaskine ved Abilica – First Degree Mega Pro XL

Høj kvalitet

First Degree Mega Pro XL

Bedste abilica romaskine

Dette er en professionel, højkvalitetsromaskine, til dig der ikke vil gå ned på udstyr.

Den har et utroligt glidende træk, og kombineret med lyden fra vandtanken giver en meget realistisk oplevelse af at ro på vandet.

Er du indstillet på meget professionel træning og har en god sum penge at bruge på det, så har Abilica luksusmodellen First Degree Mega Pro XL til leasing. Den giver en meget realistisk oplevelse af at sejle på vandet på grund af dens vandtank, som er 2/3 gange så stor som normale vandromaskiner fra First Degree. Det giver topmodstand og topudfordringer til brugeren af maskinen. Siddehøjden på romaskinen er 50 cm, hvilket gør den nem at bruge for høj som lav og gammel som ung.

Få trænet hele kroppen med en romaskine fra Abilica

En romaskine giver et optimalt resultat i din træning, fordi den træner alle kroppens muskler. Den er derfor oplagt at bruge for alle, der går op i deres kondition – ikke kun professionelle roere. Fordi roning ikke er en vægtbærende aktivitet, så skåner den knoglerne og leddene. Du passer derfor på din krop, samtidig med at du styrker den konstruktivt med en romaskine. Når du skal investere i en romaskine fra Abilica, er det udover denne guide en god ide at læse om de forskellige modellers egenskaber.

Abilica sælger romaskiner med magnetmodstand og med luftmodstand. Førstnævnte vil være de mest lydløse til hjemmet. Ved magnetmodstand kan du også selv ændre på modstanden, mens luftmodstand er mere ligesom rigtig roning på en sø eller hav. Her skaber du selv modstand med dine bevægelser. Det vil sige, at hvis du vil have det hårdere, så skal du blot trække hårdere.

Hop til:

Relaterede artikler

guide til løbesko
Løbebånd Guide
En guide til at finde de perfekte løbesko
Kilberry motionscykel
Motionscykel Guide
Kilberry motionscykel – Populære motionscykler til hjemmet
Tomahawk spinningcykel
Spinningcykel Guide
Tomahawk spinningcykel – Spinningscyklen til folk med ambitioner
Maxfit motionscykel
Motionscykel Guide
Maxfit motionscykel – Find din favorit blandt de bedste
kilberry løbebånd
Løbebånd Guide
Kilberry løbebånd – Find det bedste løbebånd, du kan investere i
Titan motionscykel tilbud
Motionscykel Guide
Titan motionscykel Guide – Her er de oplagte valg til alle behov
titan spinningcykel guide
Spinningcykel Guide
Titan Spinningcykel – En god kombination af kvalitet og økonomi
Technogym løbebånd
Løbebånd Guide
Technogym Løbebånd – Få de bedste funktioner
bedste titan løbebånd
Løbebånd Guide
Titan løbebånd – Et godt supplement til udendørs løb
bedste titan crosstrainer
Crosstrainer Guide
Titan Crosstrainer – Find det rette valg for dig
Alaska fitness løbebånd
Løbebånd Guide
Alaska Fitness Løbebånd – Løbebånd og andet træningsudstyr til hjemmet
Proteus motionscykel
Motionscykel Guide
Proteus motionscykel – Et oplagt valg til dig, der går op i din træning