Kettler motionscykel – Tysk kvalitet til gode priser

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
kettler motioncykel guide

Skal din næste motionscykel til hjemmebrug være af tysk kvalitet? Så bør du købe en Kettler motionscykel. I 1940 blev Kettler grundlagt, og derfor har Kettler altså mere end 70 års erfaring. Dette betyder, at brandet har stor viden og ekspertise inden for motionscykler og fitnessmaskiner.

Køber du en Kettler motionscykel, er du sikker på, at du ikke går på kompromis med kvalitet. På denne måde kan du virkelig motionere derhjemme, hvilket er oplagt for dig, der har en travl hverdag. Du kan her læse mere om nogle af de mest populære og bedste Kettler motionscykler. Få overblik her:

Kvalitetsvalg

Kettler Ergo C12

Robust motionscykel

Kettler Ride 100

Billig motionscykel

Odin B300

God funktionalitet

Kettler Golf C4

Førende producent af fitnessredskaber og motionscykler

Kettler er blandt de førende producenter af fitnessredskaber og motionscykler, og dette ses bl.a. også gennem deres topmodel af motionscykler – nemlig Kettler Ergo C12 Ergometercyklen. Her får du den ultimative træningsoplevelse, mulighed for at indstille træningsformen efter behov og god ergonomisk siddestilling.

Kvalitetsvalg

Kettler Ergo C12

kettler motionscykel

Kettler Ergo C12 er en af topmodellerne i Kettlers store udvalg af motionscykler. Her får du rigtig mange gode funktioner, som samlet giver dig en god træningsoplevelse på cyklen.

Du får et godt, stabilt tråd med det 10 kg tunge svinghjul, en computer som viser alt om din træning samt masser af komfort.

https://youtu.be/zcNYThsmop4

Har du brug for ekstra komfort under din træning, vil Kettler Golf C4 i stedet være et oplagt valg. Denne motionscykel er nemlig designet specielt til folk, som er gangbesværede eller genoptræner. Motionscyklen er dermed en komfortmodel, hvor indstigningen er lav. Dertil er motionscyklens computer let at betjene.

God funktionalitet

Kettler Golf C4

billig kettler motionscykel

En super funktionel motioncykel, som giver dig masser af komfort og funktionalitet. Den kommer med en indbygget computer, hvor du kan følge din træning.

Derudover har den forudindstillede træningsprogrammer, så du hele tiden kan blive udfordret og inspireret i din træning. Perfekt til hjemmet.

Komfort og en jævn tråd er altafgørende

I dit valg af motionscykel er der to ting, der er altafgørende – god komfort og en jævn tråd. Dette er netop, hvad Kettler Axos Cycle M har fokus på. Udover at have god komfort og en jævn tråd er Kettler Axos Cycle M endda også en prisbillig motionscykel. Forvandl dit gæsteværelse, stue eller garage til dit helt eget træningscenter med denne motionscykel fra Kettler.

Billig motionscykel

Odin B300

Her får du en motionscykel, som giver dig alle de vigtigste funktioner du skal bruge. Den fås derfor til en rigtig god pris, og er et oplagt valg til dig der søger en god og billig motionscykel.

Den har indbygget træningscomputer, som kan vise de vigtigste data fra din træning. Alt i alt en god motioncykel med glimrende tråd.

Hvis du ønsker at købe en motionscykel med henblik på at tabe dig i vægt, kan det i mange tilfælde være en fordel at vælge en motionscykel med ekstra kraftig rammekonstruktion. Herved vil du få en motionscykel, som er særdeles robust.

Kettler E4 LTD Ergometercykel er blandt de motionscykler, der netop har en ekstra kraftig rammekonstruktion. Denne motionscykel klarer maksimale brugervægte på op til 150 kilo, og den er derfor ideel til vægttab.

Robust motionscykel

Kettler Ride 100

Denne Kettler Ride 100 Motionscykel har såkaldt lav indstigning, så den er nem at komme op på. Den er lavet med en ekstra kraftig rammekonstruktion, så cyklen er yderst solid.

Den kommer med en brugervenlig trænings computer som kan bruges til at tracke din træning. Derudover kommer den med 6 modstandsniveauer som sikre dig en god træning

Vælg motionscykel med transporthjul og flyt nemt

Når du træner derhjemme, kan det være en stor fordel at vælge en motionscykel, som har indbygget transporthjul. På denne måde kan du nemmere flytte rundt på motionscyklen, således du kan stille den væk efter brug. Med Kettler Golf C2 får du netop en motionscykel med transporthjul fortil. Denne motionscykel er ligeledes overskuelig og nem at betjene.

Kettler Golf C2

Kettler Golf C2

Kettler Golf C2 Cykel er et oplagt valg af motioncykel til hjemmebrug. Den er super lækker i designet, og kommer med en computer, som viser dig data om din træning.

Således får du information om f.eks. tid, strækning, hastighed, kalorier og puls. Den har hele 8 modstandsniveauer, så du altid kan tilpasse træningen.

Som du kan se, har du mange gode muligheder for at købe en funktionsdygtig motionscykel fra Kettler. Udvalget har især fokus på gode ergonomiske stillinger, hvilket er meget vigtigt. Motionerer du i længere tid ad gangen på en motionscykel i en dårlig siddestilling, kan dette medvirke smerter og ubehag. Derfor er det særdeles vigtigt at have fokus på ergonomien i dit valg af motionscykel.

Hop til:

Relaterede artikler

guide til løbesko
Løbebånd Guide
En guide til at finde de perfekte løbesko
Bedste Maxfit Romaskine
Romaskine Guide
Maxfit romaskine Guide – Er en Maxfit romaskine den rette for dig?
Tomahawk spinningcykel
Spinningcykel Guide
Tomahawk spinningcykel – Spinningscyklen til folk med ambitioner
kilberry løbebånd
Løbebånd Guide
Kilberry løbebånd – Find det bedste løbebånd, du kan investere i
titan spinningcykel guide
Spinningcykel Guide
Titan Spinningcykel – En god kombination af kvalitet og økonomi
Technogym løbebånd
Løbebånd Guide
Technogym Løbebånd – Få de bedste funktioner
bedste titan løbebånd
Løbebånd Guide
Titan løbebånd – Et godt supplement til udendørs løb
Romaskine Guide
Kettler romaskine – Hvilken modstand er den bedste?
bedste titan crosstrainer
Crosstrainer Guide
Titan Crosstrainer – Find det rette valg for dig
Alaska fitness løbebånd
Løbebånd Guide
Alaska Fitness Løbebånd – Løbebånd og andet træningsudstyr til hjemmet
Maxfit spinningcykel
Spinningcykel Guide
Maxfit Spinningcykel – Seriøs træning i hjemmet
Kettler løbebånd
Løbebånd Guide
Kettler løbebånd – Et af de bedste løbebånd på markedet