Laktosefri proteinbar – Et godt supplement til dit proteinindtag

Laktosefri proteinbar

Laktoseintolerance er noget, som mange danskere oplever udfordringer med i hverdagen. For selvom der ikke er tale om en reel allergisk reaktion, har forskning vist, at laktose er hårdt for vores tarmsystem. Det betyder også, at det er nødvendigt med laktosefrie alternativer inden for fødevarer, og heldigvis er det efterhånden også blevet lettere at finde netop dette, herunder også laktosefri proteinbar.

Udfordringen med laktose har fitnessindustrien også taget til sig, og derfor finder du i dag alternativer til de klassiske proteintilskud. Heriblandt er det muligt at købe en laktosefri proteinbar, der er et godt supplement til hverdagens proteinindtag, og det er særligt godt for dig, der styrketræner flere gange ugentligt. Her er et lille overblik:

Vegansk

Barebells Vegan Hazelnut & Nougat

Naturlige ingredienser

PureFit Proteinbar

Hvad er en proteinbar?

Proteinbaren er et særdeles populært produkt blandt personer, der gerne vil opretholde den rette balance mellem kroppens byggesten.

I takt med en øget træningsmængde, hvilket særligt gælder inden for styrketræning, har musklerne brug for protein til genopbygning efter en hård træning. Protein fylder kroppens glykogenlager op, som er den energikilde, musklerne gør brug af.

En proteinbar indeholder en koncentreret mængde af protein, og her vil det typisk være valleprotein eller kasein. Den koncentrerede mængde gør det muligt at isolere proteinindholdet og dermed skabe et produkt, der rummer en stor mængde af protein i forhold til de andre ingredienser.

Hvad består en laktosefri proteinbar af?

En laktosefri proteinbar har været udfordret af netop valleprotein, som er et hyppigt anvendt protein. Dette er udvundet af komælk, og derfor vil det også rumme laktose, som er en naturlig bestanddel af mælk. Selvom valleprotein er et effektivt protein i forbindelse med produktionen af proteinbarer, findes der også gode alternativer, der er udvundet på anden vis.

En laktosefri proteinbar vil ikke bestå af valleprotein. Derimod vil den indeholde andre proteiner, såsom sojaprotein eller ærteprotein. På den måde bliver valleproteinet erstattet med et andet protein, som ikke indeholder laktose.

Når du vælger en laktosefri proteinbar, vil du typisk opleve, at koncentrationen af protein i en proteinbar ikke er tilsvarende den klassiske proteinbar. Fordi proteinet i en laktosefri proteinbar udvindes fra andre produkter, er det svært at opretholde den høje koncentration, idet mælk i forvejen indeholder en høj koncentration af protein.

De bedste muligheder for en laktosefri proteinbar på markedet

Der findes forskellige laktosefrie proteinbarer på markedet, og her er det op til dig og dine præferencer, hvad du foretrækker. Der kan være gode muligheder for at kunne vælge en vegansk proteinbar, idet valleproteinet her er udskiftet med plantebaseret protein.

Barebells Vegan Protein Bar med smag af hasselnød og nougat, er en klar favorit blandt brugerne. Her får du den velkendte smag og konsistens, og så rummer denne bar imponerende 15 gram protein pr. portion.

Vegansk

Barebells Vegan Hazelnut & Nougat

proteinbar bedst til prisen

Disse veganske proteinbarer fra Barebells indeholder 15 g protein, og er ikke tilsat noget sukker.

Barerne er overtrukket med mælkechokolade og giver den lækreste smag. Prøv dem, og smag selv efter om det er noget for dig.

En anden mulighed er PureFits laktosefrie proteinbar, hvor du finder tre forskellige smagsvarianter. Denne proteinbar er både laktosefri, vegansk og glutenfri, og så indeholder den hverken tilsat sukker eller skjulte kulhydrater.

Det er altså en proteinbar, der udelukkende holder sig til de naturlige ingredienser, og du kan blive helt fri for både gluten og laktose i denne.

Naturlige ingredienser

PureFit Proteinbar

PureFit Proteinbar

En yderst velsmagende proteinbar der indeholder en smule tilsat sukker. Det er dog stadig en sund proteinbar, som er uden kunstige tilsætningsstoffer, gluten eller laktose.

Den indeholder 100 % naturlige ingredienser, således at det giver dig en sund snack som mellemmåltid lige når du skal bruge det.

Relaterede artikler

Bedste Maxfit Romaskine
Romaskine Guide
Maxfit romaskine Guide – Er en Maxfit romaskine den rette for dig?
Kilberry motionscykel
Motionscykel Guide
Kilberry motionscykel – Populære motionscykler til hjemmet
Tomahawk spinningcykel
Spinningcykel Guide
Tomahawk spinningcykel – Spinningscyklen til folk med ambitioner
Maxfit motionscykel
Motionscykel Guide
Maxfit motionscykel – Find din favorit blandt de bedste
kilberry løbebånd
Løbebånd Guide
Kilberry løbebånd – Find det bedste løbebånd, du kan investere i
Titan motionscykel tilbud
Motionscykel Guide
Titan motionscykel Guide – Her er de oplagte valg til alle behov
titan spinningcykel guide
Spinningcykel Guide
Titan Spinningcykel – En god kombination af kvalitet og økonomi
Technogym løbebånd
Løbebånd Guide
Technogym Løbebånd – Få de bedste funktioner
bedste titan løbebånd
Løbebånd Guide
Titan løbebånd – Et godt supplement til udendørs løb
Proteinbarer
Proteinbar Guide
Maxim proteinbar – Find de bedste proteinbarer fra Maxim
Romaskine Guide
Kettler romaskine – Hvilken modstand er den bedste?
kettlebell 16 kg
Kettlebell Guide
Kettlebell 16 kg – Her finder du nogle gode valg