Kettler løbebånd – Et af de bedste løbebånd på markedet

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
Kettler løbebånd

Vil du også gerne i form, men helst undgå at skulle ned i et fitnesscenter? Så læs med i denne guide, hvor vi gennemgår nogle gode Kettler løbebånd, som du kan have stående derhjemme. Løb er en fremragende motionsform, hvor man hurtigt oplever en fremgang.

Det er derfor også en meget motiverende motionsform, idet mange oplever, at konditionen bliver bedre på få uger. Med et Kettler løbebånd sørger du for, at der ikke er nogen undskyldninger for ikke at træne, da du kan træne derhjemme og i tørvejr. Få et overblik over nogle af de bedste modeller på markedet her:

Bedst til prisen

Kettler Axos Sprinter 5

Foldbar

Kettler Track S10

God funktionalitet

Kettler Track S4

Et foldbart løbebånd til den trænede: Kettler Track S10 Løbebånd

Hvis du gerne vil købe et løbebånd til hjemmet, skal du tænke over, hvor det skal stå henne, inden du går ud for at vælge dit nye løbebånd. Der er nemlig mange forskellige størrelser til løbebånd, men vi kan ikke komme uden om, at det er et stort redskab at have i huset.

Hvis du derfor ikke har så meget plads, kan du gå efter et løbebånd, der er foldbart, så det ikke står og fylder, når du ikke bruger det.

Kettler Track S10 Løbebånd er et foldbart løbebånd, som vi gerne vil anbefale. Du kan finde det online, hvor du samtidig også finder nogle af de skarpeste priser.

Foldbar

Kettler Track S10

kettler track s10 løbebånd

Kettler Track S10 kommer i et flot design, med een smarte funktion, at det kan klappes sammen, når det ikke bruges. Således fylder det ikke nær så meget i hjemmet.

Der er indbygget pulsmåling og hastigheden kan indstilles. Den maksimale brugervægt er på 175 kg.

https://youtu.be/tkbJitXgnVc

Det er en af Kettlers topmodeller, hvor du er sikret den tyske kvalitet fra ende til anden. Dette løbebånd er robust, og det vil kunne klare nogle hårde og lange løbeture. Det har en god stødabsorbering, hvilket er vigtigt blandt andet for dine knæ, da de dermed bliver beskyttet bedre.

Derudover kan du både gå som opvarmning og tage spurten til sidst, da det går fra 0,5-22 km/t. Hvis du gerne vil øve dig i et anderledes terræn, kan du få en hældning på 12 % – det vil kunne mærkes i benene dagen efter.

Løbebånd til nybegynderen: Kettler Sprinter 5 Løbebånd

Bedst til prisen

Kettler Axos Sprinter 5

Kettler Axos Sprinter 5

Her får du et godt løbebånd til prisen.Den kommer med en indbygget computer, hvor du får 6 træningsprogrammer du kan vælge imellem, til at inspirere dig.

Du kan indstille hastigheden op til 16 km/t, samt en hældning på mellem 1-10 %, som alt sammen styres via computeren.

Hvis du gerne vil afprøve et løbebånd, inden du går ud og investerer i de mere avancerede Kettler-modeller, kan vi anbefale Kettler Sprinter 5 Løbebånd.

Dette løbebånd har et andet prisleje, men det kan sagtens udfordre dig på konditionen. Der er seks forskellige træningsprogrammer, som du kan benytte, hvilket kan være en fordel, så du får udfordret dig selv i stedet for altid at løbe i samme tempo hele turen.

Kettler Sprinter 5 Løbebånd kan også foldes sammen, hvilket i høj grad er en fordel. Du kan løbe med 0,5-16 km/t, hvilket er et fartinterval, der sagtens kan få din puls op.

Kom i god form, og bevar den

Det er nemmere at bevare den gode form, når du kan træne derhjemme, hvorfor vi også anbefaler en investering i et løbebånd. Det er godt for konditionen og kroppen, men du vil også få et højere energiniveau.

God funktionalitet

Kettler Track S4

bedste kettler løbebånd

Et yderst soliddt løbebånd, som kommer med et nyudviklet støddæmpningssystem. På den måde bliver din benmuskulatur både styrket, trænet og skånet på samme tid.

Teknologien bag dette løbebånd er altså støddæmpende, men samtidig også utrolig lydsvagt. Alt i alt et godt valg til hjemmetræningen.

Kettler Track S4 Løbebånd kan blive startskuddet til din nye livsstil med en fremragende kondition. Løbebåndet er perfekt som hjemmeløbebånd, og du vil kunne følge med i tid, tempo og kalorieforbrug på skærmen. Hvis du gerne vil vide mere om løbebånd, kan du læse vores store løbebånd guide.

Hop til:

Relaterede artikler

Bedste Maxfit Romaskine
Romaskine Guide
Maxfit romaskine Guide – Er en Maxfit romaskine den rette for dig?
Kilberry motionscykel
Motionscykel Guide
Kilberry motionscykel – Populære motionscykler til hjemmet
Tomahawk spinningcykel
Spinningcykel Guide
Tomahawk spinningcykel – Spinningscyklen til folk med ambitioner
Maxfit motionscykel
Motionscykel Guide
Maxfit motionscykel – Find din favorit blandt de bedste
Titan motionscykel tilbud
Motionscykel Guide
Titan motionscykel Guide – Her er de oplagte valg til alle behov
titan spinningcykel guide
Spinningcykel Guide
Titan Spinningcykel – En god kombination af kvalitet og økonomi
Romaskine Guide
Kettler romaskine – Hvilken modstand er den bedste?
bedste titan crosstrainer
Crosstrainer Guide
Titan Crosstrainer – Find det rette valg for dig
Alaska fitness løbebånd
Løbebånd Guide
Alaska Fitness Løbebånd – Løbebånd og andet træningsudstyr til hjemmet
Proteus motionscykel
Motionscykel Guide
Proteus motionscykel – Et oplagt valg til dig, der går op i din træning
Maxfit spinningcykel
Spinningcykel Guide
Maxfit Spinningcykel – Seriøs træning i hjemmet
Masterfit TP500 Crosstrainer
Crosstrainer Guide
Masterfit TP500 Crosstrainer – Derfor er det et godt køb