Abilica Spinningcykel – Derfor skal din næste spinningcykel være fra Abilica

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
Abilica spinningcykel tilbud

Cykling har aldrig været større. Og det er ikke kun den almindelige landevejscykel, der har taget manges hjerter med storm. Også spinningcyklen er i høj kurs, når der skal brændes energi og kalorier af i fitnesscentret og derhjemme.

I denne artikel har vi set nærmere på brandet Abilica, der hører til blandt de førende inden for spinningcykler. Og deres popularitet er ikke ubegrundet. De er nemlig kåret som bedst i test af blandt andet et svensk forbrugermagasin. Her er nogle af de bedste modeller:

Bedst i test

Sole SB700

Bedst til prisen

Abilica Racer 2.1

Høj kvalitet

Abilica TopSpin

Hvorfor vælge en spinningcykel fra Abilica?

Abilica er det rette valg for dig, der tager din træning seriøst. Spinningcyklerne fra Abilica er nemlig designet til at klare et hurtigt tråd og en hård belastning. Det er derfor perfekt, hvis du er typen, der elsker at udfordre dig selv.

Hvis du ønsker at stå knivskarpt, er spinningcyklen det oplagte valg. Den høje intensitet sikrer nemlig, at du får optimal fedtbrænding. Ikke mindst hvis du gerne vil se resultaterne hurtigt. Og som bonus? Spinning er bare en virkelig sjov og udfordrende motionsform, der både kan dyrkes alene og i selskab med andre.

Abilicas modeller kommer i mange forskellige prisklasser og med forskellige features. Det er dermed ingen sag at finde den rette model, der passer til dine krav og behov. Men hvilken model skal du vælge? Det ser vi nærmere på i det følgende.

Vælg en vinderspinningcykel fra Abilica

Ønsker du en vindercykel? Så er der ikke megen tvivl om, hvilken Abilica spinningcykel, du skal gå efter. I 2016 blev Sole Fitness SB700 nemlig kåret som bedste spinningcykel, hvor den vandt i kategorien ”bedste profvalg”. Dette skyldes ikke mindst dens lækre smalle design, der giver den en særlig eksklusivitet, men bestemt også de mange funktioner.

Bedst i test

Sole SB700

Sole SB700 er et rigtig godt valg af spinningcykel til den professionelle eller kvalitetsbevidste motionist. Den er kåret som det bedste profesionelle valg, så du får derfor alt det bedste i denne spinningcykel.

Cyklen i sig selv er elegant designet, men det betyder ikke at de går ned på hverken funktionalitet eller komfort. Dette er en spinningcykel i særklasse.

Eftersom Sole Fitness SB700 er udført i en kraftig stålkonstruktion, er den ideel til højintensiv træning, hvor du virkelig træder nogle watt i pedalerne. Og grundet designet får du virkelig en god og effektiv modstand, der passer godt til dig, der er vild med de tunge tråd.

Den økonomiskbevidste spinningcykel fra Abilica

Det skorter ikke på testvindere blandt Abilicas mange modeller. Også Abilica Racer 2.1 er en cykel, der har vundet hæder og ære i omfattende tests. Denne gang som det bedste valg inden for lavpris-spinningcykler.

Bedst til prisen

Abilica Racer 2.1

Abilica spinningcykel

Denne spinningcykel er specielt god fordi designet er lavet så det er utrolig lig en racercykel. Så føles det som om du er ude på landevejen, når du spinner.

Det tunge svinghjul bevirker at du får et stabilt tråd, samtidig med at den er lavet med en holdbar, lydsvag rem, så træningen bliver så behagelig som mulig.

Abilica Racer 2.1 ligger inden for et prisleje, hvor de fleste kan være med. Den er derfor et godt valg for dig, der vægter kvalitet og økonomi højt. Dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. For du får masser af cykel og brugervenlighed for pengene. Og så imiterer Abilica Racer 2.1 mange af de kendetegn, vi kender fra almindelige landevejscykler.

Er du ny ud i spinningens kunst, er Abilica Racer 2.1 derfor et godt bud på en spinningcykel, hvor skiftet mellem de to typer cykler ikke virker så brat. Det er derfor fremragende som en begynder-spinningcykel.

Abilica spinningcyklen til dig, der allerede cykler på landevejene

Er du allerede en ferm landevejsrytter, kan det være en fordel for dig at vælge en spinningcykel, hvor du kan kombinere de to typer cykling. Og ikke mindst hvor du kan bruge dit udstyr fra landevejscykel på din spinningcykel. Det kan du nemlig med Abilica TopSpin (også kaldet indispin).

Høj kvalitet

Abilica TopSpin

Bedste abilica spinningcykel

Denne spinningcykel er perfekt til dig, der gerne vil have høj kvalitet og flot design. Det får du med garanti i denne spinningcykel.

De mange justeringer af cyklen gør at den kan tilpasses efter behov. Den er udstyret med kombipedaler, så de passer til både alm. sko og kliksko.

Med Abilica TopSpin har du mulighed for at montere dit udstyr på spinningcykelen. Du kan derfor let udskifte saddel eller pedaler fra din racercykel og montere dem på Abilicas TopSpin spinningcyklen.

Denne mulighed er især brugbar, når du skal skifte mellem sæsonerne. Så kan du i vintersæsonen nyde samme komfort på spinningcyklen, som du kan på landevejen i sommersæsonen. Du skal dermed ikke vænne dig til nyt gear mellem sæsonen, men kan nøjes med at fokusere på at forbedre dine evner og resultater.

Hop til:

Relaterede artikler

guide til løbesko
Løbebånd Guide
En guide til at finde de perfekte løbesko
Bedste Maxfit Romaskine
Romaskine Guide
Maxfit romaskine Guide – Er en Maxfit romaskine den rette for dig?
Kilberry motionscykel
Motionscykel Guide
Kilberry motionscykel – Populære motionscykler til hjemmet
Maxfit motionscykel
Motionscykel Guide
Maxfit motionscykel – Find din favorit blandt de bedste
kilberry løbebånd
Løbebånd Guide
Kilberry løbebånd – Find det bedste løbebånd, du kan investere i
Titan motionscykel tilbud
Motionscykel Guide
Titan motionscykel Guide – Her er de oplagte valg til alle behov
Technogym løbebånd
Løbebånd Guide
Technogym Løbebånd – Få de bedste funktioner
bedste titan løbebånd
Løbebånd Guide
Titan løbebånd – Et godt supplement til udendørs løb
Romaskine Guide
Kettler romaskine – Hvilken modstand er den bedste?
bedste titan crosstrainer
Crosstrainer Guide
Titan Crosstrainer – Find det rette valg for dig
Alaska fitness løbebånd
Løbebånd Guide
Alaska Fitness Løbebånd – Løbebånd og andet træningsudstyr til hjemmet
Proteus motionscykel
Motionscykel Guide
Proteus motionscykel – Et oplagt valg til dig, der går op i din træning