Reebok stepbænk – Verdenskendte stepbænke i høj kvalitet

  • Af Sportssektionen.dk
  • Opdateret 02/06/2020
  • ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
Reebok stepbænk

Er du på jagt efter en stepbænk af høj kvalitet? Så bør du tage et ekstra kig på stepbænke fra Reebok. Reebok stepbænke er blandt de mest anvendte på verdensplan, og dette er der altså gode grunde til. Stepbænkene fra Reebok er nemlig af høj kvalitet, og dette er altså et must i valget af stepbænk.

Uanset om du søger en stepbænk til brug derhjemme, i foreninger eller i fitnesscentre, er en Reebok stepbænk det oplagte valg. Stepbænke er yderst holdbare, og derfor er en investering i en stepbænk altså også en holdbar investering.

Reebok Studio Stepbænk

Kvalitetsvalg

Reebok Step Studio Delta

Stepbænk

Denne stepbænk kommer fra det verdenskendte og anerkendte mærke Reebok. Den har en skridsikker overflade og hele 3 forskellige højdeindstillinger.

Her får man altså en yderst solid stepbænk, som giver god fleksibilitet i træningen takket være de 3 forskellige indstillingsmuligheder, som gør at du hele tiden kan udfordre dig selv i træningen.

Blandt Reeboks mest verdensberømte stepbænke finder du Reebok Studio Stepbænk. Denne stepbænk har gulvblokke, der er skridsikre, hvilket giver dig en sikker træning. Du vælger mellem tre forskellige højdeindstillinger – 15 cm, 20 cm og 25 cm. Dette giver dig mulighed for at variere din træningsintensitet.

Stepbænken er et effektivt køb, hvis du har et ønske om at komme i bedre form, styrke din balance og tabe dig i vægt. Ønsker du at presse dig selv til det yderste, kan du med fordel tage et par små håndvægte i dine hænder, mens du stepper.

Forbrænd fedt og få pulsen op

Med en Reebok stepbænk kan du virkelig få sat godt gang i din fedtforbrænding og puls. Stepbænke er nemlig udviklet til effektive træningspas, hvor især aerobic er hensigtsmæssig. Udfør et væld af funktionelle øvelser på din stepbænk og mærk, hvordan du bruger hele kroppen under træningen.

Især den nedre del af kroppen vil nyde godt af stepbænke fra Reebok. Dine lægge, baller og lår tones igennem træningen på en stepbænk, samtidig med du forbrænder fedt og får pulsen op. Har du brug for at intensivere din træning yderligere, kan du købe ekstra fødder og platforme til din Reebok stepbænk.

Ekstraudstyr

Reebok Step Rubber Feet

fødder til reebok stepbænk

Her får du ekstra gummifødder til din reebok stepbænk.

Det giver ekstra stabilitet til stepbænken, samt ekstra højde for ekstra udfordring.

En del af træningssalene i over 25 år

Stepbænke fra Reebok har været en del af træningssalene verden over i mere end 25 år. Selvom det efterhånden er længe siden, at stepbænkene blev introduceret for træningsverdenen, er Reebok stepbænke fortsat en helt naturlig del af fitness-salene. Selvom træningstendenserne har ændret sig med tiden, er behovet for Reebok stepbænke altså uændret.

Med en stepbænk fra Reebok kan du virkelig variere din træning. Anvender du stepbænken til din træning derhjemme, kan du med fordel følge diverse videoguides fra YouTube og lignende. Her får du inspiration og motivation til at udføre både grundlæggende og komplekse øvelser – uanset om du er mest til cardio-træning eller plyometrisk-træning.

Alsidig træning af kondition og styrke

Gennem cardio-træning på en stepbænk træner du dit hjerte og blodomløb, mens du gennem plyometrisk-træning toner dine muskler i underkroppen. For at få den mest effektive træning gælder det om at mikse disse to træningsformer sammen i ét træningsprogram – og det får du altså rig mulighed for med en stepbænk fra Reebok.

Reebok stepbænkes gode kvalitet betyder, at stepbænken kan bruges i mange år. Stepbænkene er nemlig både holdbare og robuste, hvilket klart er en fordel for din investering.

Hop til:

Relaterede artikler

guide til løbesko
Løbebånd Guide
En guide til at finde de perfekte løbesko
Bedste Maxfit Romaskine
Romaskine Guide
Maxfit romaskine Guide – Er en Maxfit romaskine den rette for dig?
Kilberry motionscykel
Motionscykel Guide
Kilberry motionscykel – Populære motionscykler til hjemmet
Tomahawk spinningcykel
Spinningcykel Guide
Tomahawk spinningcykel – Spinningscyklen til folk med ambitioner
Maxfit motionscykel
Motionscykel Guide
Maxfit motionscykel – Find din favorit blandt de bedste
kilberry løbebånd
Løbebånd Guide
Kilberry løbebånd – Find det bedste løbebånd, du kan investere i
Titan motionscykel tilbud
Motionscykel Guide
Titan motionscykel Guide – Her er de oplagte valg til alle behov
titan spinningcykel guide
Spinningcykel Guide
Titan Spinningcykel – En god kombination af kvalitet og økonomi
Technogym løbebånd
Løbebånd Guide
Technogym Løbebånd – Få de bedste funktioner
bedste titan løbebånd
Løbebånd Guide
Titan løbebånd – Et godt supplement til udendørs løb
Romaskine Guide
Kettler romaskine – Hvilken modstand er den bedste?
bedste titan crosstrainer
Crosstrainer Guide
Titan Crosstrainer – Find det rette valg for dig