Abilica motionscykel – Effektiv træning med en Abilica motionscykel

Abilica motionscykel

For danskerne har motionscyklen virkelig vundet indpas over de sidste år. Den er god at træne både muskler og kondition med, og så kan man have den stående derhjemme. Det gør det fleksibelt at træne på alle tidspunkter af døgnet.

Med en Abilica motionscykel kan du optimere din træning i hverdagen og udvikle smidige og stærke led og muskler. Samtidig kan det have en afstressende effekt at tage en time ud af det travle program, hvor du kun skal fokusere på at trampe i pedalerne.

God til prisen

Abilica Stream UB VIII

Høj kvalitet

Masterfit TP900

Find den rigtige model

På en motionscykel kan du vælge belastning og forskellige træningsprogrammer, som kan udfordre dig. Det kan være, at du vil have høj belastning for at skulle træde hårdt, eller en lavere belastning for at kunne sprinte amok.

En god motionscykel fra det anerkendte mærke Abilica har forskellige indstillinger, som du kan variere imellem for at designe dit helt eget træningsprogram. Med en motionscykel træner du primært dine lår og lægge.

Budgetvenlig Abilica stream ub viii motionscykel

Leder du efter en rigtig god motionscykel, så er Abilica Stream UB VIII et budgetvenligt og kvalificeret bud. Modellen er magnetisk og har en nem og elektronisk justerbar modstand. Med den kan du træne varieret og har mulighed for at køre med høj belastning, hvor der samtidig er en jævn tråd.

God til prisen

Abilica Stream UB VIII

Abilica motionscykel

Her fås en rigtigt robust motionscykel, som udfordrer dig og giver den motion du skal bruge - til en overkommelig pris.

Abilica Stream UB VIII kommer med elektornisk magnetmodstand, hvor du har mulighed for at justere modstanden, således at det passer til den træning, du gerne vil have.

Du kan tilslutte din smartphone eller din tablet til cyklens computer via Bluetooth. Herefter kan du via en gratis app styre dine træningsprogrammer og bruge Google Street View til at simulere kørsel udenfor, hvis du vil. Du kan måle din puls på håndtaget – vær opmærksom på at et eventuelt trådløst pulsbælte skal købes separat.

Lidt dyrere model

Der findes også lidt dyrere og professionelle cykler fra Abilica, hvis man vil sammenligne. Planlægger du at træne mange timer dagligt og belaste cyklen meget, kan det være fornuftigt at købe en endnu mere robust en af slagsen. Det kunne være en lidt mere avanceret Masterfit TP900 motionscykel, som udmærker sig ved at have et mere justérbart design samt hele 12 træningsprogrammer og 32 belastningsniveauer. Det er dobbelt så mange som den forrige model. Motionscyklen har et kraftigt styr med flere greb, som du kan dreje til højre eller venstre alt efter præference. Sadlen er ekstra lækker, så du ikke bliver øm af at sidde der længe.

Høj kvalitet

Masterfit TP900

bedste abilica motionscykel

Dette er en motionscykel af højeste kvalitet. Den er opbygget af ekstra kraftigt materiale, for at kunne klar flere timers daglig brug, og den motorstyrede magnetmodstand giver driftsikkerhed i top.

Der er tænkt på komforten, så du kan klar lange træningspas på flere timer. Cyklen kan justeres, så den passer til alle kropsbygninger.

Kickstart din træning – uanset hvilket niveau du er på

Med en motionscykel fra Abilica er du sikker på at få noget ud af din træning, hvad end du er øvet eller nybegynder. Samtlige modeller lader dig nemlig indstille dit eget program, så du får den modstand og pedalfrekvens, du ønsker. En af de helt store fordele er, at du slipper for at skulle ud i det kolde danske vejr og cykle.

I stedet kan du gøre det indendørs, mens du lytter til musik eller podcast. Uanset om du leder efter en motionscykel til brug et par gange om ugen eller har tænkt dig at bruge den dagligt, så er Abilica et godt sted at starte. Online kan du læse mere om de forskellige modeller samt konsultere en motionscykel guide.

Relaterede artikler

Romaskine Guide
Kettler romaskine – Hvilken modstand er den bedste?
bedste titan crosstrainer
Crosstrainer Guide
Titan Crosstrainer – Find det rette valg for dig
Alaska fitness løbebånd
Løbebånd Guide
Alaska Fitness Løbebånd – Løbebånd og andet træningsudstyr til hjemmet
Maxfit spinningcykel
Spinningcykel Guide
Maxfit Spinningcykel – Seriøs træning i hjemmet
Kettler løbebånd
Løbebånd Guide
Kettler løbebånd – Et af de bedste løbebånd på markedet
Masterfit TP500 Crosstrainer
Crosstrainer Guide
Masterfit TP500 Crosstrainer – Derfor er det et godt køb
Titan romaskine
Romaskine Guide
Titan romaskine – Hvilken bør du vælge?
Reebok stepbænk
Stepbænk Guide
Reebok stepbænk – Verdenskendte stepbænke i høj kvalitet
reebok romaskine guide
Romaskine Guide
Reebok romaskine – Et godt valg af romaskine
romaskine fitness
Romaskine Guide
Inshape romaskine – Hvilken skal du have i hjemmet?
Kilberry crosstrainer
Crosstrainer Guide
Kilberry crosstrainer – Læs alt om Kilberry crosstrainere og find den bedste
Abilica spinningcykel tilbud
Spinningcykel Guide
Abilica Spinningcykel – Derfor skal din næste spinningcykel være fra Abilica